Birlikte cesaretlenelim :) zaten bebek kucucuk oluyor Allah kadının yapısını doguma uygun olarak yaratmış bebegin kesesi delindigi anda dogum gerceklesiyor cok kısa sürüyor en guzel avantajları hem dogumdan sonra hemen toplanıyosun hemde bebeginin ilk anını ilk sesini duyuyorsun bu cok guzel bıseyValla hic cesaret edemiyorum düşüncesi bile korkutuyor beni
Boy ne kadar? 46yla basladıysan iyisin kilo belli degildirBen genelde cok zayif oldugum icin yemekten kısmayı beceremiyorum
46 kiloyla başladim bu maceraya bayagi hizli ilerliyorum:)
:) Ben de deneyeyim o zaman artık.Çok teşekkür ederim birşey daha öğrendim :)Netteki anne deneyimlerine göre gece kalkıncada içiyorlarmış zaten tuvalaete mutlaka kalkılıyor o arada bi bardak süt iç
1.63 boyum cok kilolu gorunmesem de biraz yuvarlak hatlara geçis yaptim tehlikeli sulardayim yani:)Birlikte cesaretlenelim :) zaten bebek kucucuk oluyor Allah kadının yapısını doguma uygun olarak yaratmış bebegin kesesi delindigi anda dogum gerceklesiyor cok kısa sürüyor en guzel avantajları hem dogumdan sonra hemen toplanıyosun hemde bebeginin ilk anını ilk sesini duyuyorsun bu cok guzel bısey
Boy ne kadar? 46yla basladıysan iyisin kilo belli degildir
Bu arada ben de muz, bulgur bebeğe kilo aldırır diye duydum. Aklında bulunsun netten de bakabilirsin. Zayıf doğar mı diye de üzülme. Arkadaşımın oğlu 2650 gram 47 cm doğdu. Şimdi 4 aylık ve tam bir tosun oldu aniden büyüdü kilo aldı maşallah :):) Ben de deneyeyim o zaman artık.Çok teşekkür ederim birşey daha öğrendim :)
İyi canım hayırlı olsun rahatlamışsındır ne güzel bende bebek odası takımını beşiğini yaptıriyorum kıyafetleri de yavaş yavaş alıyorum 20 güne tam bitiririm inşallah daha annemin yapacağı çeyiz varKızlar ben de dün bebeğin ihtiyaçlarının yüzde 80ini toptan aldım geldim eşimle. Para biriktirmiştik eşimin çok vakti olmuyor dün aldık geldik çoğunu. Bebek arabası kıyafetleri eksiği kalmadı çok şükür.
Kendime de lohusa pijaması ve geceliği aldım ben normal doğum istiyorum çünkü.
Sadece beşik ve banyo malzemeleri falan eksik. Dünden beri sevip sevip duruyorum
Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Biraz daha inandım sanki anne olacağıma
Ben bir jafta oldu alali bugun bile hala sevip duruorum arabayi evin icinde suruyorum cok hosuma gidiyo ya dedigin gibi RABBIM isteyen herkese nasip etsin cok guzel bir duygu icinde evlat istegi olan her kadin bu duyguyu tatmaliKızlar ben de dün bebeğin ihtiyaçlarının yüzde 80ini toptan aldım geldim eşimle. Para biriktirmiştik eşimin çok vakti olmuyor dün aldık geldik çoğunu. Bebek arabası kıyafetleri eksiği kalmadı çok şükür.
Sadece beşik ve banyo malzemeleri falan eksik. Dünden beri sevip sevip duruyorum
Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Biraz daha inandım sanki anne olacağıma
Kızlar ben de dün bebeğin ihtiyaçlarının yüzde 80ini toptan aldım geldim eşimle. Para biriktirmiştik eşimin çok vakti olmuyor dün aldık geldik çoğunu. Bebek arabası kıyafetleri eksiği kalmadı çok şükür.
Benim 2 ay gibi bi sürem kaldığı için bide işe başlayacağım için bi an önce tamamlamaya çalıştım ben :) ama gezerek yavaş yavaş almak isterdim her şeyi de olsun nasip değilmiş.Merhaba,
Arabayı ne marka aldınız ben bir türlü karar veremedim? Alanlar markalarını yazabilir mi?
Hastane çıkışını kaç parçalık aldınız? Hangi marka? Madem siz alışverişi bitirdiniz bize de fikir verin:)) İnsallah bütün bebekler sağlıklı bir şekilde doğar ve bütün cicilerini kullanır:)
Kıyafetlerini falan geze geze yavaşça almak çok güzel olur valla ben onu yapamadım. Bu hazırlıklar diyor ki vakit daraldı yakında bebek gelecek :)İyi canım hayırlı olsun rahatlamışsındır ne güzel bende bebek odası takımını beşiğini yaptıriyorum kıyafetleri de yavaş yavaş alıyorum 20 güne tam bitiririm inşallah daha annemin yapacağı çeyiz var
Benim 2 ay gibi bi sürem kaldığı için bide işe başlayacağım için bi an önce tamamlamaya çalıştım ben :) ama gezerek yavaş yavaş almak isterdim her şeyi de olsun nasip değilmiş.
Arabayı casual marka istiyordum. Casual air pahalı geldi. Casual quantum aldım. Bu arada alışverişin hepsini istanbulda eminönü havuzlu handan yaptım. Nakitte yüzde 10 indirim vardı her üründe. Ekstra indirimliler falan da vardı.
Aldığım bebek arabası e bebekte 1400 lira falan. Nette de hesaplı bulamadım ama orada kampanya vardı 1100 liraya aldım. 2 arkadaşım da aynısını kullanıyor gayet memnunlar şimdilik.
