- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
15 gün çok fazla ya sıramı var ne varki normalde 2_3 gündekması lazım canım.sorsaydın bi nıye geç çıkıyo dıye..Sevindim canim cok sukur ultrasonlar iyi bide kan sonucunu alalim ya sen ne guzel erken alcan 3 gunde sonuc cikcak benim ki 15 gun arada niye bu kadar cok var saf mi bunlar sinirim bozuldu
Bende yasiyorum kayisi yedigimde rahatliorum birazKızlar bisey sorucam kabızlık yaşayan var mi ben bu aralar cok kötüyüm ne yapsam bilemedim çok huzursuzum
Canım bende bi.kaç haftaya kadar yaşıyodum ama baya azaldı.kayısı fln ye sabah aç karnına su iç ılık.bide zeytinyağı varsa bi kaşık içebilirsn canım.kayısı hoşafı fln baya iyi geliyo dıye biliyormKızlar bisey sorucam kabızlık yaşayan var mi ben bu aralar cok kötüyüm ne yapsam bilemedim çok huzursuzum
Sormadim cunku heryerde boyle saniodum onemli bi test die ne bilim 3 gunde ciktigini15 gün çok fazla ya sıramı var ne varki normalde 2_3 gündekması lazım canım.sorsaydın bi nıye geç çıkıyo dıye..
Çok sevindim. Kan sonucun da umarım olumlu olur. Bana da 1 hafta demişti geçmiyor 1 hafta :)Arkadaşlar şmdi geldm hastaneden baktı ultrasona ense kalınlığı gayet ince duruyo buda iyi bşy dedı..kan sonucuda 3 gun snraya çıkıyomuş.kalbi atıyodu rahatladm gördüm ohh. Boyuda 5.1 cm 12 haftalık uyumluymuş haftasıyla çok şükür
Sağol cnm inşallah hepimizin iyi olsun yaÇok sevindim. Kan sonucun da umarım olumlu olur. Bana da 1 hafta demişti geçmiyor 1 hafta :)
Amin inşallah canım. artık sonuçları paylaşırsın bizimleSağol cnm inşallah hepimizin iyi olsun ya
Hadi bakalım :) ben de inşallah cumartesi alacağım.Tabi mutlaka paylaşırım cuma günü alırm sonuçları
Ne kadar oldu sizin bende hala varKızlar bulantıları ve kusmaları devam eden var mı?
ben 13 + 3 üm ama hala devam ediyor. Haftada sadece 1 gün iyi oluyorum. Çalışıyorum da zor oluyor. Siz kusmalar için birşey yapıyor musunuz? İlaç ya da başka bir şey?Ne kadar oldu sizin bende hala var
Benım ilk günden berı hiçbir bulantım kusmam tiksinmem bile olmadı.doktora dün sordum negüzel şanslısın.dedı.çok şükür hiç.hamile gbı değilm önce nasılsam aynıyım.Kızlar bulantıları ve kusmaları devam eden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?