- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Kuzum masallah hafizana dogru hatirlion :) kiz ama herkes soyleyemio bu ismi Bozuk mu o nasil isim die tepki alioz ne Bozugu BOZOK diede kavga ediom sonra insanlarla okulda falan dalga gecmesinler bide cocugumla dusundurtmeye basladi bu durum beni de caktirmiyom ben cok alistim ismine simdi ne koymaya kalksam oturmayacak gibide gelioAynen ilk aylar benim de midem bulanıyordu tatlıdan :) Tabi sen yedikçe minik Bozok da kuduruyordur (doğru hatırlıyorum inşallah ismi)
Ben bile alıştım Bozok'a :) İsim konusu çok hassas ya insan cidden çok düşünüyor benim adım olsa sever miydim bu ismi, 20 li yaşlara geldiğimde eski isim olarak durur mu ya da 30 lara geldiğinde Berkecan gibi çocuksu kalır mı vs. diye. Ama Bozok güzel, farklı ve akılda kalıyor. Açıkçası çocuklarımıza ne isim koysak illa dalga geçecek birşey bulunuyor okul döneminde. O yüzden o konuyu çok takma.Kuzum masallah hafizana dogru hatirlion :) kiz ama herkes soyleyemio bu ismi Bozuk mu o nasil isim die tepki alioz ne Bozugu BOZOK diede kavga ediom sonra insanlarla okulda falan dalga gecmesinler bide cocugumla dusundurtmeye basladi bu durum beni de caktirmiyom ben cok alistim ismine simdi ne koymaya kalksam oturmayacak gibide gelio
Dimi ya. Hem cidden degisik ağırlığı olan tok bir isim. Icimi rahatlattin boyle bi cevap duymaya ihtiyacim varmış :))Ben bile alıştım Bozok'a :) İsim konusu çok hassas ya insan cidden çok düşünüyor benim adım olsa sever miydim bu ismi, 20 li yaşlara geldiğimde eski isim olarak durur mu ya da 30 lara geldiğinde Berkecan gibi çocuksu kalır mı vs. diye. Ama Bozok güzel, farklı ve akılda kalıyor. Açıkçası çocuklarımıza ne isim koysak illa dalga geçecek birşey bulunuyor okul döneminde. O yüzden o konuyu çok takma.
Sen karar verdin mi kızına ne isim koyacaksın biz beren ve derin arasında kaldık yaBen bile alıştım Bozok'a :) İsim konusu çok hassas ya insan cidden çok düşünüyor benim adım olsa sever miydim bu ismi, 20 li yaşlara geldiğimde eski isim olarak durur mu ya da 30 lara geldiğinde Berkecan gibi çocuksu kalır mı vs. diye. Ama Bozok güzel, farklı ve akılda kalıyor. Açıkçası çocuklarımıza ne isim koysak illa dalga geçecek birşey bulunuyor okul döneminde. O yüzden o konuyu çok takma.
