♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Aynen ilk aylar benim de midem bulanıyordu tatlıdan :) Tabi sen yedikçe minik Bozok da kuduruyordur (doğru hatırlıyorum inşallah ismi)
Kuzum masallah hafizana dogru hatirlion :) kiz ama herkes soyleyemio bu ismi Bozuk mu o nasil isim die tepki alioz ne Bozugu BOZOK diede kavga ediom sonra insanlarla okulda falan dalga gecmesinler bide cocugumla dusundurtmeye basladi bu durum beni de caktirmiyom ben cok alistim ismine simdi ne koymaya kalksam oturmayacak gibide gelio

Ben bile alıştım Bozok'a :) İsim konusu çok hassas ya insan cidden çok düşünüyor benim adım olsa sever miydim bu ismi, 20 li yaşlara geldiğimde eski isim olarak durur mu ya da 30 lara geldiğinde Berkecan gibi çocuksu kalır mı vs. diye. Ama Bozok güzel, farklı ve akılda kalıyor. Açıkçası çocuklarımıza ne isim koysak illa dalga geçecek birşey bulunuyor okul döneminde. O yüzden o konuyu çok takma.

Dimi ya. Hem cidden degisik ağırlığı olan tok bir isim. Icimi rahatlattin boyle bi cevap duymaya ihtiyacim varmış :))

Sen karar verdin mi kızına ne isim koyacaksın biz beren ve derin arasında kaldık ya

Kizlar 29,ncu haftadayim bebegim bas asagi duruyor ama arada bir vajinama ifak vuruslar hissediyorum eli olabilirmi yasayan varmi aranizda boyle.bir durum ,vajinaya hafiften baski idrar tutamama

Kizlar 29,ncu haftadayim bebegim bas asagi duruyor ama arada bir vajinama ifak vuruslar hissediyorum eli olabilirmi yasayan varmi aranizda boyle.bir durum ,vajinaya hafiften baski idrar tutamama
Benim ayakları orda ve devamlı tekmeleri orda hissediyorum :) Sanki çıkacak gibi :)

Derin ya da Defne arasında kaldık kuzum biz de:) Ama Defne biraz daha ağır basıyor sanırım :)
Defne yi bende çok beğeniyorum kuzenim 5 ay önce doğum etti o koydu kızının adını bence defne koymalısın

Bende 29. Haftadayım bazen bende de oluyor hareket ederken vuruyor sanırım bazen sert vuruyor ozaman cok acı hıssedıyorum bazende cok hafıf dokunuyor boyle ınce bı sızı hıssedıyorum. İdrar tutamama hapsurunca oksurunce falan bazen bıraz kacıyor sadece ama kegel egzersiz denıyorum pek basatılı ılerleyemıyorum sanırım

aleovere sürün derim onun çiçeğini alın zaten çok kolay yetişebilen bi bitki. yapraklarını koparıp her akşam karnınıza sürün. yaprağın içi jel kıvamında. alovere birçok cilt yarasına siile kaşıntıya herşeye çok iyi geliyo. gözümle gördüm yıllarca geçmeyen bi izi yok etti. mucize gibi bişey. şiddetle tavsiye ediyorum :)

kızlar çay kahve ile aranız nasıl ben içmemeye çalışsam da günde 2 bardak açık çay içiyorumama yine de vicdanım rahatsız sizde durumlar nasıl?

kesinlikle defne daha güzel kızım olsa koyardım o ismi canım:)
Benim eşim acemi birliğini Hatayda yapmıştı. Hatayın da Defne sabunu festivalleri meşhurmuş. Biz gittiğimizde de festival zamanıymış. Her yerde broşütler falan görmüştüm. Hoşuma gitmişti o zamandan. O zaman ikimizde kızımız olursa Defne olsun demiştik :) Şimdi de kızımız geliyor :)

kızlar çay kahve ile aranız nasıl ben içmemeye çalışsam da günde 2 bardak açık çay içiyorumama yine de vicdanım rahatsız sizde durumlar nasıl?
O kadardan birşey olmaz bence ya. Kansızlık ya da demir eksikliği problemin yoksa sıkıntı yapma.

o zaman hayırlı olsun defne bebek :)Arkadaşımın kızının adı da defne herkes çok beğendi ismini çok da takılırsanız çift isim koyun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…