♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Dun aksam banyodan sonra 1 saat sacimi acmaya ugrastim sac diblerim cok aciyor cekistirmekten kirutmak yarim.saat suruyor ama sanirim yapamayacagim ben kendimi.biliyorm kestirsem de kendimi.strese sokarim yalandan acabalarla .. sacma da olsa biraz daha dayanma karari.aldim

Kizlar az.once tartildim hamile.kaldigimdan buyana tam 22 kilo almisim napacagim ben dogumdan sonra

Merhaba hanimlar bugun dr gittim 6 hafta kalmis doguma ben kasim annesi olacam galiba :)

Dr ilk dogum sezaryan oldugu icin sezaryan diyip duruyor ama benim okuduklarima gore ilki sezaryan olup 2. Normal dogum yapanlar varmis acaba israr etsem mi ki bilemedim kafam cok karisti. Biraz da heyecan yaptim

Ayni haftada sayiliriz Ben de sezeryan olucam da bana da sezeryani 38,nci hafta derseler 37.nci haftaya kadar nasil calisirim bilemedim. Sezeryan sonrasi normal dogum bende duydum ama bilemiyorm tercih meselesi hayirlisi olsun cnm bebis nasil buarada bu haftada normal kilo araligi nedir acaba bebek.icin benim.doktor bu konulara cok onem.vermiyor malesef

Benim de ilk sezeryan 2. Yi de öyle yapacağım

Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız ben bir tane aldim ama ayrı ayrı 5 tane zıbın takımı aldim kimileri az diyor iki hastane çıkışı lazimmis

Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız ben bir tane aldim ama ayrı ayrı 5 tane zıbın takımı aldim kimileri az diyor iki hastane çıkışı lazimmis
Zibin takimi derken ayakli zibin mi
Ben 1 hastane cikisi adm zaten cok giyemeyecek altli ustlu takimlar.zibinlar koydum cantasina onlari giydiririm

1 tane 10lu hastane cıkışı aldım. 1 tane de 5 li aldım. eldiveni sapkası ve alt üst olanlardan. Bana da az geliyor acaba 1 tane daha mı 5li alsam diyorum.

1 tane 10lu hastane cıkışı aldım. 1 tane de 5 li aldım. eldiveni sapkası ve alt üst olanlardan. Bana da az geliyor acaba 1 tane daha mı 5li alsam diyorum.
Az gibi canim sanki ben bir tane 10 lu şey aldim 4 tane de 5 li takım aldim kimisi az diyor bir tane daha 10 li al diyorlar kararsız kaldım çok fazla giyemicek zaten hemen büyüyorlar

Her doktor yapamıyor bu konuda tecrübeli doktorlar yapabiliyor sezeryan sonrası normal doğumu diye biliyorum. Doktorunun bu konuda tecrübesi yoksa kendini riske atmaz muhtemelen. SSVD diyorlarmış bu yapılan işleme. İstersen bi araştır canım

Az gibi canim sanki ben bir tane 10 lu şey aldim 4 tane de 5 li takım aldim kimisi az diyor bir tane daha 10 li al diyorlar kararsız kaldım çok fazla giyemicek zaten hemen büyüyorlar
Kizlar bunlari.sadece hastane icinmi.az.diyolar ben anlayamadm

Aldığın hastane çıkışı 10 luysa bitane yeter battaniye alabilirsin yedek o zıbın takımlarının yanına

2 penye battaniye olur çok pahalı onlu takımlar bence gerek yok bir tane yetti bana bir de yedek battaniye vardı penye

Aldığın hastane çıkışı 10 luysa bitane yeter battaniye alabilirsin yedek o zıbın takımlarının yanına
Evet battaniyesi var olmazsa öyle yapyim penye bir battaniye alırım daha kullanışlı olur

Aslinda arastirmistim ordan biliyorum ama her dr yapmadigini bilmiyordum hatta bugun anlatti kendiside 2 dogum yapmis sezeryan olmus falan. Ben mi cok abartiyorum acaba normal dogum normal dogum diye kafam cok karisti ya son ayda dr da drgistirilmez hastanede bulunmaz ki
Kizlar bunlari.sadece hastane icinmi.az.diyolar ben anlayamadm
Hayir ilk ay giydirmek icin ama bence hastane cikisini cok almaktansa illa alinacaksa parca parca 0-1 ay degilde 1-3 ay alinabilir ilk ay kollar falan kivrilir 3. Aya kadar giydirilir.

Kizlar dun aksam karnim taş gibiydi ve bir turlu gecmek bilmedi arada bir oluyordu evet ama bu sefer cok uzun sure sert kaldi karnim uzaninca yumusuyor ayaga kalkinca sertlesiyor doktoruma msj attim nstye girmen gerek dedi. Bu aksam acile gidip nstye girecegim insallah bu sertlesmeler yalanci onemsiz kasilmalardir cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…