- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Bol su icin diolar. Bide genetik boyle seyler ya tabi tedbiri elden birakmamakta lazimda kac yerde okudum kadinlarin yorumunu catlayacagin varsa imkanin yok son haftalarda olsa catliomussunbadem yagi felan hikaye o zaman
Gunde 2 litre garanti su iciyorum fazlasi bile var badem yagiyla bol bol.haşir.neşiriz ve hergun yumurta yiyorm haslanmis yumurtanin beyazi onler diyolardi ama hicbirinin faydasi olmayacak gibi bu durum bence de genetik arkadasim yapacak birsey yokBol su icin diolar. Bide genetik boyle seyler ya tabi tedbiri elden birakmamakta lazimda kac yerde okudum kadinlarin yorumunu catlayacagin varsa imkanin yok son haftalarda olsa catliomussun
Aynen oyle elimden geldigince takmamaya caliscam bende o yuzdenGunde 2 litre garanti su iciyorum fazlasi bile var badem yagiyla bol bol.haşir.neşiriz ve hergun yumurta yiyorm haslanmis yumurtanin beyazi onler diyolardi ama hicbirinin faydasi olmayacak gibi bu durum bence de genetik arkadasim yapacak birsey yok
Ben ilk kez duyuyorum bende arastiriyim hos sezeryan yapmak istemiyorumda sona yaklasmadik daha nasil dogurcagimiz belli olmazKizlar bir.de. sezeryan sonrasi ped ve ic.camasirla ugrasmamak icin tek kullanimlik kilot alacagim orta boy kullananlar varmi.yada almayi dusunenler
Ben dantellilerden almak istiyorum söyle bebe mavisi renklerinde falan ic camasircilari gezicem bakalim insallah bulurum. Tercihlerimiz farkli olsada buda guzelmis rahat edebileceginiz birsey ama ilk dogumunuzsa bebeginizin cinsiyetine gorede 1 renk secerek 1de dantelli dusunebilirsinizkızlar bu gecelik nasıl sizce doğum sonrası giymek için.çok mu basit.dantelli falan bişey almak istemedim
Doktorlar bazen maalesef böyle kesin net konuşabiliyor. Çok üzücü süreç olmuştur senin için. Ama çok şükür minik mucizen çok bekletmemiş seni. Aynı durum benim eşim için de denmişti ama bizim de mucizemiz çok bekletmedi bizi. :) İnşşalah normal yolla rahat bir doğum geçirirsin canım.Evet cok sukir canim. Eltilerimin dogum yaptigi doktora gidiyorum ama en basindan beri ikisidr sezeryanci nolursa olsun normal istiyorum de yanindaki ebesi bile ikna etmeye calisiyo sezeryan daha iyi die normal istiyorum die diret dedilerde bende muayene ucreti cok yuksek degil die basladim bide bana ilk kistim vardi benim 8 tane doktorun 7 si bana hamile kalamazsin neredeyse imkansiz anca tup bebek yoluyla hamile kalabilirsin dedi birtek bu doktor sol yumurtaligindan hamile kalabilirsin dedi 2 ay sonrada hamile kaldim sukurler olsun o yuzden buna basladim sonlara dogru baska doktor bakarim dedim simdide oyle yapcam iste
Yok ben de evlendiğimde 54 kiloydum sonra 67 ile hamile kaldım :) Şimdi 75 kiloyum amaKuzum sen simdi kilolu hamile.kaldim.deyip 55 56 kiloyla hamile kaldim hic bu kadar cikmamistim dersin kafayi yerim :) kiz ben 67yle hamile kalmisim yani doktora ilk randevumda baslangic kilom 67ymis suan 73um esimle tanistigimda 54 kiloydum ki 54 55 bana iyidi sonra kist tedavisi icin hormon haplari kullanmaya basladim yeme icmem degismedi ama surekli kilo uzerine kilo katti hapi 1 sene sonra birakmis olmama ragmen bile kilo alimi devam etti evlendim 61 62 falandim heralde daha da ciktim iste 67ye kadar aslinda ben su kadar haftaligim 6 kilo aldim diyorum ya 55 normal kilomu dusunursem 18 kilo aldim demem gerekio :))
