♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kizlar merhaba ben is cikisi acile gittim doktor idrar tahlili ve nst ye alalim seni sonucunu al gel dedi . Idrar sonucumu aldim herzamanki gibi enfeksiyon vardi.doktor ultrasona aldi o arada karnima dokundu senin karnin gayet yumusak kasilman yok nst ye almiyorum seni idrar yolu enfeksiyonundan ve cok ayakta kalmaktandir bebegin gayet iyi dedi ilac yqzei pazartesi doktoruma danisip alacagim bol.su iciyorum en azindan psikolojik olarak cok rahatladim bebek iyiymis

Cok sevindim bebeginde seninde iyi olmana gecmis olsunn :)

Geçmiş olsun. çok sevindim kötü bir şey olmamasına ama bence idrar yolu enfeksiyonunu hafife almayın, doktor ilaç verdiyse kullanın. Allah hepimizin yardımcısı olsun, az zaman kaldı.

Geçmiş olsun. çok sevindim kötü bir şey olmamasına ama bence idrar yolu enfeksiyonunu hafife almayın, doktor ilaç verdiyse kullanın. Allah hepimizin yardımcısı olsun, az zaman kaldı.
Evet ilac kullanmam gerekiyor fakat dokotorumun bu ilaci onaylamasi gerkekiyor bugun eczaneden ismini ogrenip doktoruma yazacagim cok tesekkur ederiz hepimize saglikli dogumlar nasip etsin Allahm insallh

Evet ilac kullanmam gerekiyor fakat dokotorumun bu ilaci onaylamasi gerkekiyor bugun eczaneden ismini ogrenip doktoruma yazacagim cok tesekkur ederiz hepimize saglikli dogumlar nasip etsin Allahm insallh
Ben kullandım uroday diye bi antiseptik tek dozdu zaten korkma iç sende etrafımda hamileyken içenler olmuştu sıkıntı yaşamadılar

Kizlar simdi biriyle konustum dogum yapan bi bayan bana oyle seyler soyledi ki normal dogum yapmaktan nerdeyse vazgectim resmen yok altin soyle yirtiliomus yok cis torban sarkiomus yok bagirsaklar asagi dusuomus, afedersiniz altinizi yikarken bile elinize dikis iziniz geliomus ayrica cocukta skntilar olusturabiliomus ne bilim ikinsmazsan vakumla cekiolarmis bu hasar birakabiliomus hersey olabilirmis cocuk icin en hasarsiz dogum sezeryanmis ne bilim bu tarz seyler kafam iyice karisti

Normal dogum diye tutturdugum icin acaba bebegime haksizlik etmis oluyo muyum onun bu soylediklerinden sonra normal dogum sirasinda cocuguma Allah korusun bisey olsa kendimi asla affetmem ama sezeryandanda korkuom napicam ben simdi sanirim suan aglamak istiyorum napicagimi bilmedigim xaman koseye sksmış hissettigim zaman deli gibi aglamak istiyorum iki gogsumun arasi resmen okuz oturmus gibi boguluyo suan ben bide normal dogum yapiyim die pazartesi bi doktora randevu almistim napicam gitsem mi gitmesem mi bu kadar zorlamasam mi herseyde var midir bi hayır nolur bana biseyler soyleyin

Yani neden insanlar böyle ölüm gibi anlatır anlamıyorum. Adı üzerinde normal doğum. Normali böyle. Yüzyıllardır kadınlar bu yöntemle doğuruyor. Birtek bizim nesil olayı bu kadar abartıyor. Sizi bildiğin korkutmuş. Tabii ki yan etkileri olabilir ama geçmeyen şeyler değil bunlar. Asıl anormal olan sezeryan. Bebek hazır değilken hop diye kendini bi anda dış dünyada buluyor. Zorunlu sezeryanlardan bahsetmiyorum tabii ve bu benim fikrim kendimce böyle düşünüyorum açıkçası. Amerikada mesela kafanıza göre öyle sezeryan istiyorum diyemiyorsunuz ancak anne ya da bebekte bi sorun olduğunda alıyorlar. Dünyanın birçok ülkesinde bu böyle hatta.
Tabii ki korkabiliriz bilmiyoruz ne nasıl olacak özellikle ilk kez doğum yapanlar. O yüzden ben de valla çok zorlanırsam epidural alacağım diyorum.
İster sezeryan yaptır canım ister normal doğum kendi kararın kendi fikrin tabii ki ama böyle doğum yapacak olan kadınları korkutanlara sinir oluyorum. Herkes bir değil ve herkesin acı eşiği, fiziksel yapısı da bir değil. Sen içini ferah tut doğum anında bu korku bebeğe de zararlı mesela.
Böyle korkutanları da dinlemeyin lütfen. Olumlu düşünceye çok inanırım, çok kolay doğum yaptığımızı canlandıralım aklımızda hep.

