♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Evet bende öyle araştırdım portbebe bir iki ay kullanılıyormuş siyah olanda. Alacam hic olmazsa oto koltuğu olarak kullanabiliriz

Sevindim o zaman Sarimtirak bir akinti benimki beyazda oluyor seffafta demekki normal kabul edilebilir ben de doktoruma sorarm.. haftaya randevum var da..
Sarımtrak da normal canım dediğim gibi yeşil ve kötü kokulu değilse korkma bende de oluyo ilkinde de oluyodu hatta dedim hafif sarımtrak diye korkma diyodu

Sarımtrak da normal canım dediğim gibi yeşil ve kötü kokulu değilse korkma bende de oluyo ilkinde de oluyodu hatta dedim hafif sarımtrak diye korkma diyodu
Teşekkür ederim ayni haftalarda oldgumuz icin birbirimizi cok iyi anlayip aninda rahatlatabiliyoruz

Teşekkür ederim ayni haftalarda oldgumuz icin birbirimizi cok iyi anlayip aninda rahatlatabiliyoruz
Bende kiloma takılıp duruyodum dün baktım benim tartı bozukmuşama illa ki takılcak bişe buluyoruz hamilelikten heralde:)bu günde çok oynamıyo hissediyorum yorulunca genelde öyle oluyo sizde de oluyo mu çok yorulunca sanki bebekte yoruluyo oynamıyo çok

Kızlar birşey soracağım son kotrolünüzde doktorunuz bebeğin duruşu hakkında başı aşağı inmiş ya da inmemiş gibi yorumlarda bulundu mu? Ben geçen hafta gittim tam 28. haftamdı bebeğin başı daha yukarda, genelde bu haftalarda iner ama 36 . haftaya kadar bekleyelim dedi. Size bu konuda birşey dendi mi?

Bence erken ya dönmesi için illa ki döner daha 12 hafta var

Merak etme ben de bu sabah dune gore bugun sakiniz diyordum hergunleri bir olmuyor arada bir bacak oynatsa yetiyor oracikta yasadgini bileyim yeter kuzumun

Oy maşallah az kalmış senin hazırla çantanı canım bende 28 bittimi çantamı hazır edeceğim inşallah sezeryan mı düşünüyosun

Bana da 25,nci haftada kafa asagida demisti o da beni korkutmustu cok erken mi acaba diye annelik ne garip insallah sagsaglim kucagimiza aliriz da bu gunleri gulerek anariz

Oy maşallah az kalmış senin hazırla çantanı canım bende 28 bittimi çantamı hazır edeceğim inşallah sezeryan mı düşünüyosun
Çantam her aksam bana bakiyor aslinda sabirsizliktan ölüyorum hazirlamak icin :) tupbebek tedavisiyle kavustum aslinda tuo bebek demek illa.sezeryan demek degil ama elimde degil o.stresi yasamak beni korkutuyor kotu seyler ihtimali vs. Sanirim sezeryan olacak

Kızlar birsey soracagim resmini bir turlu paylasamadim ama bir travel sistem pusetli bebek arabasi gordum ebebek de indirimdeymis fiyati cok uygun google dan bakabilirseniz markasini yaziyorum
Muze lx travel.sistem google yazinca ilk o cikiyor ebebekte indirimde karar veremedim kullanisliymis bayagi belki alan vardir

Canım ben baktım şimdi dediğin arabaya da arabanız genişse al çünkü çok yer kaplıyo onlar ,dar bir araban varsa baston olanlardan al bizim arabamız hatcbag onu koyunca çok yer kaplıyo diye almamıştık onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…