Ben bursadayim bize normal 1600 sezeryan 2700 dediler epidural farki 250 tl ozel oda 200 tlNerde yasiyosun orda dogum fiyati ne canim. Benimki 1600 normal 1900 de epidural li normal icin fiyat verdi. Omer beyin normal dogumu 1900 mus ama epidural olunca ne bilmiorum. Seninkinin normalci olmasi cok iyi ben doktoruma o anlamda hic guvenemiorum.belki gervekten sezeryana almasi gerekecek normal yapamayacak olucam ama bana bilerek yapiomus gibi gelir mutlaka omerede randevu alicam ekimin sonu kasimin basi gibi
bi tane dantelli pijama takımı ve sabahlık aldım.Bir de daha rahat böyle bi gecelik ve yedek pijama alayım diye düşündüm canım.teşekkür ederimBen dantellilerden almak istiyorum söyle bebe mavisi renklerinde falan ic camasircilari gezicem bakalim insallah bulurum. Tercihlerimiz farkli olsada buda guzelmis rahat edebileceginiz birsey ama ilk dogumunuzsa bebeginizin cinsiyetine gorede 1 renk secerek 1de dantelli dusunebilirsiniz
O zaman super bende oyle yapicambi tane dantelli pijama takımı ve sabahlık aldım.Bir de daha rahat böyle bi gecelik ve yedek pijama alayım diye düşündüm canım.teşekkür ederim
Insallah hayatim cümlemiz gercekten uzucu oldu ve ben ayni senemin ortasinda cok sukur hemen hamile kaldim Rabbim nasip etti cok sukur simdide su son aylari bir gecirsek kokusunu koklasak ayyy zamanda gecmiyo yaaaaDoktorlar bazen maalesef böyle kesin net konuşabiliyor. Çok üzücü süreç olmuştur senin için. Ama çok şükür minik mucizen çok bekletmemiş seni. Aynı durum benim eşim için de denmişti ama bizim de mucizemiz çok bekletmedi bizi. :) İnşşalah normal yolla rahat bir doğum geçirirsin canım.
Bu aralar deli gibi tatliya dadandim cok hizli kilolarin alindigi devirler cidden bende 80 ni gecmek istemiom.aslinda keske 75 i gecmesekte ama malesef 80 ni gecmezsem iyidir diom. Boy kac canim sende sen uzun boyluysan kaldiriosundur benim bu boy kaldirmio kilomuYok ben de evlendiğimde 54 kiloydum sonra 67 ile hamile kaldım :) Şimdi 75 kiloyum ama80 i görmek istemiorum diye çok dua ediyorum ama 26 dan sonra durmadan kilo almaya başladım. Çok da yemiyorum ama 80 i bulacağım bu gidişle
1.67, ya da 1.68 :) Öyle uzun da değilim :) Ben çalışıyorum yemek düzenim şaşıyor. Bazen Kahvaltı yapmadığım oluyor maalesef o zaman da kızım yemeeekkk diye tekmeliyor :) Düzensiz yemek yemek de hızlı aldırıyor sanırım :)Bu aralar deli gibi tatliya dadandim cok hizli kilolarin alindigi devirler cidden bende 80 ni gecmek istemiom.aslinda keske 75 i gecmesekte ama malesef 80 ni gecmezsem iyidir diom. Boy kac canim sende sen uzun boyluysan kaldiriosundur benim bu boy kaldirmio kilomu
Benimde bi esim ise gitmeden once kahvalti yapiyoruz beraber bi o duzenli bide aksam yemegi saati duzenli onun disinda gunduz ne bulursam. Bide az az sık sık yok bende doyana kadar var her an kitlik cikabilir :)) oda aldiriyo. Bu aralarda tatliya cok dadandim oyle boyle degil sabah kahvaltilarindada ekmek simit falan cok tuketiyorum aslinda bunlari kesmem lazim hem cok aldiriyo hem hicbir faydasi yok bide hareketsizim sen dusun halimi. Senin boyun en ideal boy gene benden daha iyi kaldiriosun kilonu Rabbim 3 5 daha fazla vereydi ya banada 1 cm 1 cmdir :)1.67, ya da 1.68 :) Öyle uzun da değilim :) Ben çalışıyorum yemek düzenim şaşıyor. Bazen Kahvaltı yapmadığım oluyor maalesef o zaman da kızım yemeeekkk diye tekmeliyor :) Düzensiz yemek yemek de hızlı aldırıyor sanırım :)