Hastane çıkışı 10lu takımlar bayağı pahalıydı almadım ben 2 tane 5li aldım. Battaniyesi falan da aynı desen olmayıversin dedim zaten 2 3 hafta anca giyebiliyorlarmış yenidoğan takımlarını. Onun yerine daha kullanışlı şirin battaniyeler vs aldım.
Bugün beşiği de aldık. Park beşik aldım ben kraft calipso elite. E bebek ve jokerde indirimdeydi. Seneye tayinimiz çıkacak o yüzden odasını sonra yapmayı düşündüm. Evim de küçük o yüzden park beşik daha kullanışlı ve hesaplı geldi. Ay çok uzun anlattım kusura bakmayın umarım fikir verebilmişimdir.
Liste yapın kızlar ona göre alınanların üzerine çizik atmak insanı mutlu ediyor
Caremellin bambu ve organik takımları var brn o ıkısınden aldım hastane cıkısınıMerhaba,
Arabayı ne marka aldınız ben bir türlü karar veremedim? Alanlar markalarını yazabilir mi?
Hastane çıkışını kaç parçalık aldınız? Hangi marka? Madem siz alışverişi bitirdiniz bize de fikir verin:)) İnsallah bütün bebekler sağlıklı bir şekilde doğar ve bütün cicilerini kullanır:)
Ben arabayı Kraft ın leon modelini aldim babymall magaza acilisi vardi acilisa ozel 1650 liradan 1000 liraya dusurmuslerdi uyguna denk gelmis oldu acikcasi memnun kalacak misim gibi hissediyorum ama neticesinde kullanmadigim icin kesin bisey soyleyemiyorum. Suan oda yapmayi dusunmedigim icin park yatak aldim onuda 700 liradan 500 liraya dusurmuslerdi Prego cosmos icinede annem yatasin visco yatagini aldi 190 liraya . Hastane cikislari hakkinda bisey diyemiyorum cunku hic kiyafet hastane cikisi tarzi birsey almicam o is annemle kaynanamdaMerhaba,
Ben de sadece birkaç hastane çıkışı aldım yeni yeni giysin diye Herşeyimiz zaten var arabamız casual du memnunum bir sıkıntı yaşamadım travel sistem baston olanlardan az yer kaplıyo hastane çıkışı da aldım bebitof,mammarama,lcw 10 lu takım almadım gereksiz pahalı onun yerine 5 lilerden aldım abisinin herşeyi var zaten ama yine birkaç penye battaniye alacağım habide lcw den nohut battaniye aldım o yoktu tüm çeşit battaniyelerden var biberonlarımız eskimişti attım onun yerine yine awent aldım ağız mendili beşik koruma bi de ev tipi ana dizi almayı düşünüyorum bendeBen arabayı Kraft ın leon modelini aldim babymall magaza acilisi vardi acilisa ozel 1650 liradan 1000 liraya dusurmuslerdi uyguna denk gelmis oldu acikcasi memnun kalacak misim gibi hissediyorum ama neticesinde kullanmadigim icin kesin bisey soyleyemiyorum. Suan oda yapmayi dusunmedigim icin park yatak aldim onuda 700 liradan 500 liraya dusurmuslerdi Prego cosmos icinede annem yatasin visco yatagini aldi 190 liraya . Hastane cikislari hakkinda bisey diyemiyorum cunku hic kiyafet hastane cikisi tarzi birsey almicam o is annemle kaynanamda
Ha bide ebebekten çıtçıtlı badi aldım beyaz çok kullanılıyo 6 7 tane değişik yaşlardaBen de sadece birkaç hastane çıkışı aldım yeni yeni giysin diye Herşeyimiz zaten var arabamız casual du memnunum bir sıkıntı yaşamadım travel sistem baston olanlardan az yer kaplıyo hastane çıkışı da aldım bebitof,mammarama,lcw 10 lu takım almadım gereksiz pahalı onun yerine 5 lilerden aldım abisinin herşeyi var zaten ama yine birkaç penye battaniye alacağım habide lcw den nohut battaniye aldım o yoktu tüm çeşit battaniyelerden var biberonlarımız eskimişti attım onun yerine yine awent aldım ağız mendili beşik koruma bi de ev tipi ana dizi almayı düşünüyorum bende
Bebek bakım çantam yandan dı hiç kullanışlı değil ebebekte bi marka var çok hoş çok bölmeli sırt çantası onu alacağım bide bebek bezi ve alt açma onu da sleepy alacağım inşallah 2. Çocuk ama benim de baya oldu alacağım ya:)Ha bide ebebekten çıtçıtlı badi aldım beyaz çok kullanılıyo 6 7 tane değişik yaşlarda
Maşallah :) Emanet 1 can neticede seninle besleniyor, büyüyor. Muz ve sütü de denerim. Bu ay cidden çok dikkat etmeye karar verdim bakalım 14 ekime kadar toparlanacak mı minik kızım :) Çok teşekkür ederim ilgine:)Bu arada ben de muz, bulgur bebeğe kilo aldırır diye duydum. Aklında bulunsun netten de bakabilirsin. Zayıf doğar mı diye de üzülme. Arkadaşımın oğlu 2650 gram 47 cm doğdu. Şimdi 4 aylık ve tam bir tosun oldu aniden büyüdü kilo aldı maşallah :)
Canım bende de oluyodu bebek aşağıda diye dedi doktor ilaç yazdı sende de öyle bişe olabilir progestan içince geçti benimKizlar bir kac gundur cok afedersiniz vajinamda kemik kismimi diyim nasil anlatayimda bilemiyorum agri var kalkarken ve attigim ilk birkac adimda cok canimi acitiyo neden olabilir acaba yasayan duyan bilen var mi nedenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?