- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
bende hissediyorum hatta bazen o kadar asagida oluo ki vurdugu zaman bacaklarimdan bile hissediyorum o derece hatta sanki vajinama vurdugu bile oluo ama idrar tutamamam olmadi bir ara hqpsirdigimda kacirdim sandim külodumun islandigini hissettim tuvalete kostum idrarim degildi bembeyaz akintim gelmisti hapsirdigim an o firlamis icimden :) bide bazen hapsirdigimda bicak saplanio sanki kasigima cok canim yanioKizlar 29,ncu haftadayim bebegim bas asagi duruyor ama arada bir vajinama ifak vuruslar hissediyorum eli olabilirmi yasayan varmi aranizda boyle.bir durum ,vajinaya hafiften baski idrar tutamama
Emir ismi de Efe ismi de çok güzel. İzmirli olarak gönül biraz daha Efe' den yana ama :)Ben de emir le efe arasındayım ama ikisini bir koycam muhtemelen
Bu kasik agrilarini cuma gunu kontrolde.soracagim insallah normaldir asagiya baski hissi devam.ediyor ama biraz kendimi fazla dinliyorum sanirimbende hissediyorum hatta bazen o kadar asagida oluo ki vurdugu zaman bacaklarimdan bile hissediyorum o derece hatta sanki vajinama vurdugu bile oluo ama idrar tutamamam olmadi bir ara hqpsirdigimda kacirdim sandim külodumun islandigini hissettim tuvalete kostum idrarim degildi bembeyaz akintim gelmisti hapsirdigim an o firlamis icimden :) bide bazen hapsirdigimda bicak saplanio sanki kasigima cok canim yanio
İlk oğlumun adıda ege zaten bizd izmirliyiz:)Emir ismi de Efe ismi de çok güzel. İzmirli olarak gönül biraz daha Efe' den yana ama :)
Canım bende de oluyo öyle olunca dinlen öok iş yapınca ayakta çok durunca oluyo.son aylarda normal zaten bol bol dinlenin çocuk doğunca vaktimiz olmayacak zatenBu kasik agrilarini cuma gunu kontrolde.soracagim insallah normaldir asagiya baski hissi devam.ediyor ama biraz kendimi fazla dinliyorum sanirim
bende de var inanılmaz bir kasik ağrısı 29 haftaligim bende doktorun soruna verdiği cevabi bizlerle paylasirsan sevinirimBu kasik agrilarini cuma gunu kontrolde.soracagim insallah normaldir asagiya baski hissi devam.ediyor ama biraz kendimi fazla dinliyorum sanirim
Ben calisiyorum eger doktor risk gormezse 37,haftaya kadar calisacagm bakalim.hayirlsiiCanım bende de oluyo öyle olunca dinlen öok iş yapınca ayakta çok durunca oluyo.son aylarda normal zaten bol bol dinlenin çocuk doğunca vaktimiz olmayacak zaten
Tabiki paylasirim doktorum cok rahat bir profosor buyuk ihtimalle olur olur diyecek her zmaanki gibi ama enfeksiyonum da var bakalim.ne.diyecek merakliyimbende de var inanılmaz bir kasik ağrısı 29 haftaligim bende doktorun soruna verdiği cevabi bizlerle paylasirsan sevinirim
Canm dayanilmaz bir agrin varsa doktora gorunmeni oneirrim muhakkakbende de var inanılmaz bir kasik ağrısı 29 haftaligim bende doktorun soruna verdiği cevabi bizlerle paylasirsan sevinirim
aynı durum benim doktorum içinde geçerli iki büklüm oluyorum bazen adet olucakmisim gibi doktoruma sordun gayet rahat bir şekilde offff Canım seninde su kasik ağrın hic bitmedi demezmi... Üstelik bir tane de erken doğum yapmış biriyimTabiki paylasirim doktorum cok rahat bir profosor buyuk ihtimalle olur olur diyecek her zmaanki gibi ama enfeksiyonum da var bakalim.ne.diyecek merakliyim
O nasıl doktor ya ,ilginç bu saatten sonra da doktor değiştiremezsin dimi erken doğum yaptığını bilmesine rağmen mi öyle diyo?aynı durum benim doktorum içinde geçerli iki büklüm oluyorum bazen adet olucakmisim gibi doktoruma sordun gayet rahat bir şekilde offff Canım seninde su kasik ağrın hic bitmedi demezmi... Üstelik bir tane de erken doğum yapmış biriyim
evet canım aynen ogle geçmişimi iyi biliyor .. Doktorumla arkadaş gibiyiz evime kahveye davet etsem gelecek tarzda ama malesef çok rahat doktor olarak kendisini sevmiyorum artık degıstırmem için de çok geç he bu arada doçent kendısıO nasıl doktor ya ,ilginç bu saatten sonra da doktor değiştiremezsin dimi erken doğum yaptığını bilmesine rağmen mi öyle diyo?
