♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

bende inanılmaz mide yanması başladı (( 1. gebelikte basenlerimde çatlaklık olmuştu ama bunda şimdilik birşey yok bakalım son ay belli olur
Bide hıçkırıyor mu ?henüz hıçkırdığını hissetmedim ama ilk bebeğim karnımda çok hıçkırıyodu doğdu aynı şekildeydi doğumca da çok hıçkırdı karnınızda nasılsa doğunca da öyle oluyo haraketliyse doğduklarında da hareketli oluyolar:)

Benim doktorum normal doguma 1600 dedi epidural istersem 1900 mus ama sezeryani sormadim ben ki epiduralde istemyecegim dogumu geciktiriomus sanci cekilmediginden iyi bir sekilde ikinamiyomusuz

Kizlar dogru cikar zaten doktor da fl ile 7yi carpip buluyor boyu

Anladigim kadariyla hepimiz ayda 1 gidiyoruz kontrole peki bu randevularin sıklaşmasi nezmaan olacak acaba bilgisi olan varmi 2 haftada 1 yada haftada 1 felan fena olmaz hani

Anladigim kadariyla hepimiz ayda 1 gidiyoruz kontrole peki bu randevularin sıklaşmasi nezmaan olacak acaba bilgisi olan varmi 2 haftada 1 yada haftada 1 felan fena olmaz hani
ben her hafta gıdıyordum normalde agustıs 11de ıkı gece hastanede yattım erken dogum rıskım vardı kanamam ve cok agrım oldum karın ftıgı ve mıyom teshısı kondu ılaclarla agrımlarımı ve dıgumu durdurdular ilaclara devam edıyorum hastane evımın hemen karsısında 15gundur bır problem yok o yuzden gıtmedım acıkcası

Estağfurullah sıkılmadım, sadece yer işgal ediyorum diye öyle düşündüm:) bebeğinizin kilosu normal sınırlarda aslında 28. haftada 750-1650 arası diye gösteriyorlar, böyle olunca gayet normal.
Sizin hastanede epidural daha uyguna geliyor, benimki fazla fark alıyor sanki. Henüz doktorla doğumu konuşmadım, en son kendisi böyle giderse normal doğurturum seni dedi, ama epidural de olacak mı, yoksa nasıl gelişecek son aylar bakalım.

Ben gecen hafta gittim en son bu haftadan sonra 2 hafta da 1 goruselim dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…