♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bugun esımle alısverıs yaptık bıraz vok guzel 2 tane hastane cıkısı aldım 2. Bebegım olmasına ragmen cok heyecanlandım anlatamam :) gece bı parcasını yatagıma almayı dusunuyorum

Normalde bende puset vardı port bebe almayacaktım ama 25 tl ye buldum cok kalıtelı olmasada aldım 300 400 tl ye kdr vardı ama cok gerekli gormedim bunu hastaneden eve gıderken sonra saglık ocagı kontrolletınde falan kullanırım inşallah.

2 tane de 2li pijama takımı aldım kendıme onu dugmelı kolay emzirmek için zaten evde de elbıse seklınde pıjamalarım var onları da kullanırım gerekirse.

Baska bısıler alan var mı bebişlere? Benım alısverısım bıttı sadece e bebege gıdersem cıtcıtlı bodyler vardı onlardan alıcam bıraz

Benim doktorum da normal doğumdan yana. Hatta epiduralli doğumu sordum, bana epidural uygularım demedi, önce normal doğum sonra epidurali düşünürüz. Ben bakacağım sancıları çekebilecek durumdaysan epidural uygulamam sonuç da doğal yolu her zaman için daha sağlıklı dedi :) Benim diğer hastanedeki dotorum sezeryan istersen yaparız demişti. Doktordan doktora değişiyor

İyi canım hayırlı olsun ben yavaş yavaş yapıyorum işte bende dün hastane çıkışı aldim o kadar güzel ki mor yarın yine çıkıp alacam birşeyler emzirme yastığı battaniye filan ilk çocuk diye hic bir şeyimiz yok hepsini yeni alıyorum sağlıkla giyinirler insallah

Nerde yasiyosun orda dogum fiyati ne canim. Benimki 1600 normal 1900 de epidural li normal icin fiyat verdi. Omer beyin normal dogumu 1900 mus ama epidural olunca ne bilmiorum. Seninkinin normalci olmasi cok iyi ben doktoruma o anlamda hic guvenemiorum.belki gervekten sezeryana almasi gerekecek normal yapamayacak olucam ama bana bilerek yapiomus gibi gelir mutlaka omerede randevu alicam ekimin sonu kasimin basi gibi

Kizlar bu arada catlaklar basladi mi sizde benim ic bacaklarimda kirmizi biseyler olmaya basladi yaa

Ben İzmirdeyim canım Su Hospital a gidiyorum. Kontroller 81,5normal doğum 1215 tl, epidural 1285 TL, sezeryan 1150 TL. Doğum çok uygun, doktorum MElek Hanım çok şeker, hastane de iyi memnunum :) Sen Manisadaydın deme?

Kizlar bu arada catlaklar basladi mi sizde benim ic bacaklarimda kirmizi biseyler olmaya basladi yaa
Ben de bugün çatlakları soracaktım :) Benim karnımda daha yok ama göğüslerim çatlamaya başladı kırmızı çatlak oldu 2 - 3 yerde

Ben İzmirdeyim canım Su Hospital a gidiyorum. Kontroller 81,5normal doğum 1215 tl, epidural 1285 TL, sezeryan 1150 TL. Doğum çok uygun, doktorum MElek Hanım çok şeker, hastane de iyi memnunum :) Sen Manisadaydın deme?
Evet izmirden gelin geldim 25 eylulde 1 senem olacak manisali olali butun ailem izmirde burda bi esimin ailesiyleyim Allahtan cok uzaga gitmedimde haftada bir 2 haftada 1 gelip gidiyorum ama normal dogum istedigim icin izmirde yapamam dogumumu goze alamam o yola o halde dusmeyi mecbur burda sora sorustura doktor bulmaya caliscam normal.dogurtturacak :)

Ben de bugün çatlakları soracaktım :) Benim karnımda daha yok ama göğüslerim çatlamaya başladı kırmızı çatlak oldu 2 - 3 yerde
Benimde goguslerde oldu ama daha ilk aylarda o yuzden onun uzuntusunu atlatali cok oldu koltuk alti tarafina dogru olan bolgede oldu simdi geriye bi gobegim kaldi zaten en cok takacagim.tarafta gobegim kesin catir catir olucam. Bide ben zaten kilolu hamile kaldim ya o yuzden birkac kilodan sonra iyice gidicem çatır çatır

Kıyamam zor ya uzakta olmak. Benim ailem izmirde, iş güç biz de haftada 1 görüşebiliyoruz. Çok şükür sen yakınsın. Kaynanan eltin falan varsa onlar bilir doktorları. Gerçi sanırım sen de araştırmış bulmuşsun :)

Ben de kilolu hamile kaldım maalesef. Hayatımdaen kilolu olduğum dönemde hamile kalmayı becerdim :) 7. aydan sonra karın çatlıyormuş. Ben pek birşey sürmedim vücuduma ama bu aydan sonra sürmeye başlayacağım.

Kizlar ben kirmizi degilde gobegimde beyaz birseyler goruyorm onlarin catlak oldugunu soyleyenler var

Evet cok sukir canim. Eltilerimin dogum yaptigi doktora gidiyorum ama en basindan beri ikisidr sezeryanci nolursa olsun normal istiyorum de yanindaki ebesi bile ikna etmeye calisiyo sezeryan daha iyi die normal istiyorum die diret dedilerde bende muayene ucreti cok yuksek degil die basladim bide bana ilk kistim vardi benim 8 tane doktorun 7 si bana hamile kalamazsin neredeyse imkansiz anca tup bebek yoluyla hamile kalabilirsin dedi birtek bu doktor sol yumurtaligindan hamile kalabilirsin dedi 2 ay sonrada hamile kaldim sukurler olsun o yuzden buna basladim sonlara dogru baska doktor bakarim dedim simdide oyle yapcam iste

Kuzum sen simdi kilolu hamile.kaldim.deyip 55 56 kiloyla hamile kaldim hic bu kadar cikmamistim dersin kafayi yerim :) kiz ben 67yle hamile kalmisim yani doktora ilk randevumda baslangic kilom 67ymis suan 73um esimle tanistigimda 54 kiloydum ki 54 55 bana iyidi sonra kist tedavisi icin hormon haplari kullanmaya basladim yeme icmem degismedi ama surekli kilo uzerine kilo katti hapi 1 sene sonra birakmis olmama ragmen bile kilo alimi devam etti evlendim 61 62 falandim heralde daha da ciktim iste 67ye kadar aslinda ben su kadar haftaligim 6 kilo aldim diyorum ya 55 normal kilomu dusunursem 18 kilo aldim demem gerekio :))

Normal canim ya bazen gun boyu enerjisine hayran birakio bazen heleki benim hareketli oldugum gunler bir kac tekme atio gibi vuruyo ara ara o kadar hergun oynuyosa skntı etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…