♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Hanimlar ana kucagi alan var mi aranizda marka model onerecek olan falan

Canim tatilin bitmedi mi hala ne zamandir hic sesin cikmiyo kötü birsey yoktur umarim

Hanimlar ana kucagi alan var mi aranizda marka model onerecek olan falan
Ben almadim gereksiz tum masraflardan kacmaya calisiyorum sadece birkac ay kullanabilecegimiz hicbirseye para vermemeye calisiyorum ama duruma gore bakicam alan olursa fiyat ve foto paylasirsa sevinirim bende

Ben almadim gereksiz tum masraflardan kacmaya calisiyorum sadece birkac ay kullanabilecegimiz hicbirseye para vermemeye calisiyorum ama duruma gore bakicam alan olursa fiyat ve foto paylasirsa sevinirim bende
Bende almazdim normalde ama 2 yasinda kizim var mutfaga falan gittigim de bebegi yanimda goturebilmeliyim her odaya tasiyabilmeliyim o yuzden

Bana da 32.haftada gel o zaman doğum hakkında konuşmaya başlayalım dedi. 14 ekimde gideceğim bakalım. Heyecanla bekliyorum :)

Bende almazdim normalde ama 2 yasinda kizim var mutfaga falan gittigim de bebegi yanimda goturebilmeliyim her odaya tasiyabilmeliyim o yuzden
Siz cok haklisiniz almakta gecerli bir sebebiniz var benim ilk cocuk ve cok uzun sure kullanilacak birseyde degilmis kimi bebek cabukta sklabiliomus ne bilim son ana kadar fikrimi degistirmezsem.almayi dusunmuyorum ama bakalim

Kizlqr devlet hastanesinde dogum yapcak varmi aranizda herkes ozelde mi yapacak. Ben en basindan beri ozelde yapicam dusuncesiyleydim son 1 haftadir doktorumun herkesi kesip bicmesi neticesinde bunaldimda dusunmekten en iyisi sancin gelsin git devletin aciline dogur gozuyle bakiyorum ama korkuyorumda devlette kotu muamele gormekten ozel senden para aldigi icin sana gulmek kibar davrqnmak zorunda kalio devlette ebeler doktorlar tersliomus o biraz korkutuo o sanciyla bide doktor ebe kapriside cekmek istemiorum bide hic bilmiorum belkide cok iyi gececek iyi insanlarla karsilasicam kafam allak bullak tecrubeli tecrubesiz nolur herkes bi fikir verebilir mi?

ben ilk dogumu ozelde yaptim ama bi tane hemsire vardi kotuydu hatta en sonunda esim herkesin icinde azarladi bagirdi kadina sonra hastaneye falan sikayet etti. Simdi dusunuyorum dr para almak icin sezeryan yapti bence sezeryana ihtiyac yoktu zaten dr yuzunden 1 hafta hastanede yattim ve o 1 haftanin parasini odeyecektik neyse ki son gun dr tatile gitti baska bi dr geldi hemen rahatsizligimi tedavi etti ve hastane parasini da odemeyin dr sucu bu odemek zorunda degilsiniz gibi akil verdi odemedik. Yani dr sirf para icin yardimci oluyomus gibi gozukup olmadi. Ben simdi ozele gidiyorum ama aslinda devlette dogum yaomak istiyorum cunku 3000 ne yakin para odemek zorunda kalicaz bu dr da surekli sezeryan diyo ama bulundugum ilde tekiz akrabamiz falan yok memleket uzak kimse gelsin istemiyoruz devlette de odalar 2 3 kisilik oldugu icin esim ben rahat giremem odaya sana kim bakacak falan diyo benimde kafam karisik. Biraz karisik anlattim ama neyse :)

Ben devlette sezeryan olacagim kesinlesti gibi birsey normal dogum hakkinda bir fikrim yok malesef

İlk Doğumum devlette ve berbattı tabi her hastane bir olmaz ikinci özelde oldu el üstünde tuttular üçüncüye de özele gidiyorum bakalım nasıl olacak farklı hastane

Devlette yatma islemi o kadar uzun surer mi sezeryan oluota 1 gece kalanlar varmis oyle olursa esinizde 1 gun idare edebilir gibi aslında hakkimizda hayirlisi olsun

İlk Doğumum devlette ve berbattı tabi her hastane bir olmaz ikinci özelde oldu el üstünde tuttular üçüncüye de özele gidiyorum bakalım nasıl olacak farklı hastane
Ya nesi berbatti biraz anlatsan davranislari mi odayi birkac kisi kullanmasi etmesi falan mi

Ya nesi berbatti biraz anlatsan davranislari mi odayi birkac kisi kullanmasi etmesi falan mi

Benimki gelişim gerilişinden zoraki doğum oldu iki gün doğumhanede bağıran çağıran sancı çekenler arada bebek sesleri odada 3 kişi vardı bizim doğumu yaklaşan başka odaya gidiyordu her yer kan pencere yok doktorlar arada gelip asistanları da başında elle muayene ediyorlar bi ara hayattan koptum bişey düşünmedim tavandaki havalandırma deliklerini saymaya başladım psikolojim gitti birde ilk doğum yani bence paran varsa ver özele git kimse laf edemez çocuğuna bişeyi eksik al ama senin psikolojin iyi olsun bu arada her hastane aynı değil.

Bu derece yani zaten suan gozum.korktu cok sukur Rabbime durumumuz normal ozeldede dogurabilirim ama su ozeldeki doktorlarin sezeryan sevgisi bide yok normal.olabilirsin deyip dogumun olcagi gun bile yok kordon dolanmis deyip sezeryana alma muhabbetleri falan en iyisi gidiyim devlete diodum ama iste devlettede ebeyle doktorun kotu muamelesine maruz kalirmiyim.die dusunuodum ama asistanlarin gozunun onunde alttan muayene olayi bana yettide artti suan

Bana da 32.haftada gel o zaman doğum hakkında konuşmaya başlayalım dedi. 14 ekimde gideceğim bakalım. Heyecanla bekliyorum :)
hadi hayırlısı, bebek iyi olsun da, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de, normal sezaryen ne fark eder. inşallah iyi şeyler söyler, yazın burdan mutlaka. Ben de 32. haftamda gideceğim çalışabilir raporu almak için, hayırlısı bakalım

hangi şehirdesiniz

Belki gideceğin hastane iyidir tüm hastanelere genelleme yapmıyorum ama yaşadıklarım bu asistanların çoğuda erkekti ayrım yapmıyorum ama ilk doğum sürekli muayene yetti bana

Devlette yatma islemi o kadar uzun surer mi sezeryan oluota 1 gece kalanlar varmis oyle olursa esinizde 1 gun idare edebilir gibi aslında hakkimizda hayirlisi olsun
Ama 2 yasinda kizim var onu da goturmeyi dusunuyoruz dogal olarak odada baska kadinlar olunca sik sik disarda beklemesi gerekecek ve dinlenmek icin bi yatk koltuk vs olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…