- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Geçen bi arkadaş sormuştu ya sulu sarı akıntı diye bende de o oluyo aynen benim idrarda da yok yok glukoz da çıktı sende de var mı?idrar yolu antiseptiği yazdı aslında kullanmasam mı yanma falan da yok ya da bir kez içerim yeterli oluyo zatenSagolasin canim benim idrarimda lökosit 90kusur eritrositmiydi neydi o da 30larda ama hala ilac verilmedi doktorum bol su ic dedi insallah bu enfeksiyon basima biseler acmaz buarada alt tarafa arada baski hisseden varmi kizlar benim yine kendimi dinleme saatim gelmis
Aynen benimki ondan:)Temassiz alindan ateş olcerlerde hem ortam isisini hem bebegin mamasini iste banyo suyunu olcme ozelligi olanlardan var en iyisi oyle bisey almak bence
Benimki bebekken de huysuzlanıyoduPeki bebekken hadi neyse de bu cocuk iki yasina geldiginde falan biraz biraz anlamaya basladiginda buna musade edio mu aglamio mu
Beni mi diyorsun acaba sulu akintiyi ben sormustum sari olanda idrar sizintisi muhtemelenGeçen bi arkadaş sormuştu ya sulu sarı akıntı diye bende de o oluyo aynen benim idrarda da yok yok glukoz da çıktı sende de var mı?idrar yolu antiseptiği yazdı aslında kullanmasam mı yanma falan da yok ya da bir kez içerim yeterli oluyo zaten
Kanın kaç cıktı cnm bol bol pekmez ye idrar yolu enfeksiyonu bende 3,ncu aydan beri var insallah bir sikinti olmaz dua edelimBende içmedim ama canım kan değerim düşük çıktı mecbur başladımnapayım ya midemi bulandırıyodu oda çok zor acaba idrar yolu enfeksiyonunun bi sıkıntısı olur mu bebeğe olmaz bence ya bebekler maşallah büyüdü
Beni mi diyorsun acaba sulu akintiyi ben sormustum sari olanda idrar sizintisi muhtemelenglukoz demediler ama o da varsa sasmam ilac verilmedi ama 3 aydir.idrarda bu degerler yuksek cikiyor insallah bise olmaz bende ilac kullanmak istemeyenlerdenim vitaminleri bile zor iciyorum bu aksam devit3 u zorla da olsa icecegim
Bir de şu hurafeler varya kizlar saç kesilmezmis hamileyken neyapacagim belime geldiler dolasip duruyorlar cok zor durumdayimduymasaydim keske bilmeseydim insan inanmasa da korkuyor belki size komik gelecek ama korkuyorm kestirmeye
Hemoglobin 5,35 mi neydi ama hematakritte ne yazıyodu hatırlamıyorum bakınca yazarım gynoferrosanol yazdı bide uroday diye bi idrar yolu antiseptiğiKanın kaç cıktı cnm bol bol pekmez ye idrar yolu enfeksiyonu bende 3,ncu aydan beri var insallah bir sikinti olmaz dua edelimzaten ne kaldi ki 62 gun yaziyor programda
Ben 2 aylık hamileyken kestirdim kayınvalidem de hamileyken kesilmez dedi ama iş işten geçmişti bişe olmaz inşallah hurafedir:)Bir de şu hurafeler varya kizlar saç kesilmezmis hamileyken neyapacagim belime geldiler dolasip duruyorlar cok zor durumdayimduymasaydim keske bilmeseydim insan inanmasa da korkuyor belki size komik gelecek ama korkuyorm kestirmeye
Korktum ben Allah korusun yaİlk hamileliğimde bende duymuştum malum düğün için uzattım hamileliğe denk geldi kestirdim kızımda kalp yetmezliği çıktı iki yasında vefat etti şimdi üçüncü hamileliğin saçlarım uzun yine kararsızım ama kestircem mecbur kışın zor olur birde iki çocukla nasıl giderim kuaföre arada kaldım korkutmak istemedim bu arada
Dediğin gibi batıl inançlar bende mecbur kestircem kötü düşünme kötü gelmesinKorktum ben Allah korusun yainşallah bişey olmaz yavruma :’(
5,35 olan HGB degeri degil.dimiHemoglobin 5,35 mi neydi ama hematakritte ne yazıyodu hatırlamıyorum bakınca yazarım gynoferrosanol yazdı bide uroday diye bi idrar yolu antiseptiği
5,35 olan HGB degeri degil.dimiHemoglobin 5,35 mi neydi ama hematakritte ne yazıyodu hatırlamıyorum bakınca yazarım gynoferrosanol yazdı bide uroday diye bi idrar yolu antiseptiği
Ben kestirmekten vazgectim 2 ay daha sabredecegimDediğin gibi batıl inançlar bende mecbur kestircem kötü düşünme kötü gelmesin
Valla ben kestirdim 3 ay önce saçlarımı. Hiç de inanmıyorum öyle şeylere. Olmadık şeylerle insanları korkutan bir toplumuz.Bir de şu hurafeler varya kizlar saç kesilmezmis hamileyken neyapacagim belime geldiler dolasip duruyorlar cok zor durumdayimduymasaydim keske bilmeseydim insan inanmasa da korkuyor belki size komik gelecek ama korkuyorm kestirmeye
Bir de şu hurafeler varya kizlar saç kesilmezmis hamileyken neyapacagim belime geldiler dolasip duruyorlar cok zor durumdayimduymasaydim keske bilmeseydim insan inanmasa da korkuyor belki size komik gelecek ama korkuyorm kestirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?