Eee benim hicbir isime yaramayacak onun getirecegi o zaman bende alindan olcenlerden alicam cok muallakta kalirsam sonuctan onun getirdigininde sonucuna bakarim ne bilim ya madem bisey alcan benim istedigimi al ama dimi neyseEn iyi ölçümü onlar yapıyo ama çocuk zırt pırt uyancak kulak ölçerde de aynı bende senin gibi kulaktan ölçen almıştım çocuk ağlıyodu kulağına sokunca bide hemen uyanıyodu onun için temassız olanlardan aldım uykuya devam ediyo ölçerken
Bakalim popodan olcer getirirse temassiz olcer alirim bide ben burdan napiyimBana yazdığını okumamışım canım:) 1 hafta oldu tatılden geleli,çok iyi geldi iuiki gtmişim yaa..sen benden 1 gün öncesin :) aynı yani..maşallah ne çabuk kilo alıyo bebişler yaa sevindim yan mutlu oldum..kulaktan ölçenler iyi oluyomuş canım ben araştrdım.
Cm sini söylemediBakalim popodan olcer getirirse temassiz olcer alirim bide ben burdan napiyim. Kac cm olmus peki canim
Ben de firsat.bulursam oturabiliyorum anaokulu ogretmeniyim bu yil idari sorumluyum siniflarda ogretmenlerle bulunuyorm yorucu olsa da aksami ediyoruz cocuklarla zaman cabuk geciyor cok.şükürBen şu anda masa başındayım memurum ama oturmaktan belim ağrıyo ara ara yürüyorum ama bazen yatmak uzanmak istiyorum sabah 8buçuktan 5 buçuğa kadar işteyim
Oyy kuzum senin işin çok zormuş benim anne mesleğim Allah yardımcın olsun olsun az kaldı beenim de dün tahlil sonuçlarım çıktı kanım düşük bi de idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı doktor şimdi gidip onları alacağımBen de firsat.bulursam oturabiliyorum anaokulu ogretmeniyim bu yil idari sorumluyum siniflarda ogretmenlerle bulunuyorm yorucu olsa da aksami ediyoruz cocuklarla zaman cabuk geciyor cok.şükür
Aynen canım en iyisi öbür türkü çocuk zor uyuyo ateşini ölçeceğim diye uyandırdın mı daha kötü pluyo bi de benim oğlan o koltuk altını hiç kullandırtmadı çok ağlıyo koydurtmuyo kolunun altınaBakalim popodan olcer getirirse temassiz olcer alirim bide ben burdan napiyim. Kac cm olmus peki canim
Bak ama ya koltuk altina koydurmuyo diosun mantiken koltukaltina kondugunda bile cocuk aglayabiliosa poposuna nasil sey ettirsin esime soyledim poposuna falan sey edemem die birak ne getiriosa getirsin burdan bizde baska aliriz dedi iyi valla sen bilirsin dedim ugrasamicam ailecek sizle :/ bu arada kayinvalidemide severim iyi kadindir Allah var yukarda ama ben boyle bosa giden bisey olunca istedigimin disinda mantiksiz bisey olunca cok takiorum dunden beri takmis durumdayim gıcığım geldi:) neyse diorum sonra gene icten ice dusunup kendimi dolduruyorum elimde olmadan tabi takintiliyim çünküAynen canım en iyisi öbür türkü çocuk zor uyuyo ateşini ölçeceğim diye uyandırdın mı daha kötü pluyo bi de benim oğlan o koltuk altını hiç kullandırtmadı çok ağlıyo koydurtmuyo kolunun altına
Hmm tamam kuzum ben onumuzdeki pazartesiye baska doktora randevu almaya niyetlendim normal dogum yapabilir miyim die gozukmek icin bakalim cm ine, kilosuna ne dicek yazarim o zaman bendeCm sini söylemediama cm sinden çok kilo önemli oluyomuş oyüzden söylemıyo sanırm bende sormadım.
