Ben sebamed aldim sabun sampuan pisik kremi bebeyagi hepsini ilk etapta onunla baslamak istiyorm ph si tenimizle uyumlu alerji riski tasimayan dogal bir markaBir de tecrübeli arkadaşlar bebek şampuanı ne almayı düşünüyorsunuz?unibaby almıştım ilk memnun kalmadım sonra hep dalin kullandım ama şimdi onu da değiştirmeyi düşünüyorum bi öneriniz var mı komili nasıl acaba ?
Benim aldigim besigin yan korumaliklari vardi ama henuz kurulum olmadi inceligi hakkinda fikrim yok ince de olsa ayaklanana kadar.idare eder sonrasinda daha dayanikli birsey alirimKızlar aranızda tahta beşik alan var mı ?ben oğluma aldığım için buna da onu kullanacağım ama onda aldığım uyku setinin beşik koruma kısmı minderi çok inceydi çocuğun kafası şişiyodu pat pat şimdi yeni bir uyku seti almayı düşünüyorum aybibaby var güzel gibi duruyo fiyatlarıda 200 tl civari siz naptınız hangi marka aldınız?
Annem bana sebamed almis ama benim ilk bebegim kullanmadim daha hic oneride bulunamiorum sadece sebamedin, bübchen markasinin falan iyi oldugunu duymustumBir de tecrübeli arkadaşlar bebek şampuanı ne almayı düşünüyorsunuz?unibaby almıştım ilk memnun kalmadım sonra hep dalin kullandım ama şimdi onu da değiştirmeyi düşünüyorum bi öneriniz var mı komili nasıl acaba ?
Sebamed alerji varsa iyi geliyorBir de tecrübeli arkadaşlar bebek şampuanı ne almayı düşünüyorsunuz?unibaby almıştım ilk memnun kalmadım sonra hep dalin kullandım ama şimdi onu da değiştirmeyi düşünüyorum bi öneriniz var mı komili nasıl acaba ?
Bende sebamed kullandım memnun kaldım yine sebamed alıcam alerjik oluyor benim çocuklar iyi geliyorBen sebamed aldim sabun sampuan pisik kremi bebeyagi hepsini ilk etapta onunla baslamak istiyorm ph si tenimizle uyumlu alerji riski tasimayan dogal bir marka
Evet canm yorucu oluyor fakat gitmeyince ev daha da yorucu bazen de sıkıcıİşe gitmek zor gelmeye başladı sizde durumlar nasıl?
Hicbir fikrim yok.canm bu konuda sanirim koltukalti kullanacagim klasikKizlar popodan ölcüm yapan ates olcerler hakkinda bi fikriniz var mi kayinvalidemden istemistim almanyada onu oneriolarmis ondan getircekmis bana bi degisik geldi bu durum popoyu mopoyu bosver alindan kulaktan olcenlerden al dedim ama israrla alman doktorlar onu oneriomus ben cocugun poposuna bisey sey etmek istemiorum cocuk korkmaz mi ben bile korkarim cani yancak mi diye kullanan fikri olan var mi
Tesekkur ederim.hayatim cevabin icinHicbir fikrim yok.canm bu konuda sanirim koltukalti kullanacagim klasik
Ben ise gitmiyorum bi isim olsaydida gidemezdim artik heralde cunku bildigin yuruyemiorum alt bolgem cok agrio bacaklarimin arasi hafif catladi demistim hatirlarsaniz bildiginiz yirtildilar artik dahada derinler yuruyemiorum attigim her adim canimi yakiyo ama mecbur evimin isi aksam yemegim bunlarla ilgilenmek zorundayim bunlar bile kotu ederken bu haftalara kadar zor calisirdimİşe gitmek zor gelmeye başladı sizde durumlar nasıl?
Canım iyi akşamlar bayağıdır giremedim foruma, ben baya araştrdm en iyi ateşöer kulaktan olanmış chicconun var çok iyiymiş o.ben daha almadım ama onu almayı düşünüyorum.. Birde dün kontrolum vardı tam 30 haftaydı dün,,1.600 gr olmuş bebeiş.sen gittnmi hiç kaç gr olmuş bebişKizlar popodan ölcüm yapan ates olcerler hakkinda bi fikriniz var mi kayinvalidemden istemistim almanyada onu oneriolarmis ondan getircekmis bana bi degisik geldi bu durum popoyu mopoyu bosver alindan kulaktan olcenlerden al dedim ama israrla alman doktorlar onu oneriomus ben cocugun poposuna bisey sey etmek istemiorum cocuk korkmaz mi ben bile korkarim cani yancak mi diye kullanan fikri olan var mi
Kuzum gecen bende sana yazdim sesin cikmio donmedin mi tatilden die hosgeldin. Benim kontrolum 12 gun sonra senle birdik dimi biz benimkide seninkinin civarindadir o zaman :) ben en son gittigimde 1260 gramdi gittigimde yazarim sana. Su popodan ates olcer meselesini nasil halletcem yaCanım iyi akşamlar bayağıdır giremedim foruma, ben baya araştrdm en iyi ateşöer kulaktan olanmış chicconun var çok iyiymiş o.ben daha almadım ama onu almayı düşünüyorum.. Birde dün kontrolum vardı tam 30 haftaydı dün,,1.600 gr olmuş bebeiş.sen gittnmi hiç kaç gr olmuş bebiş
Bana yazdığını okumamışım canım:) 1 hafta oldu tatılden geleli,çok iyi geldi iuiki gtmişim yaa..sen benden 1 gün öncesin :) aynı yani..maşallah ne çabuk kilo alıyo bebişler yaa sevindim yan mutlu oldum..kulaktan ölçenler iyi oluyomuş canım ben araştrdım.Kuzum gecen bende sana yazdim sesin cikmio donmedin mi tatilden die hosgeldin. Benim kontrolum 12 gun sonra senle birdik dimi biz benimkide seninkinin civarindadir o zaman :) ben en son gittigimde 1260 gramdi gittigimde yazarim sana. Su popodan ates olcer meselesini nasil halletcem ya
En iyi ölçümü onlar yapıyo ama çocuk zırt pırt uyancak kulak ölçerde de aynı bende senin gibi kulaktan ölçen almıştım çocuk ağlıyodu kulağına sokunca bide hemen uyanıyodu onun için temassız olanlardan aldım uykuya devam ediyo ölçerkenKizlar popodan ölcüm yapan ates olcerler hakkinda bi fikriniz var mi kayinvalidemden istemistim almanyada onu oneriolarmis ondan getircekmis bana bi degisik geldi bu durum popoyu mopoyu bosver alindan kulaktan olcenlerden al dedim ama israrla alman doktorlar onu oneriomus ben cocugun poposuna bisey sey etmek istemiorum cocuk korkmaz mi ben bile korkarim cani yancak mi diye kullanan fikri olan var mi
Ben şu anda masa başındayım memurum ama oturmaktan belim ağrıyo ara ara yürüyorum ama bazen yatmak uzanmak istiyorum sabah 8buçuktan 5 buçuğa kadar işteyimEvet canm yorucu oluyor fakat gitmeyince ev daha da yorucu bazen de sıkıcıama 37ye kadar nasil dayanacagimi.dusunmuyor.degilim masa basi bir isim yok sen ne is yapiyorsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?