- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Değişiyor markaya göre ama ben civilde buldum 100 liraydı tabi daha pahalı olanları da varFiyatlari nedir acabaa siyah olanin
100 lira mi puset miDeğişiyor markaya göre ama ben civilde buldum 100 liraydı tabi daha pahalı olanları da var
Ben kraft mint diye bi puset almistim alirken kv bel destegi al dedi satoci bayanda bu modelin zaten destegi var dedi almadik ama cocuk hep rahatsiz yatti ilk zamanlar anne karnindaki seklini alir daha rahat olur diye dusundum ama zamanla bel kismina battaniye ufak yastik koyarak kullandimÖyle mi sorup alırım mutlaka
28+4tteyim canım. Sen?Sen kaçıncı haftadasın bu arada ?
Çanta hazırlamaya başlayayım mı? Bana daha çı-ok varmış gibi geliyor daOy maşallah az kalmış senin hazırla çantanı canım bende 28 bittimi çantamı hazır edeceğim inşallah sezeryan mı düşünüyosun
Canim ben 26+2 de gittigim gun ilk sabah devlet hastanesinde fetal ekoya girdim ordaki doktor bebegin basi yukarda dedi bende bu haftalarda inmesi gerekio muydu die sordum iner daha dedi ogleden sonra kendi doktoruma gittim kendi doktorum baktigindada basi asagida dedi ben hic ona sormadan ama tabi ben daha 26+2 deydim benim ki kucuk oldugu icin daha cok yon degistirecek die dusundum biri sabah yukarda digeri ogleden sonra asagida dedigi icin ama bildigim kadariyla genelde bebek 28 ile 32. Haftlar arasinda yon degistirirmis bu durum normalmis senin daha cok zamanin varKızlar birşey soracağım son kotrolünüzde doktorunuz bebeğin duruşu hakkında başı aşağı inmiş ya da inmemiş gibi yorumlarda bulundu mu? Ben geçen hafta gittim tam 28. haftamdı bebeğin başı daha yukarda, genelde bu haftalarda iner ama 36 . haftaya kadar bekleyelim dedi. Size bu konuda birşey dendi mi?
26 nın içindeyim ben de28+4tteyim canım. Sen?
Mantıklı aslında. Ben de bu hafta lohusa takımı alacaktım. onları alıp çantaya koyayım :)26 nın içindeyim ben dehazırla bence bazı bebekler zamansız da gelebiliyo inşallah olmaz da her ihtimali değerlendirmek lazım ben 28 bitince hazırlayacağım acil durumda eşime şunu koy şunu al demektense çantayı al gel derim kolay olur
Ya işte 32 den sonra dönmesi zorlaşıyormuş yer daraldığı için. Doktorum da iner daha dedi de aklıma takıldı acaba başı şimdiden inen var mı diye. Senin sonuçların çıktı mı canım?Canim ben 26+2 de gittigim gun ilk sabah devlet hastanesinde fetal ekoya girdim ordaki doktor bebegin basi yukarda dedi bende bu haftalarda inmesi gerekio muydu die sordum iner daha dedi ogleden sonra kendi doktoruma gittim kendi doktorum baktigindada basi asagida dedi ben hic ona sormadan ama tabi ben daha 26+2 deydim benim ki kucuk oldugu icin daha cok yon degistirecek die dusundum biri sabah yukarda digeri ogleden sonra asagida dedigi icin ama bildigim kadariyla genelde bebek 28 ile 32. Haftlar arasinda yon degistirirmis bu durum normalmis senin daha cok zamanin var
Evet özellikle o gün çok ayakta durduysam ya da bikaç saat yolculuk yaptıysam hareketleri daha yumuşak oluyor ya da bi süre hareket etmiyor canım. İlk başlarda korkuyordum ama sonra alıştım sen yorulunca o da yorulurmuş ya da ayaktaysan hep sallandığı için uyurmuş genelde.Bende kiloma takılıp duruyodum dün baktım benim tartı bozukmuşama illa ki takılcak bişe buluyoruz hamilelikten heralde:)bu günde çok oynamıyo hissediyorum yorulunca genelde öyle oluyo sizde de oluyo mu çok yorulunca sanki bebekte yoruluyo oynamıyo çok
Cikti cok sukur bobrek buyumesi degilmis yaa bebek oraya yaslaniomus yatiomus o yuzden agri oluyormus tarzi biseyler soylediYa işte 32 den sonra dönmesi zorlaşıyormuş yer daraldığı için. Doktorum da iner daha dedi de aklıma takıldı acaba başı şimdiden inen var mı diye. Senin sonuçların çıktı mı canım?