Hayırlısı olsun sen yine de dikkat et çok sancın olursa acile git canım ne olur ne olmaz onun dışında dinlenmeye çalış kendini fazla yorma az kaldı idare etsinler seni biraz.Geçen gün mesela ben ev işi yaptm bide merdiven çok inip çıkıyorum evimden ötürü işimi bitirdim uzandım tv izliyodum yataktan kalkıyım dedim jalktımda ama kalkınca kitlendim yürüyemedim adım atamadım sırt bel ağrısından çok korktum eşimi çağırdım biraz masajla geçti.bu arada uykusuzluk da başladı doğunca inşallah herşeyi unutacağız:)evet canım aynen ogle geçmişimi iyi biliyor .. Doktorumla arkadaş gibiyiz evime kahveye davet etsem gelecek tarzda ama malesef çok rahat doktor olarak kendisini sevmiyorum artık degıstırmem için de çok geç he bu arada doçent kendısı
inş canım Rabbim büyüktür benim de aynı senin gibi evim merdivenli ve ilgilenmem gereken 2 yaşında engelli bir kızım var evde bana yardım eden aile büyüğüm var çok şükür ama ister istemez kendimi yorabiliyorum. Kendi ilaçlarımı kendim belirledim belki ilginç gelir ama doktorum buna mecbur bıraktı onun rahatlığı yani magnezyumu kendim alıp başladım. İns 35 li haftaları gorebılırız sonra da Rabbinin izniyle birşey olmazHayırlısı olsun sen yine de dikkat et çok sancın olursa acile git canım ne olur ne olmaz onun dışında dinlenmeye çalış kendini fazla yorma az kaldı idare etsinler seni biraz.Geçen gün mesela ben ev işi yaptm bide merdiven çok inip çıkıyorum evimden ötürü işimi bitirdim uzandım tv izliyodum yataktan kalkıyım dedim jalktımda ama kalkınca kitlendim yürüyemedim adım atamadım sırt bel ağrısından çok korktum eşimi çağırdım biraz masajla geçti.bu arada uykusuzluk da başladı doğunca inşallah herşeyi unutacağız:)
inşallah kuzum Allah yardımcın olsun .inş canım Rabbim büyüktür benim de aynı senin gibi evim merdivenli ve ilgilenmem gereken 2 yaşında engelli bir kızım var evde bana yardım eden aile büyüğüm var çok şükür ama ister istemez kendimi yorabiliyorum. Kendi ilaçlarımı kendim belirledim belki ilginç gelir ama doktorum buna mecbur bıraktı onun rahatlığı yani magnezyumu kendim alıp başladım. İns 35 li haftaları gorebılırız sonra da Rabbinin izniyle birşey olmaz
Amin canım Allah razı olsun sendende....inşallah kuzum Allah yardımcın olsun .
O zaman efe olmalııı :)İlk oğlumun adıda ege zaten bizd izmirliyiz:)
Ben bu pazar 30 haftalik oluyorm kendi 36 beden pantolonlarmn belini kestirip genisleterek lastik diktirip giydm ama artik patlamak uzereler kalan zamanimda siyah esofmanlarla tamamlamayi dusunuyorm hamile giyime para verip sonra giyemeyecegim icin sabrediyorm ust kiyafetler zaten bol giyinirdim birkac gomlek aldm son aya kadar olurlar bu sekilde tmaamlayacagm insallah dogumdan sonra yeni bedenimle ciciler alirim 64 kiloyum suanKızlar kıyafetlerle aranız nasıl şişmeye başladıkça olmayacak galiba 61kiloyum aldığım 40 beden hamileliklerde sıkmaya başladı azcık sıksa rahatsız oluyorum ben.30 lu haftalardaki arkadaşlar kaç beden giyiyosunuz ?28 den sonra kaç kilo aldınız?
Buarada karnima kadar hic cekmedim pantolonlari asagida biraktim lastigi de.olsa o sekilde hic giyemedim malesefBen bu pazar 30 haftalik oluyorm kendi 36 beden pantolonlarmn belini kestirip genisleterek lastik diktirip giydm ama artik patlamak uzereler kalan zamanimda siyah esofmanlarla tamamlamayi dusunuyorm hamile giyime para verip sonra giyemeyecegim icin sabrediyorm ust kiyafetler zaten bol giyinirdim birkac gomlek aldm son aya kadar olurlar bu sekilde tmaamlayacagm insallah dogumdan sonra yeni bedenimle ciciler alirim 64 kiloyum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?