♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kizlar.benimde merak ettigim konu calisan arkadaslar izine.ne.zaman ayrilmayi dusunuyorsunuz 37,nci haftaya uzatmak istiyorm ama korkuyorm cok agirlasir miyim tabiki doktorun da uygun gormesi gerekir ama doktor olur dese de kararsizim ne dersiniz gebelik tecrubesi olanlar son ay daha iyi bilir yada izin alacak olan arkadaslar bir fikir bekliyorum

Canım ben ilk gebeliğimde 37 ye kadar çalıştım ama memurum masa başındaydım arada yürüyodum falan ama 32. Haftadan sonra araba kullanırken zorlandığım için eşim götürüp getirdi bi problemin yoksa bebeğine sakla o 5 haftayı ,inşallah yine 37 de ayrılmayı düşünüyorum ben

Buarada karnima kadar hic cekmedim pantolonlari asagida biraktim lastigi de.olsa o sekilde hic giyemedim malesef
Bende 3 4 tane aldım ama onlarda sıkmaya başladı beni ya senin dediğinde aklıma gelmedi değildediğini denerim belki 40 bedenlere biraz daha büyük penye lastik diktirerek 60 70 tl vermektense bir pantolona çok mantıklı.

ben 34. haftada çıkmayı düşünüyorum. Son ayı evde geçirmek istiyorum. Temizliğimi vs yapmak için.

Bende 30 haftalıgım :) hamilelige ozel hıc bısı almadım esımın tsörtlerini giyiyorum kendi genıs tunıklerımı gıyıyorum esofmanla idare ediyorum :) bişi sorucam en son ne zaman kontrole gıttın? Ben bugun gıttım 1650 grammıs cocuk dr bebegınız daha kucuk dedı ama az kılo almıs anlamında mı dedı yoksa nst gırme konusunda mı onu anlayamadım. Sormakta aklıma gelmedı sonradan kafama takıldı. Yakın zamanda gıttıysen paylasırsan sevınırım.

Canim bence nst anlaminda demistir. Cunku tahminime gore kilosu gayet iyi genelde yazimizin altinda aciklamqda bebegin yaklasik agirligi verilio ya o dogru cikio ben doktora her gidisimde dogru orantili cikti simdiye kadar boyda dogru cikmio bu tahmini boy daha uzun soyluo ama kiloda dpgru orantili cikio masallah bebeginin kilosu iyi kaldi ki bebek icin dese bebek gelisememis kilo almamis bebegin kilosu az haftasina gore geride derdi. Kucukten kasti hafta olarak kucuklugudur nst icin erkendir. Bu arada boyuna kac dedi?

Tam 30 haftalik misin canm ben bu pazar tam 30 olacagm kilo durumu gunden gune bile farkediyor fakat bence kilosu gayet normal cunku 25.nci haftada benim kuzum sadece 810 gramcikti 1300 ile 1600 arasi diyor zaten nette de .. Nst icin demis olabilir ben yarin kontrole gidecegm yazarim yine

Boy soylemıyor ultrason fotgraflarında da cıkmıyor bos cıkıyor. Zaten Resimden den bısı anlasılmıyor sanırım 2 boyutlu ultrason oldugu ıcın olabılır ilk kızımda gıttııgım hastanede 3 ve 4 boyutlu ultrason vardı en İnce ayrıntıya kadar anlatıyordu dr

Cnm
Canm ultrason kagidinda FL degeri vardir olcmesi gerek Fl.degerini 7 ile carparak boyu bulunuyormus internetten ogrenmistim kagidi incelersen belki bulabilirsin

bebeğin kilosuna çok takılmayın arkadaşlar. eğer olması gerekenden 100 200 gr fazla ise sorun olmuyor.

arkadaşlar benim sorum şu 32+1 de mi çalışabilir raporu alıyoruz yoksa 31+1 32. hafta olduğu için o zaman mı bu konuda kafam karışık

arkadaşlar benim sorum şu 32+1 de mi çalışabilir raporu alıyoruz yoksa 31+1 32. hafta olduğu için o zaman mı bu konuda kafam karışık

Benimde doktorum pek oyle anlatmio ultrason cihazi iyi ama cok sirasi oluo en fazla iki dakika suruyo iceride olmam

32+1de alıyoruz canım. yani 33.haftaya başladığında 32 haftayı bitirmiş oluyosun ya geriye 8 haftan kalıyo işte o haftada alıyosun. umarım daha da kafa karıştımamışımdır :)

Canm.ben bugun kontroldeydim fakat sormam gereken okadar sey vardi ki idrarimdaki kum dogum iznimi erteleme vitaminlere devam cocugun sagligi en son kilosunu sordugumda haftasiyla uyumlu dedi israr edemedim ne kadar diye haftaya soyleyelim kilosunu dedi saglikliysa hic problem yok zaten

Kizlar 32,nci haftada rapor alip 37,nci haftaya kadar calismak istiyorm 2 hafta sonra calisabilir raporu alicam ama o gun tam 31+4 oluyor illa 32+0 mi olmasi gerekir sonrasinda sorun cikarmi daha once raporu alanlar siz kacinci haftada aldiniz yardiminiza ihtiyacim.var

Ayni soru sorulmus ama tam cevap yok gibi

evet doğru olan 32+0 mış ondan öncesi olmuyormuş sonrasındada alınınca yine 32+0 dan başlatıyorlarmış raporu kızlar.

Evet 32+0 olması gerekiyo sonra olursa sıkıntı yok ama önce olursa vermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…