- 5 Nisan 2017
- 310
- 119
- 33
Dun aksam banyodan sonra 1 saat sacimi acmaya ugrastim sac diblerim cok aciyor cekistirmekten kirutmak yarim.saat suruyor ama sanirim yapamayacagim ben kendimi.biliyorm kestirsem de kendimi.strese sokarim yalandan acabalarla .. sacma da olsa biraz daha dayanma karari.aldimcanım hiç korkma nolcak sen de :) bak ben kaç kere kestirdim hamileliğimde. hurafe onlar hani küçükken annelerimiz derdi ya vitamin saça gider boyun uzamaz diye aynı mantıkkestir bence hiiiç de bişicik olmuyo bak bana kısacık yaptırdım hala bebişim büyüyo maşallah
Ayni haftada sayiliriz Ben de sezeryan olucam da bana da sezeryani 38,nci hafta derseler 37.nci haftaya kadar nasil calisirim bilemedim. Sezeryan sonrasi normal dogum bende duydum ama bilemiyorm tercih meselesi hayirlisi olsun cnm bebis nasil buarada bu haftada normal kilo araligi nedir acaba bebek.icin benim.doktor bu konulara cok onem.vermiyor malesefMerhaba hanimlar bugun dr gittim 6 hafta kalmis doguma ben kasim annesi olacam galiba :)
Dr ilk dogum sezaryan oldugu icin sezaryan diyip duruyor ama benim okuduklarima gore ilki sezaryan olup 2. Normal dogum yapanlar varmis acaba israr etsem mi ki bilemedim kafam cok karisti. Biraz da heyecan yaptim
Benim de ilk sezeryan 2. Yi de öyle yapacağımMerhaba hanimlar bugun dr gittim 6 hafta kalmis doguma ben kasim annesi olacam galiba :)
Dr ilk dogum sezaryan oldugu icin sezaryan diyip duruyor ama benim okuduklarima gore ilki sezaryan olup 2. Normal dogum yapanlar varmis acaba israr etsem mi ki bilemedim kafam cok karisti. Biraz da heyecan yaptim
Zibin takimi derken ayakli zibin miKızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız ben bir tane aldim ama ayrı ayrı 5 tane zıbın takımı aldim kimileri az diyor iki hastane çıkışı lazimmis
1 tane 10lu hastane cıkışı aldım. 1 tane de 5 li aldım. eldiveni sapkası ve alt üst olanlardan. Bana da az geliyor acaba 1 tane daha mı 5li alsam diyorum.Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız ben bir tane aldim ama ayrı ayrı 5 tane zıbın takımı aldim kimileri az diyor iki hastane çıkışı lazimmis
Evet patikli kendiligindenZibin takimi derken ayakli zibin mi
Ben 1 hastane cikisi adm zaten cok giyemeyecek altli ustlu takimlar.zibinlar koydum cantasina onlari giydiririm
Az gibi canim sanki ben bir tane 10 lu şey aldim 4 tane de 5 li takım aldim kimisi az diyor bir tane daha 10 li al diyorlar kararsız kaldım çok fazla giyemicek zaten hemen büyüyorlar1 tane 10lu hastane cıkışı aldım. 1 tane de 5 li aldım. eldiveni sapkası ve alt üst olanlardan. Bana da az geliyor acaba 1 tane daha mı 5li alsam diyorum.
Her doktor yapamıyor bu konuda tecrübeli doktorlar yapabiliyor sezeryan sonrası normal doğumu diye biliyorum. Doktorunun bu konuda tecrübesi yoksa kendini riske atmaz muhtemelen. SSVD diyorlarmış bu yapılan işleme. İstersen bi araştır canımMerhaba hanimlar bugun dr gittim 6 hafta kalmis doguma ben kasim annesi olacam galiba :)
Kizlar bunlari.sadece hastane icinmi.az.diyolar ben anlayamadmAz gibi canim sanki ben bir tane 10 lu şey aldim 4 tane de 5 li takım aldim kimisi az diyor bir tane daha 10 li al diyorlar kararsız kaldım çok fazla giyemicek zaten hemen büyüyorlar
Aldığın hastane çıkışı 10 luysa bitane yeter battaniye alabilirsin yedek o zıbın takımlarının yanınaKızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız ben bir tane aldim ama ayrı ayrı 5 tane zıbın takımı aldim kimileri az diyor iki hastane çıkışı lazimmis
Hayır normal de de giyinmesi icinKizlar bunlari.sadece hastane icinmi.az.diyolar ben anlayamadm
Evet battaniyesi var olmazsa öyle yapyim penye bir battaniye alırım daha kullanışlı olurAldığın hastane çıkışı 10 luysa bitane yeter battaniye alabilirsin yedek o zıbın takımlarının yanına
Hastane cikislarinin co kkucuk oldgunu birkac kereden.fazla.giydirilmedihini duydumda o yuzden soruuormHayır normal de de giyinmesi icin
Bende 75.5 kilo olmusum yaa doguma 80ni gecmezsem iyidirKizlar az.once tartildim hamile.kaldigimdan buyana tam 22 kilo almisim napacagim ben dogumdan sonra
Aslinda arastirmistim ordan biliyorum ama her dr yapmadigini bilmiyordum hatta bugun anlatti kendiside 2 dogum yapmis sezeryan olmus falan. Ben mi cok abartiyorum acaba normal dogum normal dogum diyeHer doktor yapamıyor bu konuda tecrübeli doktorlar yapabiliyor sezeryan sonrası normal doğumu diye biliyorum. Doktorunun bu konuda tecrübesi yoksa kendini riske atmaz muhtemelen. SSVD diyorlarmış bu yapılan işleme. İstersen bi araştır canım
Hayir ilk ay giydirmek icin ama bence hastane cikisini cok almaktansa illa alinacaksa parca parca 0-1 ay degilde 1-3 ay alinabilir ilk ay kollar falan kivrilir 3. Aya kadar giydirilir.Kizlar bunlari.sadece hastane icinmi.az.diyolar ben anlayamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?