♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

yeni dogdugnda ne anlasin muzikten surekli uyuyolar zaten en azindan kanepede koltukta rahatsz olacgna oyle biseyde yatsn dedim daha iyi.dedgn gibi uzun sure kullanilmiyo uygun fiyatlilardan alirsn bi tane daha iyi olur canim

Al bende de o kadar dolabim ilac dolu
Decavit
Krill oil (omega3)
Gynoferon
Efermag
Devit 3
Bazen zehirlendigimi dusunuyorm
Hiçbirini kullanmıyorum kan ilacı midemi bulandırıyo omega3 içinde hergün ceviz fındık çekirdek yiyorum devit3 de kemik erimesi olmasın falan diye sanırım yoğurt peynir süt ürünlerini çok tüketiyorum bakalım inşallah herşey normaldir
ben almayı düşünüyorum ama basitlerinden .çok uzun süre kullanılmayacak bebek dönmeye başladı mı zaten kullanamıycsz fazla paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum

Komik olacak ama ben kızımı leğende büyüttüm desem yeridir içine yumuşak minder nereye gitsem leğenle götürdüm ev iki katlı yukarı da da aşağıda da leğeni vardı:)))))

Uyku oyuncakları var çekiyorsun ipini müzik çalıyor yanına koy dediğniz şeyler çok pahalı gerçi herkesin kendi bütçesi ama bencede gereksiz

Bende kullansam zarari vardir diye
Kullanmasam vucudum eksikligini yasar diye korkuyorm napcam mecburen 5 6 damla kullanacgm
Zararı olmaz ki o ilacın. Bebelere bile veriyorlar. Bebeklerin kemik gelişimi için gerekli birşey. Benim kullanmama sebebim D vitaminim sınırdaydı çok düşük değildi. Ondan dolayı kullanmıyordum.

Kızlar eşim bilet almış istanbula yarın gideceğiz bir günlük bebisime birşeyler almak istiyorum istanbulda uygun güzel bebek eşyaları satan yerler nerede bilginiz varsa söyler misiniz

Bugün kontrolüm vardı, bebeğim 1350 gram olmuş, çok mutlu oldum. Sağlıklıymış, böyle devam ederse normal doğum olur dedi doktor, inşallah hep böyle güzel haberler alırız.
Insallah diledigin gibi olur hersey umarim herbirimizde her zaman guzel haberler aliriz. Bugun kac haftaliktin peki bizimde tahminimiz olmus olsun en azindan gramiyla ilgili bide boyu kacmis doktorun soyledi mi

Insallah diledigin gibi olur hersey umarim herbirimizde her zaman guzel haberler aliriz. Bugun kac haftaliktin peki bizimde tahminimiz olmus olsun en azindan gramiyla ilgili bide boyu kacmis doktorun soyledi mi
Boyunu söylemedi, ben de sormadım. Banu çiftçi'nin hafta hafta gebelik videolarını takip ediyorum, o sürekli boyu önemli değil, artık önemli olan kilosu diyor. Sanırım bu aklıma yer etti, sormayı akıl edemedim. Bugün 28+6 günlüğüm. Ben dört buçuk kilo aldım. Herkes az aldığımı söyleyince bebeğim de kilo almıyor mu diye endişeleniyordum.

bende bugun kontrole gittim kğ 1300 doktor iyi dedi 29+2 haftalik

Bugün kontrolüm vardı, bebeğim 1350 gram olmuş, çok mutlu oldum. Sağlıklıymış, böyle devam ederse normal doğum olur dedi doktor, inşallah hep böyle güzel haberler alırız.
Ne guzel bir haber saglikla.kucaginiza alin insallah Kac haftaliksiniz tam olarak

Masallah ne guzel az kilo almissin. Zaten bebegin kilo almasiyla bizimki dogru oranti olacak diye birsey yokmus bazen 20 25 kilo alan anne adaylari zayif cocuk dogurabiliyormus yada bir kac kiloyla tamamlayanda kilolu cocuk dogurabiliomus yani onemli olan yediginin bebegi ne derece besledigiymis demek ki sen saglikli seyler yiyiyosun ve sadece bebegini beslemissin

kızlar bende yarın gidiyorum inşallah ben de hayırlı haberler alırım çok merak ediyorum uzun süredir görmedim randevu bulamadım doktoruma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…