Aynen öyle 3 hafta falan giyiyolar bebeiş şişmansa hhele daha kısa süre giyer 0 ay fazla almayın 3 6 ay daha uzun gidiyoHastane cikislarinin co kkucuk oldgunu birkac kereden.fazla.giydirilmedihini duydumda o yuzden soruuorm
Korkma canım olur öyle ben sanmıyorum bişey olacağını inşallah düşündüğümüz gibidir önemli değildir:* şimdi nasılsın?Kizlar dun aksam karnim taş gibiydi ve bir turlu gecmek bilmedi arada bir oluyordu evet ama bu sefer cok uzun sure sert kaldi karnim uzaninca yumusuyor ayaga kalkinca sertlesiyor doktoruma msj attim nstye girmen gerek dedi. Bu aksam acile gidip nstye girecegim insallah bu sertlesmeler yalanci onemsiz kasilmalardir cok korktum
Şuan isyerindeyim oturuyorm karnima dokunuyorm hala sert ablam da ne bekliyorsun pamuk gibi mi olacakti artik bebek buyuyor dedi ama nstye girmeden icin rahat etmez. Aksami bekliyorm acile gidecegimKorkma canım olur öyle ben sanmıyorum bişey olacağını inşallah düşündüğümüz gibidir önemli değildir:* şimdi nasılsın?
Benimde aldiklarimin cogu 3 ay civariAynen öyle 3 hafta falan giyiyolar bebeiş şişmansa hhele daha kısa süre giyer 0 ay fazla almayın 3 6 ay daha uzun gidiyo
Ya oğlum sanki böyle poposunu dayardı veya başını yaslardı öyle bi sertlik hissederdim ben o aylarda ablan doğru söylüyo bebek hareket etmiyo mu?Şuan isyerindeyim oturuyorm karnima dokunuyorm hala sert ablam da ne bekliyorsun pamuk gibi mi olacakti artik bebek buyuyor dedi ama nstye girmeden icin rahat etmez. Aksami bekliyorm acile gidecegim
Ediyor ama o sertlik olunca etmiyor herzaman da edecek degil ama sanirim beni şu facedeki gruplar korkuttu kizlar hergun farkli bir olay okuyorm erken dogumlar kasilmalar sancilar erkenden nisan su gelmeleri karin dusmeleri cok etkilendim.surekli anasayfam erken dogum tehdidi yasayan hikayelerle dolu nerden katildim oyuzden bu sertlik beni feci korkuttu insanlar bilincsizce birbirini korkutuyor kasilma aninda bebek sıkışıyormuş felan bunlari okudukca abarttim mi kiYa oğlum sanki böyle poposunu dayardı veya başını yaslardı öyle bi sertlik hissederdim ben o aylarda ablan doğru söylüyo bebek hareket etmiyo mu?
Çık o gruptan anldığım kadRıyla biraz evhamlısın seni strese sokup erken doğurtcaklar canım boşver bizbize yeteriz kafan rahat olsun diye akşam git bence sonrada o gruplardan çık daha kötü etkilenirsin bebekte strese girer işte poposunu dayıyo de öyle düşün o dediğin yalancı kasılmalar 35 36 da oluyodu adet sancısı gibi o zaman vazgeçmiştim ben normal doğumdan yalancısı böyleyse kendisi nasıl diye korkma onun içinEdiyor ama o sertlik olunca etmiyor herzaman da edecek degil ama sanirim beni şu facedeki gruplar korkuttu kizlar hergun farkli bir olay okuyorm erken dogumlar kasilmalar sancilar erkenden nisan su gelmeleri karin dusmeleri cok etkilendim.surekli anasayfam erken dogum tehdidi yasayan hikayelerle dolu nerden katildim oyuzden bu sertlik beni feci korkuttu insanlar bilincsizce birbirini korkutuyor kasilma aninda bebek sıkışıyormuş felan bunlari okudukca abarttim mi ki
Ay sormayin zaten bebegim tup bebek tedavisiyle oldu,ufacik bir skintiyi kabullenemiyormÇık o gruptan anldığım kadRıyla biraz evhamlısın seni strese sokup erken doğurtcaklar canım boşver bizbize yeteriz kafan rahat olsun diye akşam git bence sonrada o gruplardan çık daha kötü etkilenirsin bebekte strese girer işte poposunu dayıyo de öyle düşün o dediğin yalancı kasılmalar 35 36 da oluyodu adet sancısı gibi o zaman vazgeçmiştim ben normal doğumdan yalancısı böyleyse kendisi nasıl diye korkma onun için
:)o da iyiymiş aşmışlar demekki neyse bi git bakalım ne diyecwkler nts de çok sıkıcı ama yaAy sormayin zaten bebegim tup bebek tedavisiyle oldu,ufacik bir skintiyi kabullenemiyormkorkuyoruz belki bilgi alisverisi olur diye katildim bayanlar o kadar.ileri gitmiski 3lu 2li tarama yorumluyorlar.ultrason resminden cinsiyet tahmin eden bile var ilk basta egleniyordum ama bu kasilma.meseleleri sinirimi bozmaya basladi
Mecbur kalacagim ne kadar gerekiyorsa bebisim icin:)o da iyiymiş aşmışlar demekki neyse bi git bakalım ne diyecwkler nts de çok sıkıcı ama ya
