- 5 Nisan 2017
- 310
- 119
- 33
Yarin 30+5İnşallah takma kafana az kaldı zaten kaçıncı haftadasın tam olarak?
Bende de oluyodu dun doktora gittim bu haftalarda olur dedi magnezyum verdi banafaSanci hic hissetmedim sadece sertlesme oluyor.karnimda bide ara ara karnimin yan taraflarinda gobek deligimde igne batmasi tarzi birkac saniyelik sanirim gerilmeye bagli okadarcik da olur.diyorum ama sertlesme.korkutmustu normalse sizde de oluyorsaskinti.yok ozaman tesekkurler
Ben manisada sosyete pazari duymadim caaaanim izmirimin bostanli pazari gibi bi pazari yok sanirim buraninBen bugün sosyete den aldım pijama takımı 40 TL önden düğmeli lohusa ve gebelik için pazarda fiyatlar 40-45 tl ayriyeten polar sabahlık aldım 35 TL o da elinde iki tane kalmış içime de sindi
Evet banada ince geldi acikcasi fiyati yuksek buldum ama hic disardada bakmadim ya daha acaba hrp fiyat araliklari bu mudur diede dusundum. dantelli olanlar da cok şık geldi gozume kullanisli olacaksa evlerimiz dogal gazli artik evin icinde kis yasadigimiz soylenemez sicak oluo ince olmasi etkilemez die dusunuyorum ama tabi bilmiyorum acaba kullanisli olur mu rahat eder miyim5li takimlar cok ince degilmi ayni takimdan bahsediyorsak eger bayagi ince instagramda felan satiliyor bayagi da pahali geldi.bana
Instagram.fiyatlariyla disqridaki fiyatlarin meredeyse yari yariya fwrkettigine sahit oldum o 5li takimlara .ikiyuz kusur diyorlar emin ol aynisini disarida daha uyguna bulacaksn bu toptanci denen yerlerde oluyorEvet banada ince geldi acikcasi fiyati yuksek buldum ama hic disardada bakmadim ya daha acaba hrp fiyat araliklari bu mudur diede dusundum. dantelli olanlar da cok şık geldi gozume kullanisli olacaksa evlerimiz dogal gazli artik evin icinde kis yasadigimiz soylenemez sicak oluo ince olmasi etkilemez die dusunuyorum ama tabi bilmiyorum acaba kullanisli olur mu rahat eder miyim
Bi bakinayim bende disari umarim dedigin gibi uygun fiyata bulabilirim daha kendim icin hicbirsey almadim sizler neler aldinizInstagram.fiyatlariyla disqridaki fiyatlarin meredeyse yari yariya fwrkettigine sahit oldum o 5li takimlara .ikiyuz kusur diyorlar emin ol aynisini disarida daha uyguna bulacaksn bu toptanci denen yerlerde oluyor
Masallah sana ya ben daha dolabini almadigim icin ne kiyafet yikadim utuledim ne canta hazırladım hos herseyimiz eksik daha Kasimin basina kadar anca hazirlarim gec kalmis olur muyum acaba yaaInstagramda 140 tlye almak uzere oldugum sonra vazgectigm bir takimi 75e birakmisti toptanciama vazgecip almamistim.kendime henuz pijama disinda birsey almadim ic camasirlarim yedek altlarim ve pijamam havlum cantamda hazir bebegimin esyalari dolabinda utulu hazir ben 26nci haftalarda bu islerle ilgilendim kendim yapmak istedm sonrasinda kimseyi ugrastirmamak adina bebisin cantasi da hazir dolabinda son aylarimi rahat rahat gecirmek istiyorm birtek emzirme sudyeni ve sabahlik alirim sanirim
Yok canm ne gec kalmasi bakma ben erkenciyim yogun calisiyorm haftaici yemek zor yapiyorm haftasonu da ev temizligi derken son aylarda cok bunalmak istemedim besigimiz de geldi ama henuz kurdurmadik cok erken diyeMasallah sana ya ben daha dolabini almadigim icin ne kiyafet yikadim utuledim ne canta hazırladım hos herseyimiz eksik daha Kasimin basina kadar anca hazirlarim gec kalmis olur muyum acaba yaa
