Bir de normalde 1 kilo alması gereken bebek 400 gr almıştı mama başlattılar ondan sonra geceleri mama veriyodum öyle toparladı zaten sütüm de çok olmadı inşallah bu sefer bol bol sütüm olur dua edin ne olur :)hamile duası kabul olurmuş:)oğlum çok süt almadı sık sık hastalanıyo şimdiBende arastirayim olmadi ondan alirim
Ben aventin gogus pedini kullanmistim oyle kuruma falan olmamisti ama kullanmak lazim gogus uclari emzirmeden dolayi cikiyor emzirme sutyeni falan kapatmiyor gelen gidende cok oluyor ya mecbur kullaniyosun
Evet evet ekstra temizlige gerek kalmiyor. Bide benim su aralar cok hassaslasti acaba simdiden kullansam mi ki sizde var mi oyle bi durum
Her bebek farkli zaten her agladiginda denemek lazim benim kizda geceleri uyanmazdi mutlaka uyandir emzir diye baski yapiyorlardi ben hic uyandirmadim aciksa zaten uyanir kendisi obur turlu uyku duzeni yerine oturmaz ki
Once kullanmaya baslayan haber versin :)aynen var hassaslaştı benimkide hissediyorum sün alacaktım eczanede fiyatlar pahalı geldi netten sipariş vermeyi düşünüyorum başlarsan da her gün sürme haftada 2 3 gün sür bi zararı olmaz ki belki bende öyle yaparım
Ben sutum olsun diye bol bol meyve suyu falan kaynaticam son gunlerde zaten marmrlat olarak da yaptim sulandirip icerim diye bide stell tea diye bi cay var eczanelerde var sut artirici dogal bi cay ben cok faydasini gormustum sana da oneririm yine alicam insallahBir de normalde 1 kilo alması gereken bebek 400 gr almıştı mama başlattılar ondan sonra geceleri mama veriyodum öyle toparladı zaten sütüm de çok olmadı inşallah bu sefer bol bol sütüm olur dua edin ne olur :)hamile duası kabul olurmuş:)oğlum çok süt almadı sık sık hastalanıyo şimdi
Kesinlikle bende bol bol hoşaf yapcam stell tea de alacağım inşallah bu sefer iyi olur ilkinde yapmayı bilmiyodum hoşaf falan ama bu sefer öğrendim:)Ben sutum olsun diye bol bol meyve suyu falan kaynaticam son gunlerde zaten marmrlat olarak da yaptim sulandirip icerim diye bide stell tea diye bi cay var eczanelerde var sut artirici dogal bi cay ben cok faydasini gormustum sana da oneririm yine alicam insallah
Maltana da içmiştim ama bi faydası olmadıKesinlikle bende bol bol hoşaf yapcam stell tea de alacağım inşallah bu sefer iyi olur ilkinde yapmayı bilmiyodum hoşaf falan ama bu sefer öğrendim:)
Mesela ne gereksiz geldi?ben götürdüklerimi sayayım sana gereksiz hiçbişe yoktu hastane çıkışı,çıtçıtlı badiler,bez,alt açma,battaniye,biberon,ped,lohusa pijaması,tek koyma yedek altta koy kan çıkabiliyo,çorap,terlik,mama koymamıştım hastane gidip alın dedi,gecelik,adını unuttum anneler çeyize örüyo ya doğumdan sonra giyersin diye hırka gibi bişe,bebek polar battaniye(bazı hemşireler alerji yapar diye kullandırtmıyo ama ben sardım,penye battaniye,ekstra bebek eldiveni,bebek çorabı,pamuklu yenidoğan ıslak mendil,ağız silme mendili,bebek yeleği,kendime patik koymamıştım ameliyattan öıkınca çok üşümüştüm bu sefer patik de alacağım,aklıma gelen olursa yazarım yine ha bi de emzikKonusmalarinizi okudumda benim ne cok eksigim varmis ya tek yaptigimsa evde oturup kendimi buyutmek(
Hanimlar hastane cantalariniza neler koydunuz, koyucaksiniz bilgilendirirseniz cok sevinirim google dan liste baktim bazi seyler cok gereksiz geldi ama acaba bana mi gereksiz geldi oda var. gereksiz hicbirsey koymak istemiyorum sadece onem arz eden seyleri koymak istiyorum o yuzden iyi bi listeyle canta hazirlayan bayanlar yazarsaniz sevinirim
