♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bugün kontrolüm vardı, bebeğim 1350 gram olmuş, çok mutlu oldum. Sağlıklıymış, böyle devam ederse normal doğum olur dedi doktor, inşallah hep böyle güzel haberler alırız.
Kaç haftalıksın canım ?

Kaç haftalıksın canım ?
Aynı şeyi yazıyorum, kusura bakmayın sizin mesajınızı yeni gördüm. ptesi kontrole gittim 28+6' ydım. Bugün 29+1 oldum. Doğum 19 aralıkta gözüküyor. Kontrolde hastaneyle de görüştük, normal doğum 1000 lira epidural isterseniz artı 400 dediler. sezeryanda 1100 spinal anestezi dahilmiş. Bütün fiyatlara bir gece yatış dahil, her fazladan gün 150 lira dediler. Bebeğe hiçbir şey vermiyorlarmış, her şeyi kendiniz getiriyorsunuz dediler. Bi ebeyle de konuştum. İç dış zıbın, bere, eldiven,battaniye ve bir tane bez veriyorsunuz bebek doğunca dediler. Şimdilik bu kadar bilgi aldım. Sizin hastanelerde doğum fiyatları nasıl?

Kizlar benim bebis gobek deligimi.cok itiyor ordan disari biyerleri cikiyuor bu yuzden de gobek deligim de catlaklar olustu onun cani sagolsun hic sorun degil de bu sekilde bebişi gobek deligiyle oynayan var mi acaba merak.ediyorum

Kizlar kilo.durumlarnizcatlak durumlariniz nedir ?
Yani ilki seZeryan 2. De öyle yaparım zaten doktorlar cesaret edemiyo böyle durumda 2. Yi de sezeryan yapıyolar kilo durumu 8 kilo aldım 28 in içindeyim çatlak yok gibi maşallahhayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğar inşallah yavrum

Kizlar benim bebis gobek deligimi.cok itiyor ordan disari biyerleri cikiyuor bu yuzden de gobek deligim de catlaklar olustu onun cani sagolsun hic sorun degil de bu sekilde bebişi gobek deligiyle oynayan var mi acaba merak.ediyorum
Benimki de dışarı çıktıçok komik görünüyo ama geri kaçıyo içeri merak etme

Ne kusuru canım, herkes sana sormuş kaç haftalıksın diye.Cevaplamaktan sıkılmışsındır :) benim gittiğim hastanede sezeryan 1150, normal 1215, epidural 1285 tl. 28 haftalıkken gitmiştim 1 kiloydu. biraz zayıf gibiydi. O yüzden sordum.

aynı durum bende de var başı göbek deliğimn orda galiba. Çok sertleştiriyor, yamultuyor hatta karnımı :) Eşimle gülüyoruz şimdi çıkacakdiye. Ama ayakları aşağıda maalesef tekmeler hep aşağıya oluyor.

o çok kötü işte devamlı sıkıştırır 9 ay ne çekiyoruz ya gazıydı idrarıydı ama sonu çok güzel olacak inşallah

o çok kötü işte devamlı sıkıştırır 9 ay ne çekiyoruz ya gazıydı idrarıydı ama sonu çok güzel olacak inşallah
Sonu güzel olsun da ben halimden memnunum:) Bazen aşağıya kuvvetli tekme atıyor. Ben heralde yürüyerek çıkacak diyorum :)

bende inanılmaz mide yanması başladı (( 1. gebelikte basenlerimde çatlaklık olmuştu ama bunda şimdilik birşey yok bakalım son ay belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…