♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ben daha 30umun icindeyim ama banada oluo ara ara cok sertlesio gece olsun sabah kalktigimda olsun bildigin canimi yakio ama Allahtan kisa suruyo tabi gun icindede oldugu oluo

Yok ben korkuyorum tam bayilmaktan bide ilk bebegim doğar doğmaz görmek istiyorum

sertleşme bende de zaman zaman oluyor doktorum sıklıkla olmuyorsa sorun olmaz demişti.

Yok canım o haftalarda oluyo öyle normal yani korkma sıksık eşit aralıklı sancın olmadığı müddetçe sorun olmaz

Yok canım o haftalarda oluyo öyle normal yani korkma sıksık eşit aralıklı sancın olmadığı müddetçe sorun olmaz
Sanci hic hissetmedim sadece sertlesme oluyor.karnimda bide ara ara karnimin yan taraflarinda gobek deligimde igne batmasi tarzi birkac saniyelik sanirim gerilmeye bagli okadarcik da olur.diyorum ama sertlesme.korkutmustu normalse sizde de oluyorsa skinti.yok ozaman tesekkurler

Hanimlar 5 li lohusa takimlari hakkinda fikirlerinix nedir mantikli mi hem gecelik hem pijama takimi hem sabahlik seklinde olanlar varya onlardan bahsediyorum alan var mi nerden ne kadara aldiniz ?

Hanimlar 5 li lohusa takimlari hakkinda fikirlerinix nedir mantikli mi hem gecelik hem pijama takimi hem sabahlik seklinde olanlar varya onlardan bahsediyorum alan var mi nerden ne kadara aldiniz ?
Ben bugün sosyete den aldım pijama takımı 40 TL önden düğmeli lohusa ve gebelik için pazarda fiyatlar 40-45 tl ayriyeten polar sabahlık aldım 35 TL o da elinde iki tane kalmış içime de sindi

Ben bugün sosyete den aldım pijama takımı 40 TL önden düğmeli lohusa ve gebelik için pazarda fiyatlar 40-45 tl ayriyeten polar sabahlık aldım 35 TL o da elinde iki tane kalmış içime de sindi
Ben de polar.sabahlik.istiyorum altust takimimi aldim cok pahali birsey degil nasilsa sonrasinda nekadar giyilecegi belli.ama polar sabahlik hep giyilir bir de.polar takim almayi dusunuyorm sabahlikla da giyerim evde rahat olur

5li takimlar cok ince degilmi ayni takimdan bahsediyorsak eger bayagi ince instagramda felan satiliyor bayagi da pahali geldi.bana

Ben de polar.sabahlik.istiyorum altust takimimi aldim cok pahali birsey degil nasilsa sonrasinda nekadar giyilecegi belli.ama polar sabahlik hep giyilir bir de.polar takim almayi dusunuyorm sabahlikla da giyerim evde rahat olur
Erken doğum riskim var diye aldım ama bi takım daha düşünüyorum erken olmazsa polar çok iyi kışın sıcak olur

Erken doğum riskim var diye aldım ama bi takım daha düşünüyorum erken olmazsa polar çok iyi kışın sıcak olur
Insallah bebisin zamani geldiginde saglikla.gelir bende 31,nci haftamdayim ve vucudumdaki her degisikligi erken dogum belirtisi saniyorm karnim biraz asagida en.basindan beri taktim kafayi cok.asagilarda segirmeler felan oluyor karnim sertlesiyor Allah yardimcimiz olsun hangi belirtiyle soyledi bunu doktor agriniz yoktur umarm

Başından beri riskli ondan dolayı

Yanlış yazmışım zaten sertleşme diyecektim evet olur o çok normal bebek bi tarafa toplanıyo gibi oluyo dimi ben öyle hissediyodum korkma çok normal

Yanlış yazmışım zaten sertleşme diyecektim evet olur o çok normal bebek bi tarafa toplanıyo gibi oluyo dimi ben öyle hissediyodum korkma çok normal
Evet agirligini bir tarafa vermis gibi oluyor ayni ilk oldugu icin insan korkuyor insallah sagsaglim kucagimiza alip 40larinin ciktigi zamanlari da konusuruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…