♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bende de oluyodu dun doktora gittim bu haftalarda olur dedi magnezyum verdi banafa

Ben bugün sosyete den aldım pijama takımı 40 TL önden düğmeli lohusa ve gebelik için pazarda fiyatlar 40-45 tl ayriyeten polar sabahlık aldım 35 TL o da elinde iki tane kalmış içime de sindi
Ben manisada sosyete pazari duymadim caaaanim izmirimin bostanli pazari gibi bi pazari yok sanirim buranin

5li takimlar cok ince degilmi ayni takimdan bahsediyorsak eger bayagi ince instagramda felan satiliyor bayagi da pahali geldi.bana
Evet banada ince geldi acikcasi fiyati yuksek buldum ama hic disardada bakmadim ya daha acaba hrp fiyat araliklari bu mudur diede dusundum. dantelli olanlar da cok şık geldi gozume kullanisli olacaksa evlerimiz dogal gazli artik evin icinde kis yasadigimiz soylenemez sicak oluo ince olmasi etkilemez die dusunuyorum ama tabi bilmiyorum acaba kullanisli olur mu rahat eder miyim

Instagram.fiyatlariyla disqridaki fiyatlarin meredeyse yari yariya fwrkettigine sahit oldum o 5li takimlara .ikiyuz kusur diyorlar emin ol aynisini disarida daha uyguna bulacaksn bu toptanci denen yerlerde oluyor

Instagram.fiyatlariyla disqridaki fiyatlarin meredeyse yari yariya fwrkettigine sahit oldum o 5li takimlara .ikiyuz kusur diyorlar emin ol aynisini disarida daha uyguna bulacaksn bu toptanci denen yerlerde oluyor
Bi bakinayim bende disari umarim dedigin gibi uygun fiyata bulabilirim daha kendim icin hicbirsey almadim sizler neler aldiniz

Instagramda 140 tlye almak uzere oldugum sonra vazgectigm bir takimi 75e birakmisti toptanci ama vazgecip almamistim.kendime henuz pijama disinda birsey almadim ic camasirlarim yedek altlarim ve pijamam havlum cantamda hazir bebegimin esyalari dolabinda utulu hazir ben 26nci haftalarda bu islerle ilgilendim kendim yapmak istedm sonrasinda kimseyi ugrastirmamak adina bebisin cantasi da hazir dolabinda son aylarimi rahat rahat gecirmek istiyorm birtek emzirme sudyeni ve sabahlik alirim sanirim

Son haftalara kadar calisacagim icin kafam rahat olsun istiyorm acikcasi

Masallah sana ya ben daha dolabini almadigim icin ne kiyafet yikadim utuledim ne canta hazırladım hos herseyimiz eksik daha Kasimin basina kadar anca hazirlarim gec kalmis olur muyum acaba yaa

Masallah sana ya ben daha dolabini almadigim icin ne kiyafet yikadim utuledim ne canta hazırladım hos herseyimiz eksik daha Kasimin basina kadar anca hazirlarim gec kalmis olur muyum acaba yaa
Yok canm ne gec kalmasi bakma ben erkenciyim yogun calisiyorm haftaici yemek zor yapiyorm haftasonu da ev temizligi derken son aylarda cok bunalmak istemedim besigimiz de geldi ama henuz kurdurmadik cok erken diye

Yok canm ne gec kalmasi bakma ben erkenciyim yogun calisiyorm haftaici yemek zor yapiyorm haftasonu da ev temizligi derken son aylarda cok bunalmak istemedim besigimiz de geldi ama henuz kurdurmadik cok erken diye
Bende yatak odama almadim daha yatagini erken die simdiden alani daraltmak istemedim ama bu hafta sonu artik dolabini aldiklarimi yikayip yerlestirmek istiyorum en azindan eksikleri tamamladikcada yavas yavas devam ederim yerlestirmeye

Yavas yavas sakin kafayla hazirlamak eniyisi Zaten herseyi alindiktan sonra hazrlama yerlestrme suresi 1 haftani bile almaz ben aksamdan aksama 1 haftada tamamladm

Kızlar 3 gündür bel ağrısı ve halsizliğim var yataktan hiç kalkmak istemiyorum. Ama yatıncada bel ağrısı gecmiyor

Ben de bugün hem çalışabilir raporu almaya hem de genel kontrole doktora gittim. Daha baş aşağı dönmemiş ama doktor çok da önemsemedi bunu. Suyun sınırda bol su içmelisin dedi. Bu ara çalışırken biraz ihmal ettim hemen de su seviyesi azalmış
Kan idrar tahlili yeniden verdim bir de nst ye girdim. Bi sorun yok çok şükür ama nst için erkendi zaten sanırım. Bi sancım vs olmadığını da söylemiştim halbuki.
Sol kolumun aşağısı sırtıma doğru ayakta yarın saatten fazla kalınca ağrıyor benim de ama bunun için de normal ağrılar bunlar olabilir dedi.
Bebeğim de 2 kilo olmuş :) neyse ki o iyi. Sadece artık irileştiği için karnımda sağa sola doğru gidince bedenini çok net hissediyorum ve içim gıdıklanıyor sanki böyle karnımın sağ tarafına toplanıyor tüm vücuduyla hah diyorum karnımı yırtıp çıkacak şimdi

Canm buarada tam 32+0 miydin rapor icin soruyorum bende gidecegim de haftaya tam 32+0 da

Gözünüz aydın, bebek iyiymiş, çok sevindim.

Bebegin hareketlerini ne guzel anlatmissiniz hamile olmayanin hamilebkalasi gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…