Emzirme sütyeni veya atleti,göğüs pedi,meme ucu kremi hergün süreceksin çünkü onları da al,pişik kremi de olsun yanında bebek içinMesela ne gereksiz geldi?ben götürdüklerimi sayayım sana gereksiz hiçbişe yoktu hastane çıkışı,çıtçıtlı badiler,bez,alt açma,battaniye,biberon,ped,lohusa pijaması,tek koyma yedek altta koy kan çıkabiliyo,çorap,terlik,mama koymamıştım hastane gidip alın dedi,gecelik,adını unuttum anneler çeyize örüyo ya doğumdan sonra giyersin diye hırka gibi bişe,bebek polar battaniye(bazı hemşireler alerji yapar diye kullandırtmıyo ama ben sardım,penye battaniye,ekstra bebek eldiveni,bebek çorabı,pamuklu yenidoğan ıslak mendil,ağız silme mendili,bebek yeleği,kendime patik koymamıştım ameliyattan öıkınca çok üşümüştüm bu sefer patik de alacağım,aklıma gelen olursa yazarım yine ha bi de emzik
Emzirme sudyeninden ziyade emzirme atletinin daha kullanisli oldgunu soylediler bilginiz olsun ben emzirme sudyeni almayi dusunmuyorm 2 tane atlet alacagimEmzirme sütyeni veya atleti,göğüs pedi,meme ucu kremi hergün süreceksin çünkü onları da al,pişik kremi de olsun yanında bebek için
Aynen atlet daha iyiEmzirme sudyeninden ziyade emzirme atletinin daha kullanisli oldgunu soylediler bilginiz olsun ben emzirme sudyeni almayi dusunmuyorm 2 tane atlet alacagim
Benimde akıntım çok oluyo bir iki haftadır özellikle de gezmeye falan gidince 29. Haftanın içindeyim bendeKizlar 31haftaligim sizinde bu donemlerde sulu akintiniz oluyor muydu bu sbaah biraz fazlacaydi sanki seffaf bazen sari ama sari olan sanirim sizan idrar olabilir ama seffaf sivi korkuttu beni umarim korktugum sey degildir
Ben normal.ped.alip gerektiginde bebek bezi koyarim diye dusundummerhabalar, bayadır yazamadım ama okumaya gayret ettim hemen hepsini. anladığım kadarıyla baya baya işleri toparladık eksikleri azalttık bekleme safhasına geçtik. benim de az bir eksiğim kaldı ama bir konuda kafam hala karışık hastaneye normal ped mi götürmeliyiz yoksa hasta pedleri falan oluyor ya onlardan mı almalıyız ? yani çok afedersiniz ama yoğunluğunu bilmediğimden kestiremiyorum bir türlü. siz neye karar verdiniz ?
Kizlar 31haftaligim sizinde bu donemlerde sulu akintiniz oluyor muydu bu sbaah biraz fazlacaydi sanki seffaf bazen sari ama sari olan sanirim sizan idrar olabilir ama seffaf sivi korkuttu beni umarim korktugum sey degildir
Benimde akıntım çok oluyo bir iki haftadır özellikle de gezmeye falan gidince 29. Haftanın içindeyim bende
Evet 30+0 buguncanm benim de bu aralar şeffaf akıntım oluyor zannediyorum normaldir. ilk geldiğinde nişanım geldi sandım bi korktum sonra google a baktım nişan daha kanlı bişeymiş içim rahatladı :) çok gezince oluyor bende de bu bir haftadır falan. ben de 29 artı 7 deyim bugün yada 30 artı 0 mı hala nasıl nitelendircem o son günü bilemiyorum
Peki asagida hissettigim tekmeler hakkinda me.dusunuyorsunBenimde akıntım çok oluyo bir iki haftadır özellikle de gezmeye falan gidince 29. Haftanın içindeyim bende
Evet 30+0 bugun
Ay allah korusun ama nisan gelirken bayagi sanci belirtisi verirmis korkma gerci ben de herseyden korkuuorm sona yaklastikcacanm benim de bu aralar şeffaf akıntım oluyor zannediyorum normaldir. ilk geldiğinde nişanım geldi sandım bi korktum sonra google a baktım nişan daha kanlı bişeymiş içim rahatladı :) çok gezince oluyor bende de bu bir haftadır falan. ben de 29 artı 7 deyim bugün yada 30 artı 0 mı hala nasıl nitelendircem o son günü bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?