tamam canım inşallah :)ama aranızda en küçük benimki heraldeInsallah iyi haberler al bizlerlede paylas boyunu kilosunu ozellikle ogren olur mu
Kaç haftalıksın canım ?Bugün kontrolüm vardı, bebeğim 1350 gram olmuş, çok mutlu oldum. Sağlıklıymış, böyle devam ederse normal doğum olur dedi doktor, inşallah hep böyle güzel haberler alırız.
Biz normali beklersek sen bizden once kavusursun bebeginetamam canım inşallah :)ama aranızda en küçük benimki heralde1 ocak görünüyo 40. hafta ama ben sezeryan olcam aralıkta olcak muhtemelen
Cok sukur ben kendi adima iyiyim heralde arada sancilarim oluo ama olcak o kadar sennasilsinNasılsınız hanımlar
Boyunu söylemiyo artik heycandan benimde aklima gelmedi ulturason kagidinda 49 yaziyodu ama ne kadar dogru bilememMasallahsizle aramizda sadece bir gun var size boyuyla ilgili birsey dedi mi
13 kg aldim şimdilik catlakyok aklima. Gelirse bebe yagi suruyorumKizlar kilo.durumlarnizcatlak durumlariniz nedir ?
kontrolde 28+6 haftalıktım,sizin kaç haftalık?Ne guzel bir haber saglikla.kucaginiza alin insallah Kac haftaliksiniz tam olarak
Aynı şeyi yazıyorum, kusura bakmayın sizin mesajınızı yeni gördüm. ptesi kontrole gittim 28+6' ydım. Bugün 29+1 oldum. Doğum 19 aralıkta gözüküyor. Kontrolde hastaneyle de görüştük, normal doğum 1000 lira epidural isterseniz artı 400 dediler. sezeryanda 1100 spinal anestezi dahilmiş. Bütün fiyatlara bir gece yatış dahil, her fazladan gün 150 lira dediler. Bebeğe hiçbir şey vermiyorlarmış, her şeyi kendiniz getiriyorsunuz dediler. Bi ebeyle de konuştum. İç dış zıbın, bere, eldiven,battaniye ve bir tane bez veriyorsunuz bebek doğunca dediler. Şimdilik bu kadar bilgi aldım. Sizin hastanelerde doğum fiyatları nasıl?Kaç haftalıksın canım ?
Ben 30+2 ama hala bebisimin kilosunu bilmiyormkontrolde 28+6 haftalıktım,sizin kaç haftalık?
Yani ilki seZeryan 2. De öyle yaparım zaten doktorlar cesaret edemiyo böyle durumda 2. Yi de sezeryan yapıyolar kilo durumu 8 kilo aldım 28 in içindeyim çatlak yok gibi maşallahhayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğar inşallah yavrumKizlar kilo.durumlarnizcatlak durumlariniz nedir ?
Benimki de dışarı çıktıçok komik görünüyo ama geri kaçıyo içeri merak etmeKizlar benim bebis gobek deligimi.cok itiyor ordan disari biyerleri cikiyuorbu yuzden de gobek deligim de catlaklar olustu onun cani sagolsun hic sorun degil de bu sekilde bebişi gobek deligiyle oynayan var mi acaba merak.ediyorum
Ne kusuru canım, herkes sana sormuş kaç haftalıksın diye.Cevaplamaktan sıkılmışsındır :) benim gittiğim hastanede sezeryan 1150, normal 1215, epidural 1285 tl. 28 haftalıkken gitmiştim 1 kiloydu. biraz zayıf gibiydi. O yüzden sordum.Aynı şeyi yazıyorum, kusura bakmayın sizin mesajınızı yeni gördüm. ptesi kontrole gittim 28+6' ydım. Bugün 29+1 oldum. Doğum 19 aralıkta gözüküyor. Kontrolde hastaneyle de görüştük, normal doğum 1000 lira epidural isterseniz artı 400 dediler. sezeryanda 1100 spinal anestezi dahilmiş. Bütün fiyatlara bir gece yatış dahil, her fazladan gün 150 lira dedilenr. Bebeğe hiçbir şey vermiyorlarmış, her şeyi kendiniz getiriyorsunuz dediler. Bi ebeyle de konuştum. İç dış zıbın, bere, eldiven,battaniye ve bir tane bez veriyorsunuz bebek doğunca dediler. Şimdilik bu kadar bilgi aldım. Sizin hastanelerde doğum fiyatları nasıl?
aynı durum bende de var başı göbek deliğimn orda galiba. Çok sertleştiriyor, yamultuyor hatta karnımı :) Eşimle gülüyoruz şimdi çıkacakdiye. Ama ayakları aşağıda maalesef tekmeler hep aşağıya oluyor.Kizlar benim bebis gobek deligimi.cok itiyor ordan disari biyerleri cikiyuorbu yuzden de gobek deligim de catlaklar olustu onun cani sagolsun hic sorun degil de bu sekilde bebişi gobek deligiyle oynayan var mi acaba merak.ediyorum
o çok kötü işte devamlı sıkıştırıraynı durum bende de var başı göbek deliğimn orda galiba. Çok sertleştiriyor, yamultuyor hatta karnımı :) Eşimle gülüyoruz şimdi çıkacakdiye. Ama ayakları aşağıda maalesef tekmeler hep aşağıya oluyor.
Sonu güzel olsun da ben halimden memnunum:) Bazen aşağıya kuvvetli tekme atıyor. Ben heralde yürüyerek çıkacak diyorum :)o çok kötü işte devamlı sıkıştırır9 ay ne çekiyoruz ya gazıydı idrarıydı ama sonu çok güzel olacak inşallah
Senin de mi ikisi de erkek ?bende inanılmaz mide yanması başladı(( 1. gebelikte basenlerimde çatlaklık olmuştu ama bunda şimdilik birşey yok bakalım son ay belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?