3 6 cok buyuk degil mi ya bebek kucucuk doguyor ya :)Aynen öyle 3 hafta falan giyiyolar bebeiş şişmansa hhele daha kısa süre giyer 0 ay fazla almayın 3 6 ay daha uzun gidiyo
Yok canim ne olacak bisey olmaz Allahin izniyle hem daha 9 10 haftan var doguma boye sertlikler normal bence bendede oluyor bazennuzun suruyor ama dr korkulacak bisi yok dedi benim okuduklarima gore de oyle belki yedigin bisey bile etki ediyor olabilir insallah aksam nst ye girersin kafan rahatlar bizi de habersiz birakma haber ver. O grubuda bosver ya suan dogum hakkinda zaten minimum seviyede bilgimiz var uzman olmadiktan sonra boyle konularda herkesin fikrini hikayesini dinleyip strese girmene gerek yok sen hamileligini relax gecirmeye calis bebeginde strese giriyor sen stresteykenEdiyor ama o sertlik olunca etmiyor herzaman da edecek degil ama sanirim beni şu facedeki gruplar korkuttu kizlar hergun farkli bir olay okuyorm erken dogumlar kasilmalar sancilar erkenden nisan su gelmeleri karin dusmeleri cok etkilendim.surekli anasayfam erken dogum tehdidi yasayan hikayelerle dolu nerden katildim oyuzden bu sertlik beni feci korkuttu insanlar bilincsizce birbirini korkutuyor kasilma aninda bebek sıkışıyormuş felan bunlari okudukca abarttim mi ki
Evet cok haklisiniz keyfimde kacti sabahtan beri bebisim de hissetti sanki sabah sakindi suan bayagi icerde hareketlenmeye basladi3 6 cok buyuk degil mi ya bebek kucucuk doguyor ya :)
Yok canim ne olacak bisey olmaz Allahin izniyle hem daha 9 10 haftan var doguma boye sertlikler normal bence bendede oluyor bazennuzun suruyor ama dr korkulacak bisi yok dedi benim okuduklarima gore de oyle belki yedigin bisey bile etki ediyor olabilir insallah aksam nst ye girersin kafan rahatlar bizi de habersiz birakma haber ver. O grubuda bosver ya suan dogum hakkinda zaten minimum seviyede bilgimiz var uzman olmadiktan sonra boyle konularda herkesin fikrini hikayesini dinleyip strese girmene gerek yok sen hamileligini relax gecirmeye calis bebeginde strese giriyor sen stresteyken
Ya 0-3 ay için patikli zıbınlı takımlar aldım. Bir kaç tulum da aldım. ama hastane çıkışı olarak az aldım.Az gibi canim sanki ben bir tane 10 lu şey aldim 4 tane de 5 li takım aldim kimisi az diyor bir tane daha 10 li al diyorlar kararsız kaldım çok fazla giyemicek zaten hemen büyüyorlar
Sen az almışşsın ayet iyisin bence. Ben kendimi söylemeyeyim o zaman :)Bende 75.5 kilo olmusum yaa doguma 80ni gecmezsem iyidir
Tamam canim o zaman yeterli bence bende bir hastane çıkışı aldim diğerleri normal zıbın takımları 3 aya kadar görünebilsin diye 3 6 ay da önemli ben biraz da onlardan alacam agirlasmadan alışverişi bitireyim deYa 0-3 ay için patikli zıbınlı takımlar aldım. Bir kaç tulum da aldım. ama hastane çıkışı olarak az aldım.
ilk sen doğuracaksın heralde aramızdaSen az almışşsın ayet iyisin bence. Ben kendimi söylemeyeyim o zaman :)
Bende de gecen ay ayni sorun vardi brezilya filmleri gibiydi ruyalarim elhamdulillah su aralar rahatladim hamilelikle mi ilgili acaba? :)Aa evet acaba ilk kim doğum yapacak bu grupta :) ben de dün düşündüm yeni yıla bebeğimle giricem diye :) içim bi tuhaf oldu.
Bir de size bişey sorucam bu ara o kadar canlı rüyalar görüyorum ki sanki gerçek gibi. Her gün toplumsal sorunlar işleniyor rüyalarımdakarar verdim gündemi takip etmeyeceğim bi süre. Haber falan açmıycam. Siz de böyle sürekli rüya görüyor musunuz?
Benim de sırt ağrılarım başladı gece de rahat uyuyamıyorum. Hele çalışırken akşama kadar dersim varsa ağrısı çok fena vuruyor sonlara doğru
Saka yapiosun iyi miyim sencede valla.bilmiorumda cok gibiyim.kendimi hareket ettiremiorum artik daha kac kilo aliriz acaba yaa son 2 ay kaldi 2 ayda kac aliriz daha acabaSen az almışşsın ayet iyisin bence. Ben kendimi söylemeyeyim o zaman :)
Mutlaka haber ver umarim sadece senin evhamindir korkulacak birsey yoktur insallah kizlarinda dedigi gibi cik o gruptan zaten tup bebek demissin korkutma kendini okuduklarinla canimEvet cok haklisiniz keyfimde kacti sabahtan beri bebisim de hissetti sanki sabah sakindi suan bayagi icerde hareketlenmeye basladiaksam icimi rahatlatacak haberler alirim insallah muhakak yazacagim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?