♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kızlar bu arada hep bebek hazırlıklarından bahsediyoruz da buzluklarınız ne alemde doldurun kışlıklarla bebek doğdumu vaktimiz çok olmayacak ya çabuk çabuk yapar yeriz ben dolduruyorum yavaş yavaş

Herkese iyi pazarlar!!
Kızlar bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım, dün çok hafifti, bugün daha fazla. İnternette ılık suya tuz karıştırıp gargara yapmanın iyi geldiğini okudum onu yaptım ama başka önerisi olan var mı?

Gun icerisinde tekrarlayabilirsin tuzlu su gargarasi benim cogu kez kurtaricim oldu ama artik ihlamura felan gecis yapmak.istiyorum cunku havalar artik degisiyor bu degsiim surecinde grip olmamamiz lazim
Ihlamur balli limonlu ve bol bol .c.vitamini
Oneririm

Tekrarla ama suyu sakin yutma aman tansiyon oynatir

Kızlar bu arada hep bebek hazırlıklarından bahsediyoruz da buzluklarınız ne alemde doldurun kışlıklarla bebek doğdumu vaktimiz çok olmayacak ya çabuk çabuk yapar yeriz ben dolduruyorum yavaş yavaş
Ben o isi yazdan hallettim :)

Anladigim kadariyla hepimiz ayda 1 gidiyoruz kontrole peki bu randevularin sıklaşmasi nezmaan olacak acaba bilgisi olan varmi 2 haftada 1 yada haftada 1 felan fena olmaz hani
Slm bende en son 29 haftam dolduğunda kontrole gittim tekrar bir ay sonra çağırdı neden kontroller siklasmadi acaba durumu iyi bir ay sonra grsz dedi birde nst için nezaman basliyacaklar acaba bilginiz var mi

Slm bende en son 29 haftam dolduğunda kontrole gittim tekrar bir ay sonra çağırdı neden kontroller siklasmadi acaba durumu iyi bir ay sonra grsz dedi birde nst için nezaman basliyacaklar acaba bilginiz var mi
Valla.ben 30,haftada gttim 1 ay sonra.gel.dedi.. 34,ncu haftadan sonra sklasacak.sanirim nstye de henuz girmedim ama 34,haftada gittigimde nst ye girmek istedigimi.soyleyecegim zaten doktor kendisi de isteyecektir muhakkak

Kizlar bir de şu emziren annelerin kabusu gogus yyaralari icin simdiden tedbire baslamak lazim krem takviyesi olarak ama kremin ise yaramadigini soyleyen bir.cogunluk var . Avent gogus kalkani hakkinda bilginiz varmi gogusu nemli tutuyormus yara vs. Olusumunu engelliyormus ondan mi alsam ne dersiniz

Ayy teşekkür ederim Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu :) benim içim gıdıklanıyor sanki bi ben böyle oluyorum sanırım
Bende cok heyecanliyim her hareketin de mutlu oluyorum ama bazi zamanlar ayni sen gibi karnimi delip cikacak diyorum :)
Senin çok az kalmış doğuma maşallah
Evet insallah 2 ay kaldi bir an once alsam kucagima :)
Ben 30. Hafta da gittim en don 2 hafta sonra nst ye tarih al dedi 12. De giricem insallah
Ben ilk dogumda lansinoh marka kullanmistim rahatlatiyordu ama bu sefer 1 ay onceden surmeye baslamayi dusunuyorum ama avent nasil bilmiyorum muhtemelen oda guzeldir aventin malzemeleri kaliteli oluyor bos urun satmiyor

Avent bana daha pratik geldi.acikcasi gogus ucuna emzirmedigin zamanlarda sapka gibi takiyorsun hem gogusten akan sutu biriktiriyormus hemde gogusu nemli tutarak yara olusumunu engelliyormus fiyatida 40.civari hemn hemen lansinohla ayni.fiyat acaba hangisi isime yarar hangisini alsamki

Ben lansinoh aldım bir ay kala sürmeye başlamayı düşünüyorum ama baktım çocuk doğunca krem yetersiz geliyor kurumaya başladı. o zaman göğüs kalkanı alırım dedim. Ama hangisi kullanım açısından kullanışlı bilemedim. Emzirme sütyeniyle gezmek lazım hep avent kullanırsak ama ben bazen daralınca çıkarıp sadece atlet tişörtle gezerim evde ne bileyim

Zaten gogus uclarimizi onu takmasak da biseyle kapatmamiz gerekecek uclari gorunuyorya.face de hamile grubunda bir bayan gogus pedinin daha cok kuruttugunu ve yara yaptigini soylemis her bunye farkli ama bunlarda tecrube dikkate almak.lazim hala.karar veremedim ama sanirim avente daha yakinim

Lansinohu sürüp silmeye gerek yok bebek emsede sıkıntı olmuyo diye duymuştum kesinlikle bende 1 ay önceden başlayacağım ben öyle bi acı yaşamadım meme çatlağındaki gibi

Eğer yara olursa avent göğüs kalkanı var doktor yazmıştı bana göğüs hava alıyo ondan ama o da süt sızdırıyo delikli olduğu için devamlı kullanılacak bişey değil ama yara olursa aklınızda bulunsun alın derim bi de bol bol emzirin süt memede uzun süre kaldımı mastit yapıyo meme iltihabı o da çok fena hastanede 4 saatte bir emZir demişlerdi bende saat tutup emziriyodum acemilik işte ilk ay bebeğim çok az kilo aldı onlar yüzünden gak guk dese memeyi verin :)hem bebeğe hem size faydalı

Evde kaldığım dönemde emzirme atleti bana daha kullanışlı geldi ilk ay sırtım üşüyodu sadece sütyenle üstüne atlet giysem o da sıkıntı oluyodu sanki bana daha kullanışlı geldi emzirme atleti ev için

Bende arastirayim olmadi ondan alirim
Ben aventin gogus pedini kullanmistim oyle kuruma falan olmamisti ama kullanmak lazim gogus uclari emzirmeden dolayi cikiyor emzirme sutyeni falan kapatmiyor gelen gidende cok oluyor ya mecbur kullaniyosun
Lansinohu sürüp silmeye gerek yok bebek emsede sıkıntı olmuyo diye duymuştum kesinlikle bende 1 ay önceden başlayacağım ben öyle bi acı yaşamadım meme çatlağındaki gibi
Evet evet ekstra temizlige gerek kalmiyor. Bide benim su aralar cok hassaslasti acaba simdiden kullansam mi ki sizde var mi oyle bi durum
Her bebek farkli zaten her agladiginda denemek lazim benim kizda geceleri uyanmazdi mutlaka uyandir emzir diye baski yapiyorlardi ben hic uyandirmadim aciksa zaten uyanir kendisi obur turlu uyku duzeni yerine oturmaz ki

aynen var hassaslaştı benimkide hissediyorum sün alacaktım eczanede fiyatlar pahalı geldi netten sipariş vermeyi düşünüyorum başlarsan da her gün sürme haftada 2 3 gün sür bi zararı olmaz ki belki bende öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…