♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Benimde 30+0 haftam canım aynen akıntım oluyo ara ara çok hareketli oldugum ve dışarıya çıktıgım zamanlarda

Mama yi onceden koymak sart mi yani normal dogum yapcaksak koymali miyiz yoksa sezaryan dogumda daha once bahsedilmisti saniyorum sut hemen gelmeye biliomus sezaryan olacaksak mi almaliyiz

Normal ped hasta bezi özelde ayarlıyolar zaten
Mama yi onceden koymak sart mi yani normal dogum yapcaksak koymali miyiz yoksa sezaryan dogumda daha once bahsedilmisti saniyorum sut hemen gelmeye biliomus sezaryan olacaksak mi almaliyiz
sezeryan yapacaksan kesinlikle al ama normal düşünüyosan ihtiyaç olursa eşin gidip alır canımbazı hastaneler kendileri mama yapıp da veriyo hastaneden hastaneye değişiyo hastanendeki ebelere sor istersen

Emzirme sudyeninden ziyade emzirme atletinin daha kullanisli oldgunu soylediler bilginiz olsun ben emzirme sudyeni almayi dusunmuyorm 2 tane atlet alacagim
Allah izin verirse 2 yasina kadar emziriyosun hep atletle gezemezsin ki :) ben emzirme sutyeninin de rahat oldugunu dusunuyorum ben 4 tane aldim hatta kaburgamda agri hissettikce ara ara takiyorum
Hastaneden zaten hasta bezi istitıyorlar sezeryanda olsa normal dogumda olsa fark etmiyor ilk gun kanama cok oluyor cunku bence kucuk paketlerden almak gerek bebek bezı alırken onu da almayı dusunuyorum

Kızlar bebek bezi koymak yerine depend in lohusa külotları var sızdırmayan e bebekte falan satılıyor. Onlar çok daha rahat oluyormuş. Bez kayabiliyor falan rahat olmaz belki ya da çok pot durur. Ben ondan alıcam bayaa da tavsiye ettiler

Kizlar 32. hafta raporunu illa dogum yapacagimiz doktorun kendisinden mi almak gerekio simdi ben doktoruma tam karar veremedim tek karar vermis oldugum sey özelde doguracqk olmam malum gözüm korktu :) ben devlette alsam o raporu ozeldede dogursam sakincasi olur mu dogumdan sonra raporu kapattirmakta gerekiomus die duydum bi problem yasar miyim bilginiz var mi bu konu hakkinda

Kizlar basima bir hal geldi bu konularda.cok titiz olmama ragmen isyerinde arkadasima aldirdigim ayranin tarihinin 3 gun gectigini ictikten sonra farkettim pastorize ayran ama tadinda da bir bozukluk yoktu cok korkuyorum birsey olurmu bukonuda bilincli bir kisiden bilgi alma sansiniz varmi acile mi gideyim napayim bilemedim

Selamlar herkese :)

ben de 31+5 teyim , heyecan sarmaya basladı benı dusundukce, esyaları hazırlıyorum bır yandan vs, hastane valızını hazır edeyım dıyorum sımdıden

hastanede neler dagıtacaksınız gelenlere ? bu konuda on bır hazırlık yapanınız var mıdır ?

bir sey olmaz bir kereden , rahat olun bence

Panik olmayın lütfen, son kullanma tarihleri tedbir amaçlı ürün çeşidine göre birkaç gün hatta bir kaç ay öncesine kadar yazılabiliyor. Mesela içtiğimiz ilaçların üzerinde yazan son kullanma tarihi gerçek son kullanma tarihinden altı ay öncesi olacak şekilde yazılıyor. MEsela son kullanma tarihi ocak 2017 yazan bir ilacın gerçekteki son kullanma tarihi haziran 2017 gibi. Eğer tadında bir şey hissetmediyseniz, kalbinizi ferah tutun, hiçbir şey olmaz.

Tesekkur ederim hamile olmasam yapacagim tek sey markete gidip calisanlari uyarmak olurdu ama can tasiyinca insan cok daha korkuyor tadinda birsey yoktu dibine gelince bi bakayim dedim bakmaz olaydim beni rahatlatacak sozlere de ihtiyacim vardi.hemen siz geldiniz aklima sagolun

Canm.ben kokukutas yapip.satisini yapiyordm hamile.kalmadan once hamileligimi ogrenince 4 aylikken butun tedbirleri alarak maskeyle balkonda kendi dagitmaliklarimizi hazirladik kuzumla suan tulledim.susledim kaldirdim sakladim sadece etiketlrini yapacagim ismimiz netlesince

haklısınız insan en ufak bir şey de bile tedirgin oluyor, sağlıklı bir şekilde eli ayağı düzgün alalım bebişleri kucağımıza

Geçmiş olsun cnm ama zehirlenmedik sonra acil napsın ki?miden falan bulanır kusarsan ishal olursan git korkma bile olmaz ben 2 defa acillik oldum ishal kusma çok şükür toparladım kalbini ferah tut

Geçmiş olsun cnm ama zehirlenmedik sonra acil napsın ki?miden falan bulanır kusarsan ishal olursan git korkma bile olmaz ben 2 defa acillik oldum ishal kusma çok şükür toparladım kalbini ferah tut
Cok.sukur bir.sikayetim olmadi aradan 4,5 saat gecti.sanirim ayran artik vucudumu terketmek.uzeredir diye dusunuyorm bu da bana ders olmus oldu sana da cok.gecmis olsun arkadasm

Kizlar.ben bu rapor parasi meselesini.hic.anlamiyorm bi grupta arkadasa eksik para yatmis 32,nci hafta rapor alip.38,hafta dogum.yapmis erken dogdugu icin kesiliyormus sacma degilmi simdi.ben raporu 37ye uzatiuorm sezeryan erken oluyor eger 39.hafta icinde dogum.yaparsam bende de kesinti mi olacak acaba

Oyle mi oluomus kesinti mi oluomus ben sok ne sacma sey bu ya
Bayan parayi eksik aldigini soyleyince bir kisi dogumu erken mi yaptiniz diye sordu ne alaka bilemedim bir kisi de 2 kerede yatiyor.dedi ama yinede azdi bin kusur yatmis iki kere bile yatsa az oluyor kafam karisti aslinda anlamadim tam olarak sorayim dedim

Kızlar aranızda tahta beşik alan var mı ?ben oğluma aldığım için buna da onu kullanacağım ama onda aldığım uyku setinin beşik koruma kısmı minderi çok inceydi çocuğun kafası şişiyodu pat pat şimdi yeni bir uyku seti almayı düşünüyorum aybibaby var güzel gibi duruyo fiyatlarıda 200 tl civari siz naptınız hangi marka aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…