♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Temassiz alindan ateş olcerlerde hem ortam isisini hem bebegin mamasini iste banyo suyunu olcme ozelligi olanlardan var en iyisi oyle bisey almak bence

Geçen bi arkadaş sormuştu ya sulu sarı akıntı diye bende de o oluyo aynen benim idrarda da yok yok glukoz da çıktı sende de var mı?idrar yolu antiseptiği yazdı aslında kullanmasam mı yanma falan da yok ya da bir kez içerim yeterli oluyo zaten

Beni mi diyorsun acaba sulu akintiyi ben sormustum sari olanda idrar sizintisi muhtemelen glukoz demediler ama o da varsa sasmam ilac verilmedi ama 3 aydir.idrarda bu degerler yuksek cikiyor insallah bise olmaz bende ilac kullanmak istemeyenlerdenim vitaminleri bile zor iciyorum bu aksam devit3 u zorla da olsa icecegim

Bende içmedim ama canım kan değerim düşük çıktı mecbur başladım napayım ya midemi bulandırıyodu oda çok zor acaba idrar yolu enfeksiyonunun bi sıkıntısı olur mu bebeğe olmaz bence ya bebekler maşallah büyüdü

Kanın kaç cıktı cnm bol bol pekmez ye idrar yolu enfeksiyonu bende 3,ncu aydan beri var insallah bir sikinti olmaz dua edelim zaten ne kaldi ki 62 gun yaziyor programda

Bir de şu hurafeler varya kizlar saç kesilmezmis hamileyken neyapacagim belime geldiler dolasip duruyorlar cok zor durumdayim duymasaydim keske bilmeseydim insan inanmasa da korkuyor belki size komik gelecek ama korkuyorm kestirmeye

Benim de idrar tahlilimde lökosit ve eritrosit yüksek çıktı. Tek kullanımlık toz monurol verdi doktor. burdaki forumlara baktım hamileyken kullanan çok olmuş, eczacı da kullanabilirsin deyince kullandım. İlacı kullandıktan sonra akıntımda da azalma oldu. Öncesinde beyaz sarı karışık bazen su gibi yoğundu, hamilelikte artar dedikleri için çok da önemsememiştim, şimdi çok az, rahatladım.
bu arada öğretmen olan arkadaşlar 32. hafta 37. hafta ve sonrasındaki süreçte yapacaklarınızı da yazar mısınız? Nasıl bir yol izliycez, burdan haberleşelim olur mu?:)

Bir de şu hurafeler varya kizlar saç kesilmezmis hamileyken neyapacagim belime geldiler dolasip duruyorlar cok zor durumdayim duymasaydim keske bilmeseydim insan inanmasa da korkuyor belki size komik gelecek ama korkuyorm kestirmeye

İlk hamileliğimde bende duymuştum malum düğün için uzattım hamileliğe denk geldi kestirdim kızımda kalp yetmezliği çıktı iki yasında vefat etti şimdi üçüncü hamileliğin saçlarım uzun yine kararsızım ama kestircem mecbur kışın zor olur birde iki çocukla nasıl giderim kuaföre arada kaldım korkutmak istemedim bu arada

Kanın kaç cıktı cnm bol bol pekmez ye idrar yolu enfeksiyonu bende 3,ncu aydan beri var insallah bir sikinti olmaz dua edelim zaten ne kaldi ki 62 gun yaziyor programda
Hemoglobin 5,35 mi neydi ama hematakritte ne yazıyodu hatırlamıyorum bakınca yazarım gynoferrosanol yazdı bide uroday diye bi idrar yolu antiseptiği

Ben 2 aylık hamileyken kestirdim kayınvalidem de hamileyken kesilmez dedi ama iş işten geçmişti bişe olmaz inşallah hurafedir:)

Korktum ben Allah korusun yainşallah bişey olmaz yavruma :’(

Valla ben kestirdim 3 ay önce saçlarımı. Hiç de inanmıyorum öyle şeylere. Olmadık şeylerle insanları korkutan bir toplumuz.

Bu arada youtube dan kağan kocatepe nin hamilelikle alakalı videolarını izliyorum arkadaşlar. Kitabı da vardı hamileliğin her aşamasını anlatan. Aklımdaki birçok sorunun cevabını onun videolarından alıyorum. Sizin de bilginiz olsun :)

canım hiç korkma nolcak sen de :) bak ben kaç kere kestirdim hamileliğimde. hurafe onlar hani küçükken annelerimiz derdi ya vitamin saça gider boyun uzamaz diye aynı mantık kestir bence hiiiç de bişicik olmuyo bak bana kısacık yaptırdım hala bebişim büyüyo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…