Bide hıçkırıyor mu ?henüz hıçkırdığını hissetmedim ama ilk bebeğim karnımda çok hıçkırıyodu doğdu aynı şekildeydi doğumca da çok hıçkırdı karnınızda nasılsa doğunca da öyle oluyo haraketliyse doğduklarında da hareketli oluyolar:)bende inanılmaz mide yanması başladı(( 1. gebelikte basenlerimde çatlaklık olmuştu ama bunda şimdilik birşey yok bakalım son ay belli olur
Neresinde yazio canim ya bende benimkine bi baksamBoyunu söylemiyo artik heycandan benimde aklima gelmedi ulturason kagidinda 49 yaziyodu ama ne kadar dogru bilemem
Benim doktorum normal doguma 1600 dedi epidural istersem 1900 mus ama sezeryani sormadim ben ki epiduralde istemyecegim dogumu geciktiriomus sanci cekilmediginden iyi bir sekilde ikinamiyomusuzAynı şeyi yazıyorum, kusura bakmayın sizin mesajınızı yeni gördüm. ptesi kontrole gittim 28+6' ydım. Bugün 29+1 oldum. Doğum 19 aralıkta gözüküyor. Kontrolde hastaneyle de görüştük, normal doğum 1000 lira epidural isterseniz artı 400 dediler. sezeryanda 1100 spinal anestezi dahilmiş. Bütün fiyatlara bir gece yatış dahil, her fazladan gün 150 lira dediler. Bebeğe hiçbir şey vermiyorlarmış, her şeyi kendiniz getiriyorsunuz dediler. Bi ebeyle de konuştum. İç dış zıbın, bere, eldiven,battaniye ve bir tane bez veriyorsunuz bebek doğunca dediler. Şimdilik bu kadar bilgi aldım. Sizin hastanelerde doğum fiyatları nasıl?
Benim Fl 5.57 yazio bunu mu carpicamultroson kagıdında fl yazan degerı 7 ile carpınca boy cıkıyor arkadaslar
Evet onu 7 ile çarpınca bebeğin boyu oluyoBenim Fl 5.57 yazio bunu mu carpicam
evet 38cm sizinkiBenim Fl 5.57 yazio bunu mu carpicam
Tesekkur ederimevet 38cm sizinki
rica ederim aramızda 3gün varmıs bu arada sımdı farkettım :)Tesekkur ederim
Aynen oyleymisrica ederim aramızda 3gün varmıs bu arada sımdı farkettım :)
gecen ayın 14de gıtmıstım 27haftalıktı 1kg132gr 35cm boy demıstıAynen oyleymissiz en son ne zaman kontrole gittiniz size boyuna kilosuna ne dedi acaba benimkinin boyu haftasiyla uyumlu mu
Masallah sizinkine peki gittiginiz gunku ultrason kagidindaki fl degeri kac acaba? Merak ettim doktorun soyledigiyle 7 ile carpma islemi tutuo mugecen ayın 14de gıtmıstım 27haftalıktı 1kg132gr 35cm boy demıstı
evet 50.30yazıyorMasallah sizinkine peki gittiginiz gunku ultrason kagidindaki fl degeri kac acaba? Merak ettim doktorun soyledigiyle 7 ile carpma islemi tutuo mu
http://www.benimgunlerim.com/hamilelikte-yapilan-ultrasondaki-terimler-ne-anlama-geliyor/bu sayfada hafta uyumu var inceleyın istersenızMasallah sizinkine peki gittiginiz gunku ultrason kagidindaki fl degeri kac acaba? Merak ettim doktorun soyledigiyle 7 ile carpma islemi tutuo mu
ben her hafta gıdıyordum normalde agustıs 11de ıkı gece hastanede yattım erken dogum rıskım vardı kanamam ve cok agrım oldum karın ftıgı ve mıyom teshısı kondu ılaclarla agrımlarımı ve dıgumu durdurdular ilaclara devam edıyorum hastane evımın hemen karsısında 15gundur bır problem yok o yuzden gıtmedım acıkcasıAnladigim kadariyla hepimiz ayda 1 gidiyoruz kontrole peki bu randevularin sıklaşmasi nezmaan olacak acaba bilgisi olan varmi 2 haftada 1 yada haftada 1 felan fena olmaz hani
Estağfurullah sıkılmadım, sadece yer işgal ediyorum diye öyle düşündüm:) bebeğinizin kilosu normal sınırlarda aslında 28. haftada 750-1650 arası diye gösteriyorlar, böyle olunca gayet normal.Ne kusuru canım, herkes sana sormuş kaç haftalıksın diye.Cevaplamaktan sıkılmışsındır :) benim gittiğim hastanede sezeryan 1150, normal 1215, epidural 1285 tl. 28 haftalıkken gitmiştim 1 kiloydu. biraz zayıf gibiydi. O yüzden sordum.
Tesekkurlerhttp://www.benimgunlerim.com/hamilelikte-yapilan-ultrasondaki-terimler-ne-anlama-geliyor/bu sayfada hafta uyumu var inceleyın istersenız
Ben gecen hafta gittim en son bu haftadan sonra 2 hafta da 1 goruselim dedi drAnladigim kadariyla hepimiz ayda 1 gidiyoruz kontrole peki bu randevularin sıklaşmasi nezmaan olacak acaba bilgisi olan varmi 2 haftada 1 yada haftada 1 felan fena olmaz hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?