Canım bebek için sezeryan gerekiyorsa niye üzülüyorsun ben iki normal doğum yaptım ama şimdi illa normal diye sartlamıyorum belki sezeryan olacak ayrıca korkma ağrı sızı elbet olacak ama bebeğini görünce hiç bişey hatırlamıcsksın hamileliğin keyfini çıkar biraz naz yap:) herzaman hamile değilsin ya uzat ayaklarını keyfine bak aç bi müzik kafana takma

Afedersin ama hangi gerizakalı diyorki böyle şeyleri boğasım geliyor böyle insanları canım iki doğum yaptım yırtılma yok hafif kesik oluyor o da bebek çıksın diye eline falan gelmiyor öyle sen zaten hiç hissetmiyorsun dikiş ipleri kendi düşüyor doğumdan iki saat sonra hop ayaktasın kimsenin doğum hikâyesini dinleme vakum makum yok kimseyi dinleme canım

Bak sen bir de buradaki pozitif doğum hikayelerini oku. Zaten doğum anında olumsuz durum olunca hemen müdahale ediliyor merak etme ki o da genelde düşük bir ihtimal.
Mesela sana kuzenimin doğum hikayesini anlatayım. Evde sancıları 5 dk da 1e düşene kadar bekledi yürüyüş yaptı. Eşi masaj yaptı beline hep ama çok çok katlanılmayacak değildi dedi. Sonra hastaneye gidiyorlar orada sancılar şiddetlenmiş tabii sancı aralıkları iyice azalmış ama hastaneye gittikten sonra 2 saat içinde bebeğini kucağına aldı. Ertesi gün de evine geldi sağlıklı şekilde. Çok kafaya takan bi yapın var sanırım ama sürece değil sonuca odaklan bence :) sonuçta bir fazla kişiyle eve dönücez inşallah :)

Ben simdiye kadar hep sezeryandan korkuorum normal olsun diodum ama okumustumda bebekle ilgili iste bebegin en az hasarla sezeryan dogumla doğduğunu bir iki siteden ama buna ragmen normal diodum bugunde kadin boyle böyle anlatinca dun bide ruyamda gordum dogum yapmisim erken dogum cocugun kafasi buyuktu esime bumu diodum evet diodu sencede agzi biraz buyuk degil mi diodum icimdende bizdede agzi hic buyuk biri yoktur bu kime cektiki diodum esimde daha zayif kilo aldikca duzelcek diodu sonra bebegime yaklastim parmaklariyla yuzumle oynayip yeni anne diyen bebrkler nasil der o sekilde anne deyip duruodu bana ne bilim sabahindada bunlari duymam. acaba cok mu bencilim doktor doktor normal istiyorum diye gezmeyi birakip hayırlısıni mi dilemek normal dogumda birsey olursa gercekten kendimi suclarim

Evet cok fazla takintiliyim malesef her konuda boyleyim kiz cocuk anneye cekermis derler ya benim annem bana hamileyken kendini konak dogum hastanesinin camindan atmaya kalkmis kacgun sancidan sonra dogurmus beni suni sancilar verip verip duruolarmis ben sanmiorum hastaneye gitcemde 2 saatte dogurcam ona ragmen goze almistim ama bebegim icin alamicam sanirim kendimi yer bitiririm

Kafana takma akışına bırak hayırlısı ne ise o olsun herkesin doğumu aynı olmaz ikinci kızımı hastaneye gittim bi saat sonra doğurdum olumlu düşün olumlu olsun dua et bol bol kolay bi doğumun olsun inşallah

Oyle mi diosun bisey olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…