Senin boyun ne kadar ki kuzum? Ben de bazen öyle kıtlıktan çıkmış gibi yiyiyorum sormaaa :) Ben ilk aylarda tatlı ağzıma sürmüyordum. Bu aralar bende de bir tatlıya dşkünlük var :) Meyve tüketmeye çalışıyorum ama bazen kesmiyor :)Benimde bi esim ise gitmeden once kahvalti yapiyoruz beraber bi o duzenli bide aksam yemegi saati duzenli onun disinda gunduz ne bulursam. Bide az az sık sık yok bende doyana kadar var her an kitlik cikabilir :)) oda aldiriyo. Bu aralarda tatliya cok dadandim oyle boyle degil sabah kahvaltilarindada ekmek simit falan cok tuketiyorum aslinda bunlari kesmem lazim hem cok aldiriyo hem hicbir faydasi yok bide hareketsizim sen dusun halimi. Senin boyun en ideal boy gene benden daha iyi kaldiriosun kilonu Rabbim 3 5 daha fazla vereydi ya banada 1 cm 1 cmdir :)
1.63 1.64 falan ama oyle deme 1 cm 1 cmdir :) kiz ilk aylarda tatli degince midem bulanirdi ramazan bayraminda 1 tane bayram sekeri atmadim agzima ama 20. Haftalardan sonra basladi canim.istemeye bu aralarda tutamiom aldi basini gidio surekli tulumba istiyo canim yada antep fistikli baklava ikisinden biri mutlaka olcak yicem bide hatri sayilir bir sekilde yiyiyorum persembe aksami 1 kilo tulumba aldi bana esime icinden sadece 8 tane yedirdim tabagina ben koydum ordan biliyorum sayisini dun gunduz bitirdim simdide kurdum kayniyo ne yicem tatli dieSenin boyun ne kadar ki kuzum? Ben de bazen öyle kıtlıktan çıkmış gibi yiyiyorum sormaaa :) Ben ilk aylarda tatlı ağzıma sürmüyordum. Bu aralar bende de bir tatlıya dşkünlük var :) Meyve tüketmeye çalışıyorum ama bazen kesmiyor :)
Benim.su son haftalarda meyve canimda istemio pek aslinda meyve yesem belki az biraz kesecek ama erikler burustu gecen gun bir suru seftqli attim dolaptan bi muz yiyiyorum o kadar desem yeridir meyve yesem aslinda belki kilo alimimda o kadar olmaz ama iste. Sanirim artik biraz tutma vakti geldi su agzimi :)Senin boyun ne kadar ki kuzum? Ben de bazen öyle kıtlıktan çıkmış gibi yiyiyorum sormaaa :) Ben ilk aylarda tatlı ağzıma sürmüyordum. Bu aralar bende de bir tatlıya dşkünlük var :) Meyve tüketmeye çalışıyorum ama bazen kesmiyor :)
Aynen ilk aylar benim de midem bulanıyordu tatlıdan :) Tabi sen yedikçe minik Bozok da kuduruyordur (doğru hatırlıyorum inşallah ismi)1.63 1.64 falan ama oyle deme 1 cm 1 cmdir :) kiz ilk aylarda tatli degince midem bulanirdi ramazan bayraminda 1 tane bayram sekeri atmadim agzima ama 20. Haftalardan sonra basladi canim.istemeye bu aralarda tutamiom aldi basini gidio surekli tulumba istiyo canim yada antep fistikli baklava ikisinden biri mutlaka olcak yicem bide hatri sayilir bir sekilde yiyiyorum persembe aksami 1 kilo tulumba aldi bana esime icinden sadece 8 tane yedirdim tabagina ben koydum ordan biliyorum sayisini dun gunduz bitirdim simdide kurdum kayniyo ne yicem tatli die(
Amaaannn can boğazdan gelir boş ver :)Benim.su son haftalarda meyve canimda istemio pek aslinda meyve yesem belki az biraz kesecek ama erikler burustu gecen gun bir suru seftqli attim dolaptan bi muz yiyiyorum o kadar desem yeridir meyve yesem aslinda belki kilo alimimda o kadar olmaz ama iste. Sanirim artik biraz tutma vakti geldi su agzimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?