- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Allah korusun erken dogum riski gibi bisey mi ki bu canimCanım bende de oluyodu bebek aşağıda diye dedi doktor ilaç yazdı sende de öyle bişe olabilir progestan içince geçti benim
Yok tatlım doktor ama doktor dikkat et dedi kasıklarım çok ağrıyodu böyle alttan çıkacakmış gibi hissediyodum hatta ben bişe demeden kendi dedi kasık ağrın çok oluyo alta batma oluyo dimi dedi bebek kasıklarda dedi .bende korktum ağır iş yapma çok yorulma cnsellik yok falan da dedi .ilaç yazınca maşallah toparladım ben ama bir hafta 10 gün falan kullandım iyi geldi inşallah bişe olmaz korkma sende çok yorma kendini bebek ağırlaşınca da olabilir o ağrılar korkma canımAllah korusun erken dogum riski gibi bisey mi ki bu canim
Cok sagol canim bilgilendirdigin icin dikkat ediyim bende nolur nolmazYok tatlım doktor ama doktor dikkat et dedi kasıklarım çok ağrıyodu böyle alttan çıkacakmış gibi hissediyodum hatta ben bişe demeden kendi dedi kasık ağrın çok oluyo alta batma oluyo dimi dedi bebek kasıklarda dedi .bende korktum ağır iş yapma çok yorulma cnsellik yok falan da dedi .ilaç yazınca maşallah toparladım ben ama bir hafta 10 gün falan kullandım iyi geldi inşallah bişe olmaz korkma sende çok yorma kendini bebek ağırlaşınca da olabilir o ağrılar korkma canım
Canim adlarindan bile emin olmadigim:) bu seyleri hic kullanmadigim.icin yorum yapamiorum malesef ama usttekinden saniyorum adi portbebe kaynanam aldi bana. Sanki onun kullanisi daha rahat gibi hissettirdi tutusu kucaginda bebegi tutar gibi tutabilio olmak falan ama hic bilmem tecrubeli anneler daha iyi yorum yapar hangisinin kullanisli olduguyla alakaliKızlar kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi olur siz hangisinden alacaksiniz
siyah olanı arabanız varsa kesinlikle alın zaten travel sistem bebek arabalarının yanında o da oluyo oğlum kırk günlükken başladık bunla gezmeye :) 9 aylık olana kadar arabada çocuk koltuğu olarak kullandık. çok memnundum ama evde kullanmak için uygun değil bence çünkü çocuk içinde iki büklüm duruyo diğerine gelince çok uzun süre kullanılmıyo ben ikisinden de aldım mavı olanı sadece bir iki kez kullandım o da otobüsle bi yere gitmiştik onla çok da kullanışlı bişe değil.bazı arkadaşlarım siyah olanı hem evde hem arabada kullanıyodu ama ben çocuk rahatsız gibi duruyo diye kullanmıyodum evde.Cok sagol canim bilgilendirdigin icin dikkat ediyim bende nolur nolmaz
Puset tarzı olandan kullanmıstım ben kızıma kraftın onunla tadımaya kalkınca bı sure sonra cok agır oldu ama sonradan araba koltugu olarak baya kullandık sımdı esım portbebe alalım dıyor ama ben gereksız goruyorum ılk ay kullanıp atılacak sonucta. Ilk basta goze carpmıyor ama bı sure sonra evde al bırıktır dagı oluyorKızlar kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi olur siz hangisinden alacaksiniz
Sürekli.yiyorum istahim.acik masallah:)Oo maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah nasıl aldın o kadar kiloyu ben almamak için çok uğraşıyorum da
Siyah olan cok daha kullanisli gozukuyor fiyati nedir acaba netten mi alacaksinizKızlar kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi olur siz hangisinden alacaksiniz
Gece icmenin ayrica bir faydasi mi varmis kizlargece de mi içiyorsun çok iyi ya. Ben de deneyeyim, çok üzülüyorum çünkü besleyemiyor muyum acaba diye.
Aynı durum 1 aydır bende de var. Sebebini ben de merak ediyorum.Kizlar bir kac gundur cok afedersiniz vajinamda kemik kismimi diyim nasil anlatayimda bilemiyorum agri var kalkarken ve attigim ilk birkac adimda cok canimi acitiyo neden olabilir acaba yasayan duyan bilen var mi nedenini
Bilmiyorum canimda egilip kalkinca oturur yada yatar vaziyetteyken kalkinca mahfoluyorum attigim ilk bir kac adimda canimdan can cikioAynı durum 1 aydır bende de var. Sebebini ben de merak ediyorum.
Ayni bende o sekilde kalkinca ilk birkac adim cok agrili sanki yuruyemiyormus hissi oluyor rahmin buyumesiyle alakali olabilir mi acabaAynı durum 1 aydır bende de var. Sebebini ben de merak ediyorum.
Benim beyaz akintm var ara sira sariya kacio rengi bilemiyorum ama idrarda enfeksiyon falan cikmadi hamileligimden beri 4 ayri hastanede ayri zamanda idrar verdim 4ude temiz cikti sukur ama akintinin neden oldugunu anlamadim hormonlardan mi acaba kiArkadaslar yeniyim mesajlari dogru yerlere yaziyorum dimi uyarin lutfen
Ben kiyafetleri ütüleyip yerleştirdim bile biraz abarttim:) sanirim cok erken oldu ama bikac haftaya hastane cantalarini da hazirlamayi dusunuyorm.Bir de size bir sorum olacak hemen hemen ayni haftalardayiz degisik akintilariniz oluyormu beyaz sari turuncumsu hafif degisik cozemedim tam olarak
Ayni benimde o sekilde enfeksiyon da yok acaba idrar sizintisi mi diye de dusunuyorumBenim beyaz akintm var ara sira sariya kacio rengi bilemiyorum ama idrarda enfeksiyon falan cikmadi hamileligimden beri 4 ayri hastanede ayri zamanda idrar verdim 4ude temiz cikti sukur ama akintinin neden oldugunu anlamadim hormonlardan mi acaba ki
Sevindim o zaman Sarimtirak bir akinti benimki beyazda oluyor seffafta demekki normal kabul edilebilir ben de doktoruma sorarm.. haftaya randevum var dabenim doktorum yeşil ve kötülü olmadığı sürece korkma gebelikte akıntı çok olur dedi.
Evet siyah olan daha kullanisliymis diğerini bir iki ay kullanabiliyormuş kış olduğu için zaten dışarı cikamacim siyah olandan almak en iyisisiyah olanı arabanız varsa kesinlikle alın zaten travel sistem bebek arabalarının yanında o da oluyo oğlum kırk günlükken başladık bunla gezmeye :) 9 aylık olana kadar arabada çocuk koltuğu olarak kullandık. çok memnundum ama evde kullanmak için uygun değil bence çünkü çocuk içinde iki büklüm duruyo diğerine gelince çok uzun süre kullanılmıyo ben ikisinden de aldım mavı olanı sadece bir iki kez kullandım o da otobüsle bi yere gitmiştik onla çok da kullanışlı bişe değil.bazı arkadaşlarım siyah olanı hem evde hem arabada kullanıyodu ama ben çocuk rahatsız gibi duruyo diye kullanmıyodum evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?