♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Sevindim canim cok sukur ultrasonlar iyi bide kan sonucunu alalim ya sen ne guzel erken alcan 3 gunde sonuc cikcak benim ki 15 gun arada niye bu kadar cok var saf mi bunlar sinirim bozuldu
15 gün çok fazla ya sıramı var ne varki normalde 2_3 gündekması lazım canım.sorsaydın bi nıye geç çıkıyo dıye..

Canım
Kızlar bisey sorucam kabızlık yaşayan var mi ben bu aralar cok kötüyüm ne yapsam bilemedim çok huzursuzum
Canım bende bi.kaç haftaya kadar yaşıyodum ama baya azaldı.kayısı fln ye sabah aç karnına su iç ılık.bide zeytinyağı varsa bi kaşık içebilirsn canım.kayısı hoşafı fln baya iyi geliyo dıye biliyorm

Nettende araştrdm ben genelde kısa sürede çıkıyo dıye duydum cnm bilemedımki valla

Çok sevindim. Kan sonucun da umarım olumlu olur. Bana da 1 hafta demişti geçmiyor 1 hafta :)

Tabi mutlaka paylaşırım cuma günü alırm sonuçları

Evet kayısı hosafini denicem bugün inşallah işe yarar

Ac karnina yedigim 2 tane kayisinin bile etkisi oldu bugun bana umarim sendede ise yarar

Herkese merhabalar Bende 13+2 günlük hamıleyım sizler gibi Rabbim kısmet ederse aralık ayında Doğum yapacağım, ama ben rısklı gruptayım bır oncekı doğumum 29 haftalık erken doğumdu bu hamılelıgım Rabbımın ıznıyle vaktını saatını doldurmuş bır sekılde gerçekleşır ıns

Arkadaşlar bırsey soracağım ikili testi nasıl yaptırdınız? Yanı söyle sorayım daha açıklayıcı olur benım dıger hamılelıgımde doktor ıkılı test ıcın sadece kan verdırdı ultrasonda ozellıkle vajınal ultrasonla falan ense kalınlığına bakmadı bakılmadı bende açıkcası bılmedıgım ıcın uzerıne dusmemıstım. Dün kontrol ıcın oglesıne evımın yakınındakı bır hastaneye uğradım oda aynı sekılde ıkılı test ıcın kan vermemi soyledı bende pekı ense kalınlığı ıcın vajınal bakmayacakmısınız dedım hayır dedı kestırıp attı sımdı arastırdıgım kadarıyla ıkılı test zamanında ense kalınlığı da kontrol edılıyor pekı nedır bu doktorlar arkasındaki farklılık yardımcı olurmusunuz

Merhaba bende 13+4 üm akşamları yoğun şekilde bulantı devam ediyor biraz azalsada hala devam edenler varmı?

Ne kadar oldu sizin bende hala var
ben 13 + 3 üm ama hala devam ediyor. Haftada sadece 1 gün iyi oluyorum. Çalışıyorum da zor oluyor. Siz kusmalar için birşey yapıyor musunuz? İlaç ya da başka bir şey?

hanımlar selam 14+3 günlük hamileyim özel sektörde çalıştığımdan dolayı her zaman izin alıp devlet hastanesine gidemiyorum.Özel içinde 4.ayımı doldurmayı bekliyorum 2li test yaptırdım doktora gidemedim henüz aranızda test yaptırıp sonucumu yorumlayabilecek olan arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz..

Eklentiler

• 2li test.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bulantıları ve kusmaları devam eden var mı?
Benım ilk günden berı hiçbir bulantım kusmam tiksinmem bile olmadı.doktora dün sordum negüzel şanslısın.dedı.çok şükür hiç.hamile gbı değilm önce nasılsam aynıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…