- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Anlatilanlari kocama anlattim fittirdi surekli baska asistanlarin gelip muayene etme olayina devlet mevlet yok dedi :)Aynen anlatılanlar doğru üstüne de var sen özele git canım
Ben daha 30umun icindeyim ama banada oluo ara ara cok sertlesio gece olsun sabah kalktigimda olsun bildigin canimi yakio ama Allahtan kisa suruyo tabi gun icindede oldugu oluoKizlar dun gece tuvalete kalktigimda karnim taş gibiydi tuvaletten sonra biraz yumusadi yattim sabah kalktigimda tekrar taş gibi oldugunu farkettim 31nci haftamin icindeyim sizde de oluyormu acaba. Yalanci kasilmaysa sorun yok da diger ihtimal olmaz dimi erken dogum riski felansabah o sertlikle işe giderken cok korkuyorm tum bebisleri Rabbim korusun
Yok ben korkuyorum tam bayilmaktan bide ilk bebegim doğar doğmaz görmek istiyorumEğer korkmuyorsan komple bayıl derim ben korktuğum ve de bebek doğunca hemen görmek istediğim için tercih ettim dezavantajı da avantajıda var mesela bebek doğduğu an getirip gösterdiker bana ameliyat sürerken oğlumu gördüm ameliyattan çıktığımda anestezinin etkisi devam ettiği için akşama kadar ağrı çok hissetmedim bebekle ilgilenebildim komple uyuyan tanıdıklarım vardı onlar kendi acılarından bebekle uğraşmak istemediler çok kötü yanı ise bel ağrısı olur diyolardı evet o kaldı malesef zorlayınca doğumdan sonra belim ağrıyo e tabi seZeryanın etkisi de var.ama yine spinal olacağım ben doğar doğmaz çocuğumu göreyim
Yok canım o haftalarda oluyo öyle normal yani korkma sıksık eşit aralıklı sancın olmadığı müddetçe sorun olmazKizlar dun gece tuvalete kalktigimda karnim taş gibiydi tuvaletten sonra biraz yumusadi yattim sabah kalktigimda tekrar taş gibi oldugunu farkettim 31nci haftamin icindeyim sizde de oluyormu acaba. Yalanci kasilmaysa sorun yok da diger ihtimal olmaz dimi erken dogum riski felansabah o sertlikle işe giderken cok korkuyorm tum bebisleri Rabbim korusun
Sanci hic hissetmedim sadece sertlesme oluyor.karnimda bide ara ara karnimin yan taraflarinda gobek deligimde igne batmasi tarzi birkac saniyelik sanirim gerilmeye bagli okadarcik da olur.diyorum ama sertlesme.korkutmustu normalse sizde de oluyorsaYok canım o haftalarda oluyo öyle normal yani korkma sıksık eşit aralıklı sancın olmadığı müddetçe sorun olmaz
Anlatilanlari kocama anlattim fittirdi surekli baska asistanlarin gelip muayene etme olayina devlet mevlet yok dedi :)
Aynen yaa zaten dogum korkusu stresi var bide neyle karsilasicam streside cekmekte istemiyorum simdiden ben onlarin kahrini cekcegime onlar benim kahrimi ceksin dimi ama :))İyi demiş özelde senin kaprisini çeksinler hergün mü doğuruyorsun :)
Ben bugün sosyete den aldım pijama takımı 40 TL önden düğmeli lohusa ve gebelik için pazarda fiyatlar 40-45 tl ayriyeten polar sabahlık aldım 35 TL o da elinde iki tane kalmış içime de sindiHanimlar 5 li lohusa takimlari hakkinda fikirlerinix nedir mantikli mi hem gecelik hem pijama takimi hem sabahlik seklinde olanlar varya onlardan bahsediyorum alan var mi nerden ne kadara aldiniz ?
Ben de polar.sabahlik.istiyorum altust takimimi aldim cok pahali birsey degil nasilsa sonrasinda nekadar giyilecegi belli.ama polar sabahlik hep giyilir bir de.polar takim almayi dusunuyorm sabahlikla da giyerim evde rahat olurBen bugün sosyete den aldım pijama takımı 40 TL önden düğmeli lohusa ve gebelik için pazarda fiyatlar 40-45 tl ayriyeten polar sabahlık aldım 35 TL o da elinde iki tane kalmış içime de sindi
5li takimlar cok ince degilmi ayni takimdan bahsediyorsak eger bayagi ince instagramda felan satiliyor bayagi da pahali geldi.banaHanimlar 5 li lohusa takimlari hakkinda fikirlerinix nedir mantikli mi hem gecelik hem pijama takimi hem sabahlik seklinde olanlar varya onlardan bahsediyorum alan var mi nerden ne kadara aldiniz ?
Erken doğum riskim var diye aldım ama bi takım daha düşünüyorum erken olmazsa polar çok iyi kışın sıcak olurBen de polar.sabahlik.istiyorum altust takimimi aldim cok pahali birsey degil nasilsa sonrasinda nekadar giyilecegi belli.ama polar sabahlik hep giyilir bir de.polar takim almayi dusunuyorm sabahlikla da giyerim evde rahat olur
Insallah bebisin zamani geldiginde saglikla.gelir bende 31,nci haftamdayim ve vucudumdaki her degisikligi erken dogum belirtisi saniyorm karnim biraz asagida en.basindan beri taktim kafayi cok.asagilarda segirmeler felan oluyor karnim sertlesiyor Allah yardimcimiz olsun hangi belirtiyle soyledi bunu doktor agriniz yoktur umarmErken doğum riskim var diye aldım ama bi takım daha düşünüyorum erken olmazsa polar çok iyi kışın sıcak olur
Insallah bebisin zamani geldiginde saglikla.gelir bende 31,nci haftamdayim ve vucudumdaki her degisikligi erken dogum belirtisi saniyorm karnim biraz asagida en.basindan beri taktim kafayi cok.asagilarda segirmeler felan oluyor karnim sertlesiyor Allah yardimcimiz olsun hangi belirtiyle soyledi bunu doktor agriniz yoktur umarm
Allah yardimcimiz olsun icini ferah tutBaşından beri riskli ondan dolayı
Allah yardimcimiz olsun icini ferah tut
Yanlış yazmışım zaten sertleşme diyecektim evet olur o çok normal bebek bi tarafa toplanıyo gibi oluyo dimi ben öyle hissediyodum korkma çok normalSanci hic hissetmedim sadece sertlesme oluyor.karnimda bide ara ara karnimin yan taraflarinda gobek deligimde igne batmasi tarzi birkac saniyelik sanirim gerilmeye bagli okadarcik da olur.diyorum ama sertlesme.korkutmustu normalse sizde de oluyorsaskinti.yok ozaman tesekkurler
Evet agirligini bir tarafa vermis gibi oluyor ayni ilk oldugu icin insan korkuyor insallah sagsaglim kucagimiza alip 40larinin ciktigi zamanlari da konusuruz burdaYanlış yazmışım zaten sertleşme diyecektim evet olur o çok normal bebek bi tarafa toplanıyo gibi oluyo dimi ben öyle hissediyodum korkma çok normal
İnşallah takma kafana az kaldı zaten kaçıncı haftadasın tam olarak?Evet agirligini bir tarafa vermis gibi oluyor ayni ilk oldugu icin insan korkuyor insallah sagsaglim kucagimiza alip 40larinin ciktigi zamanlari da konusuruz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?