Bu arada daha 32 ye cok var korkutma kendini hic doner Allahin izniyle belki biz bunlari konusuyoruz ama o coktan donmustur bile hic sıkma kendiniYa işte 32 den sonra dönmesi zorlaşıyormuş yer daraldığı için. Doktorum da iner daha dedi de aklıma takıldı acaba başı şimdiden inen var mı diye. Senin sonuçların çıktı mı canım?
Bebeğinizin kilo durumu nasıl oda kilo aliyor mu bende 27 haftada 10 kilo aldım doktor sürekli uyarıyor yediklerine dikkat et diyeMerhaba bende 27,haftamdayim ve tam 16 kilo aldim sanirim suan rekor bende iciniz rahat olsun saglikla gelsin bebisiniz
Valla az once saglik ocagindan geliyorum tam 64 kiloyum yani 18 kilo almisimBebeğinizin kilo durumu nasıl oda kilo aliyor mu bende 27 haftada 10 kilo aldım doktor sürekli uyarıyor yediklerine dikkat et diye
Kıyamam onun yaslanmasını yerim :) Çok şükür birşey çıkmamış canım. artık 3 ay daha çekeceksin sonra rahatsın inşallahCikti cok sukur bobrek buyumesi degilmis yaa bebek oraya yaslaniomus yatiomus o yuzden agri oluyormus tarzi biseyler soyledi
Doktorum da döner dedi de sizlere bu tarz yorumlar yapıldı mı onu merak ettim. 6. aydan sonra yapılıyormuş bu tarz yorumlar. Doğumla ilgili ihtimallerden bahsediliyormuş.Bu arada daha 32 ye cok var korkutma kendini hic doner Allahin izniyle belki biz bunlari konusuyoruz ama o coktan donmustur bile hic sıkma kendini
Benim doktorum bana sadece kafasi asagida dedi ama hic yorum yapmadi dogumla ilgili ben 1 ay onceki randevuda ona fiyat sordum normal dogumun fiyatini benimki malesef sezeryanci tepkisinide olcmek istedim acikcasi o an her neyse fiyatini soyledi normal mi istiosun dedi. Sizcede daha iyi degil mi ugur bey dedim oyle istiosan araligin basinda cati muayenesi yapariz ona gore bisey soyleriz dedi tamam dedim gectim ama benim doktor genelde auyun az yada kireclenmis yok catin dar yok şu bu deyip sezeryana aliomus direk 36. Haftasindan hemen sonra bunu en basindan bildigim icin ekimin sonu kasimin basi icin ömer bey var özel yeri var ona gidicem normal dogum yapip yapamayacagimi sorucam ona gore omer beyde yaptiricam oda benim doktorla ayni hastanede yaptirio dogumu ve normal dogumcu benim ki icin herkes bicakci die konusuyo :)Doktorum da döner dedi de sizlere bu tarz yorumlar yapıldı mı onu merak ettim. 6. aydan sonra yapılıyormuş bu tarz yorumlar. Doğumla ilgili ihtimallerden bahsediliyormuş.
Cok sagol hayatım cok sukur Rabbim.hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve bir avazda mi ciksin diolar ne oyle dogum nasip etsinKıyamam onun yaslanmasını yerim :) Çok şükür birşey çıkmamış canım. artık 3 ay daha çekeceksin sonra rahatsın inşallah
25. haftada 810 gram iyi demek ne kotu ne asiri benimde 26+2 de 931 gramdi doktorum gayet iyi kilosu dedi yani bebeginizin kilosu iyi besleyemio degilsiniz. Zaten zayif hamile kalmissiniz zayif anne adaylari kilolu anne adaylarina gore daha cok kilo alirmis benim hamile kaldigim kilo 66 67 suan 73 um sizden 10 kilo fazlam var ve sekerin falan yoksa saglikli beslendiginide dusunuosan hic kafaya takma ben öleyim o zaman :)Valla az once saglik ocagindan geliyorum tam 64 kiloyum yani 18 kilo almisimbu isin sonu nereye gidecek acaba dr da uyarmiyor bebegim 25inci haftada 810 gr di cok da.degil.sanirim sizinki nekadar ayni haftada sayiliriz sanirm kilolari ben aliyorm bebek degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?