canım hiç takma kimsenin de kalbini kırma eşin doğru söylemiş işine gelmezse kullanmazsın şimdi onlarda heyecanlıdır torun olacak diye nerde görcek senin onu kullanıp kullanmadığınıBak ama ya koltuk altina koydurmuyo diosun mantiken koltukaltina kondugunda bile cocuk aglayabiliosa poposuna nasil sey ettirsin esime soyledim poposuna falan sey edemem die birak ne getiriosa getirsin burdan bizde baska aliriz dedi iyi valla sen bilirsin dedim ugrasamicam ailecek sizle :/ bu arada kayinvalidemide severim iyi kadindir Allah var yukarda ama ben boyle bosa giden bisey olunca istedigimin disinda mantiksiz bisey olunca cok takiorum dunden beri takmis durumdayim gıcığım geldi:) neyse diorum sonra gene icten ice dusunup kendimi dolduruyorum elimde olmadan tabi takintiliyim çünkü
canım hiç takma kimsenin de kalbini kırma eşin doğru söylemiş işine gelmezse kullanmazsın şimdi onlarda heyecanlıdır torun olacak diye nerde görcek senin onu kullanıp kullanmadığınıBak ama ya koltuk altina koydurmuyo diosun mantiken koltukaltina kondugunda bile cocuk aglayabiliosa poposuna nasil sey ettirsin esime soyledim poposuna falan sey edemem die birak ne getiriosa getirsin burdan bizde baska aliriz dedi iyi valla sen bilirsin dedim ugrasamicam ailecek sizle :/ bu arada kayinvalidemide severim iyi kadindir Allah var yukarda ama ben boyle bosa giden bisey olunca istedigimin disinda mantiksiz bisey olunca cok takiorum dunden beri takmis durumdayim gıcığım geldi:) neyse diorum sonra gene icten ice dusunup kendimi dolduruyorum elimde olmadan tabi takintiliyim çünkü
Birak popoyu mopoyu alindan olcenlerden al:) dedim hala o ordan alman doktoru daha iyi bilir dedi banada geriye soyleyecek bisey birakmadi zaten canim bufeye koyucam getirdiginde cok sagol dicem orda oyle gordukce gozum gonlum acilio :))canım hiç takma kimsenin de kalbini kırma eşin doğru söylemiş işine gelmezse kullanmazsın şimdi onlarda heyecanlıdır torun olacak diye nerde görcek senin onu kullanıp kullanmadığınıalma desen de kırılır he he de geç :)
Kayinvalidemle evim 5 dakika yurume mesafesi almanyaya gezmeye gitti gorucek kesin kullanmadigimi ama ben erkek evladimin poposuna bisey sey etmek istemiyorum:)canım hiç takma kimsenin de kalbini kırma eşin doğru söylemiş işine gelmezse kullanmazsın şimdi onlarda heyecanlıdır torun olacak diye nerde görcek senin onu kullanıp kullanmadığınıalma desen de kırılır he he de geç :)
:)inat değildir inşallah ya bende almanyada sandım popoya takmış o zaman.popoya sok çıkar yapmıyon ki onda da biraz beklemen gerekiyo diye biliyorum keşke sen önce davransaydın o almadan neyse boşver inşallah bebiş uzun süre hastalanmaz :)Kayinvalidemle evim 5 dakika yurume mesafesi almanyaya gezmeye gitti gorucek kesin kullanmadigimi ama ben erkek evladimin poposuna bisey sey etmek istemiyorum:)
Sagolasin canim benim idrarimda lökosit 90kusur eritrositmiydi neydi o da 30larda ama hala ilac verilmedi doktorum bol su ic dedi insallah bu enfeksiyon basima biseler acmaz buarada alt tarafa arada baski hisseden varmi kizlar benim yine kendimi dinleme saatim gelmisOyy kuzum senin işin çok zormuş benim anne mesleğim Allah yardımcın olsun olsun az kaldı beenim de dün tahlil sonuçlarım çıktı kanım düşük bi de idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı doktor şimdi gidip onları alacağım
canım benım oglum 13 yasında bebekken cok hastalanıyordu kanlı ıshale yakalandı cok ugrastık gıtmedıgımız dr kalmamıstı ermenı bır doktor sayesınde bır mama ve ıgneyle ozaman duzelttı ve bana atesın en ıyı popodan olculdugunu ozaman soglemıstı ben cok olctum sızde bu kadar takılmayın onların ucu ıncecık zaten ayrıca fıtıl atılıyor ates ıcın onun yanında derecenın lafı bıle olmazBak ama ya koltuk altina koydurmuyo diosun mantiken koltukaltina kondugunda bile cocuk aglayabiliosa poposuna nasil sey ettirsin esime soyledim poposuna falan sey edemem die birak ne getiriosa getirsin burdan bizde baska aliriz dedi iyi valla sen bilirsin dedim ugrasamicam ailecek sizle :/ bu arada kayinvalidemide severim iyi kadindir Allah var yukarda ama ben boyle bosa giden bisey olunca istedigimin disinda mantiksiz bisey olunca cok takiorum dunden beri takmis durumdayim gıcığım geldi:) neyse diorum sonra gene icten ice dusunup kendimi dolduruyorum elimde olmadan tabi takintiliyim çünkü
Aminnnn canim oyle oyle buyuyolar gerci ama insallah kimsenin kuzusu hastalik nedir bilmez:)inat değildir inşallah ya bende almanyada sandım popoya takmış o zaman.popoya sok çıkar yapmıyon ki onda da biraz beklemen gerekiyo diye biliyorum keşke sen önce davransaydın o almadan neyse boşver inşallah bebiş uzun süre hastalanmaz :)
Peki bebekken hadi neyse de bu cocuk iki yasina geldiginde falan biraz biraz anlamaya basladiginda buna musade edio mu aglamio mucanım benım oglum 13 yasında bebekken cok hastalanıyordu kanlı ıshale yakalandı cok ugrastık gıtmedıgımız dr kalmamıstı ermenı bır doktor sayesınde bır mama ve ıgneyle ozaman duzelttı ve bana atesın en ıyı popodan olculdugunu ozaman soglemıstı ben cok olctum sızde bu kadar takılmayın onların ucu ıncecık zaten ayrıca fıtıl atılıyor ates ıcın onun yanında derecenın lafı bıle olmaz
ozaman koltuk altı kullanırsın tabıkı canım ben bebekken kullandımPeki bebekken hadi neyse de bu cocuk iki yasina geldiginde falan biraz biraz anlamaya basladiginda buna musade edio mu aglamio mu
Yani bu o zaman ilk 1 sene kullanabilecegin birsey tebrik ediyorum kayinvalidemi bana burda tekrar masraf yaptircagi icin :))ozaman koltuk altı kullanırsın tabıkı canım ben bebekken kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?