Derin ya da Defne arasında kaldık kuzum biz de:) Ama Defne biraz daha ağır basıyor sanırım :)Sen karar verdin mi kızına ne isim koyacaksın biz beren ve derin arasında kaldık ya
Hiç içini karartma ismi gayet hoş ve farklı.Dimi ya. Hem cidden degisik ağırlığı olan tok bir isim. Icimi rahatlattin boyle bi cevap duymaya ihtiyacim varmış :))
Benim ayakları orda ve devamlı tekmeleri orda hissediyorum :) Sanki çıkacak gibi :)Kizlar 29,ncu haftadayim bebegim bas asagi duruyor ama arada bir vajinama ifak vuruslar hissediyorum eli olabilirmi yasayan varmi aranizda boyle.bir durum ,vajinaya hafiften baski idrar tutamama
kesinlikle defne daha güzel kızım olsa koyardım o ismi canım:)Derin ya da Defne arasında kaldık kuzum biz de:) Ama Defne biraz daha ağır basıyor sanırım :)
Defne yi bende çok beğeniyorum kuzenim 5 ay önce doğum etti o koydu kızının adını bence defne koymalısınDerin ya da Defne arasında kaldık kuzum biz de:) Ama Defne biraz daha ağır basıyor sanırım :)
Bende 29. Haftadayım bazen bende de oluyor hareket ederken vuruyor sanırım bazen sert vuruyor ozaman cok acı hıssedıyorum bazende cok hafıf dokunuyor boyle ınce bı sızı hıssedıyorum. İdrar tutamama hapsurunca oksurunce falan bazen bıraz kacıyor sadece ama kegel egzersiz denıyorum pek basatılı ılerleyemıyorum sanırımKizlar 29,ncu haftadayim bebegim bas asagi duruyor ama arada bir vajinama ifak vuruslar hissediyorum eli olabilirmi yasayan varmi aranizda boyle.bir durum ,vajinaya hafiften baski idrar tutamama
Bencede canim Defne Derin'den cok daha guzel bi isim anlam olarak ne bilim Defne sanki huzur veriyoDerin ya da Defne arasında kaldık kuzum biz de:) Ama Defne biraz daha ağır basıyor sanırım :)
aleovere sürün derim onun çiçeğini alın zaten çok kolay yetişebilen bi bitki. yapraklarını koparıp her akşam karnınıza sürün. yaprağın içi jel kıvamında. alovere birçok cilt yarasına siile kaşıntıya herşeye çok iyi geliyo. gözümle gördüm yıllarca geçmeyen bi izi yok etti. mucize gibi bişey. şiddetle tavsiye ediyorum :)Gunde 2 litre garanti su iciyorum fazlasi bile var badem yagiyla bol bol.haşir.neşiriz ve hergun yumurta yiyorm haslanmis yumurtanin beyazi onler diyolardi ama hicbirinin faydasi olmayacak gibi bu durum bence de genetik arkadasim yapacak birsey yok
Benim eşim acemi birliğini Hatayda yapmıştı. Hatayın da Defne sabunu festivalleri meşhurmuş. Biz gittiğimizde de festival zamanıymış. Her yerde broşütler falan görmüştüm. Hoşuma gitmişti o zamandan. O zaman ikimizde kızımız olursa Defne olsun demiştik :) Şimdi de kızımız geliyor :)kesinlikle defne daha güzel kızım olsa koyardım o ismi canım:)
Defne olacak inşallah kuzum :)Defne yi bende çok beğeniyorum kuzenim 5 ay önce doğum etti o koydu kızının adını bence defne koymalısın
O kadardan birşey olmaz bence ya. Kansızlık ya da demir eksikliği problemin yoksa sıkıntı yapma.kızlar çay kahve ile aranız nasıl ben içmemeye çalışsam da günde 2 bardak açık çay içiyorumama yine de vicdanım rahatsız sizde durumlar nasıl?
o zaman hayırlı olsun defne bebek :)Arkadaşımın kızının adı da defne herkes çok beğendi ismini çok da takılırsanız çift isim koyun :)Benim eşim acemi birliğini Hatayda yapmıştı. Hatayın da Defne sabunu festivalleri meşhurmuş. Biz gittiğimizde de festival zamanıymış. Her yerde broşütler falan görmüştüm. Hoşuma gitmişti o zamandan. O zaman ikimizde kızımız olursa Defne olsun demiştik :) Şimdi de kızımız geliyor :)
Çift isim koymam büyük ihtimalle. Sizin miniğin ismi belli mi?o zaman hayırlı olsun defne bebek :)Arkadaşımın kızının adı da defne herkes çok beğendi ismini çok da takılırsanız çift isim koyun :)
Ben de emir le efe arasındayım ama ikisini bir koycam muhtemelenÇift isim koymam büyük ihtimalle. Sizin miniğin ismi belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?