Bende yatak odama almadim daha yatagini erken die simdiden alani daraltmak istemedim ama bu hafta sonu artik dolabini aldiklarimi yikayip yerlestirmek istiyorum en azindan eksikleri tamamladikcada yavas yavas devam ederim yerlestirmeyeYok canm ne gec kalmasi bakma ben erkenciyim yogun calisiyorm haftaici yemek zor yapiyorm haftasonu da ev temizligi derken son aylarda cok bunalmak istemedim besigimiz de geldi ama henuz kurdurmadik cok erken diye
Canm buarada tam 32+0 miydin rapor icin soruyorum bende gidecegim de haftaya tam 32+0 daBen de bugün hem çalışabilir raporu almaya hem de genel kontrole doktora gittim. Daha baş aşağı dönmemiş ama doktor çok da önemsemedi bunu. Suyun sınırda bol su içmelisin dedi. Bu ara çalışırken biraz ihmal ettim hemen de su seviyesi azalmış
Kan idrar tahlili yeniden verdim bir de nst ye girdim. Bi sorun yok çok şükür ama nst için erkendi zaten sanırım. Bi sancım vs olmadığını da söylemiştim halbuki.
Sol kolumun aşağısı sırtıma doğru ayakta yarın saatten fazla kalınca ağrıyor benim de ama bunun için de normal ağrılar bunlar olabilir dedi.
Bebeğim de 2 kilo olmuş :) neyse ki o iyi. Sadece artık irileştiği için karnımda sağa sola doğru gidince bedenini çok net hissediyorum ve içim gıdıklanıyor sanki böylekarnımın sağ tarafına toplanıyor tüm vücuduyla hah diyorum karnımı yırtıp çıkacak şimdi
Evet tam 32+0 bugün benim. Ama pazartesi de alıp verebilirdim bana sıkıntı olmaz demişti çalıştığım yer.Canm buarada tam 32+0 miydin rapor icin soruyorum bende gidecegim de haftaya tam 32+0 da
Anladim tesekkurlerEvet tam 32+0 bugün benim. Ama pazartesi de alıp verebilirdim bana sıkıntı olmaz demişti çalıştığım yer.
Ben de bugün hem çalışabilir raporu almaya hem de genel kontrole doktora gittim. Daha baş aşağı dönmemiş ama doktor çok da önemsemedi bunu. Suyun sınırda bol su içmelisin dedi. Bu ara çalışırken biraz ihmal ettim hemen de su seviyesi azalmış
Kan idrar tahlili yeniden verdim bir de nst ye girdim. Bi sorun yok çok şükür ama nst için erkendi zaten sanırım. Bi sancım vs olmadığını da söylemiştim halbuki.
Sol kolumun aşağısı sırtıma doğru ayakta yarın saatten fazla kalınca ağrıyor benim de ama bunun için de normal ağrılar bunlar olabilir dedi.
Bebeğim de 2 kilo olmuş :) neyse ki o iyi. Sadece artık irileştiği için karnımda sağa sola doğru gidince bedenini çok net hissediyorum ve içim gıdıklanıyor sanki böylekarnımın sağ tarafına toplanıyor tüm vücuduyla hah diyorum karnımı yırtıp çıkacak şimdi
Teşekkür ederim canım :) hepimizin bebekleri iyi ve sağlıklı olsun inşallahhGözünüz aydın, bebek iyiymiş, çok sevindim.
Bebegin hareketlerini ne guzel anlatmissiniz hamile olmayanin hamilebkalasi gelecek :)Ben de bugün hem çalışabilir raporu almaya hem de genel kontrole doktora gittim. Daha baş aşağı dönmemiş ama doktor çok da önemsemedi bunu. Suyun sınırda bol su içmelisin dedi. Bu ara çalışırken biraz ihmal ettim hemen de su seviyesi azalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?