çok zor bişe değil zaten sen 32 de tekrar git doktor raportöre yolluyo onlar çıkarıyo onun için sorun olmazEvet 32+0 olması gerekiyo sonra olursa sıkıntı yok ama önce olursa vermiyolar
Benim 32+0 im pazar gunune denk gelio doktorda bana pazartwsiye randevu verdi 32+1 e ayni sey dimi bisey farketmez heraldeevet doğru olan 32+0 mış ondan öncesi olmuyormuş sonrasındada alınınca yine 32+0 dan başlatıyorlarmış raporu kızlar.
Nerden anliyorlar oncesini sonrasini pekiEvet 32+0 olması gerekiyo sonra olursa sıkıntı yok ama önce olursa vermiyolar
Ben kullanmiyorum kullan diyen dr neden verdiKizlar bide devit-3 damla kullanan varmi gerekliligi nedir bi dr kullan dedi digeri kullansan da olur kullanmasan da dedi kafam karisti..
D vitamini takviyesi olarak verdi tum gebelerine baslattigini soylediBen kullanmiyorum kullan diyen dr neden verdi
İlk gebeliğimde adet dönemini baz almıştı doktor sata göre bebeğin hAfta hesabına göre vermişlerdi raporuNerden anliyorlar oncesini sonrasini peki
Bana da verdiler gebeliğin ilk başlarında, gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın dediler D vitamini için ilacın yanında günde yarım saat güneşe çık kolların ve bacakların güneş görsün demişlerdi. Yürüşü yaptım ama d vitaminini 2 ya da 3 sefer kullandımKizlar bide devit-3 damla kullanan varmi gerekliligi nedir bi dr kullan dedi digeri kullansan da olur kullanmasan da dedi kafam karisti..
Ben calisiyorm aksamlari eve yuruyerek giduyorm ama kapali bir bayanim yuzum ve ellerm disinda gunes goren biryerim yok malesef bugun cok kafama takildi hazir gunes varken 10 dk balkonda guneslendim ama bunu hergun yapamam zaten kis geliyor damlayi kullanacagm mecburen kac damlaydi onu bile unuttm hic kullanmadgm icinBana da verdiler gebeliğin ilk başlarında, gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın dediler D vitamini için ilacın yanında günde yarım saat güneşe çık kolların ve bacakların güneş görsün demişlerdi. Yürüşü yaptım ama d vitaminini 2 ya da 3 sefer kullandım
Bana günde 10 damla vermişti. Ama sonra multivitamin verdi. Multivitaminden sonra 6 damlaya düşürdü. Ama ben zaten kullanmayı çoktan bırakmıştımBen calisiyorm aksamlari eve yuruyerek giduyorm ama kapali bir bayanim yuzum ve ellerm disinda gunes goren biryerim yok malesef bugun cok kafama takildi hazir gunes varken 10 dk balkonda guneslendim ama bunu hergun yapamam zaten kis geliyor damlayi kullanacagm mecburen kac damlaydi onu bile unuttm hic kullanmadgm icin
Bende kullansam zarari vardir diyeBana günde 10 damla vermişti. Ama sonra multivitamin verdi. Multivitaminden sonra 6 damlaya düşürdü. Ama ben zaten kullanmayı çoktan bırakmıştım
Benim de hep bir yanım acaba kullansam mı diye vicdan yapıyor. Ama arka arkaya da o kadar ilaç kullanmak istemiyorum.Bende kullansam zarari vardir diye
Kullanmasam vucudum eksikligini yasar diye korkuyorm napcam mecburen 5 6 damla kullanacgm
Al bende de o kadar dolabim ilac doluBenim de hep bir yanım acaba kullansam mı diye vicdan yapıyor. Ama arka arkaya da o kadar ilaç kullanmak istemiyorum.
Bana annem yün yorgan yaptırdı ama yün artık pek tavsiye edilmiyor. Kuzu yününden yumuşacık battaniyeler var ondan alabilirsin. Onlar yün yorgan gibi ağır değil. Ben de uyku tulumu aldım onu da düşünebilirsin. Hem battaniye ağzına yüzüne geldi mi gibi bi dert olmuyor tulumlaKizlar birde malum bebeler kışın.doğacak ortam sicak olacak ama geceleri minikler üşür mü acaba anne yuregi elimde degil dusunuyorm yorgan elyafmi olur yada yorgan olmazmi yada yatagin ustune yun bir ortu mu sereym neyapayim bilemedm acikcasi ne sermeli sizin tercihleriniz.neler acaba
ben aldiim ana dizi one arkaya saga sola sallaniyo hemde cok ucuzdu 95 lira.bende oyle dusundgm icin aldim her yere tasiniyo portatif hafif ustelkKızlar ev tipi ana kucağı kullananınız ya da almayı düşüneniniz var mı acaba? Ben ne alsam bilemedim kararsız kaldım. Kardeşim kullandı ve yemek yaparken odadan odaya iş yaparken hep yanında taşıdı. Hem bebek hep yanında oldu hem de onun içinde rahatça uyuduğu anlar da oldu gündüz. Basit bir şey mi alsam yoksa titreşimlileri falan var ondan mı alsam bilemedim
Evet kardeşim de öyle fiyata aldı ama bunların müziklisi titreşimlisi falan varmış. Gerçi kullanacağı 5 6 ay sonra yatmıyorlar bile çok özellikli olmasına gerek yok diyorum bir yandan da kararsız kaldım :)ben aldiim ana dizi one arkaya saga sola sallaniyo hemde cok ucuzdu 95 lira.bende oyle dusundgm icin aldim her yere tasiniyo portatif hafif ustelk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?