- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 303
Yok canım sen şimdi bunları düşünme hava güzel çık dışarı temiz hava al böyle anlatacak olanları da dinlemeOyle mi diosun bisey olmaz dimi
:)) 7 aydir hic naz yapamadim bilio musunuz esim oyle pek nazdan tuzdan anlamaz bende biraz odun gibiyim heralde oda gerci normal agrim bile oldugunda bana mi nazlanion der guler eder sonrada is yapma etme neyki senden is bekleyen mi var yemek yap yeter diekizar en fazla geceleri cok uyanirim altimda cok agri oluo bi o zamanlar kalkar eliyle karnimi oksar iyi misin neren agrio die sorar hosuma gider bi o keske esimde evhamli biri olsaydida cok ustume dusseydi :)))Canım bebek için sezeryan gerekiyorsa niye üzülüyorsun ben iki normal doğum yaptım ama şimdi illa normal diye sartlamıyorum belki sezeryan olacak ayrıca korkma ağrı sızı elbet olacak ama bebeğini görünce hiç bişey hatırlamıcsksın hamileliğin keyfini çıkar biraz naz yap:) herzaman hamile değilsin ya uzat ayaklarını keyfine bak aç bi müzik kafana takma
benden önce doğuracak bir iki arkadaş daha var sanırım. Ben bugün tam 32 haftalık oldum :) çok şükür şimdilik herşey yolunda. Senin minik nasıl :)ilk sen doğuracaksın heralde aramızdasezeryan yapacaksan 6 haftan kalmış nasılsın?
Kuzum valla ben 78 - 79 oldum :) 10 kilo aldım :) 75 gayet iyi :)Saka yapiosun iyi miyim sencede valla.bilmiorumda cok gibiyim.kendimi hareket ettiremiorum artik daha kac kilo aliriz acaba yaa son 2 ay kaldi 2 ayda kac aliriz daha acaba
Bu arada normal doğum gibi duruyor şimdilikilk sen doğuracaksın heralde aramızdasezeryan yapacaksan 6 haftan kalmış nasılsın?
Bende geçen gün bir bayandan duydum çok zor bir şekilde doğum yapmış bebeği vakumla çekmek zorunda kalmışlar ve bebegin kolunda hasar kalmış hayatı boyunca tam kullanamicakmis kolunuKizlar simdi biriyle konustum dogum yapan bi bayan bana oyle seyler soyledi ki normal dogum yapmaktan nerdeyse vazgectim resmen yok altin soyle yirtiliomus yok cis torban sarkiomus yok bagirsaklar asagi dusuomus, afedersiniz altinizi yikarken bile elinize dikis iziniz geliomus ayrica cocukta skntilar olusturabiliomus ne bilim ikinsmazsan vakumla cekiolarmis bu hasar birakabiliomus hersey olabilirmis cocuk icin en hasarsiz dogum sezeryanmis ne bilim bu tarz seyler kafam iyice karisti
Kiz senide duyan 88 89 olmus sanir bende 9 kilo aldim sayilir iste dun 75.5 tim bugun 76 olsam 9 kilo aldim iste ayni gidioz :)Kuzum valla ben 78 - 79 oldum :) 10 kilo aldım :) 75 gayet iyi :)
Saka yapiosunBende geçen gün bir bayandan duydum çok zor bir şekilde doğum yapmış bebeği vakumla çekmek zorunda kalmışlar ve bebegin kolunda hasar kalmış hayatı boyunca tam kullanamicakmis kolunu
Bu haftalarda duruyor galiba kilo alımı. Daha doğrusu yavaşlıyor. Eskiye göre az kilo almaya başladım.Kiz senide duyan 88 89 olmus sanir bende 9 kilo aldim sayilir iste dun 75.5 tim bugun 76 olsam 9 kilo aldim iste ayni gidioz :)
Ayycok sevindim.masallah kizina ne guzel 2 kilo olmus de bende duyarim insallah 2 kilo oldugunu 23 ekimde bende gittigimde 32+1 olcam rapor icin gitcem ya o gun soyler kilosunu heralde :)Bugün doktora gittim. Kızımı gördüm :) Hep hafta olarak kilosu küçüktü. Çok şükür bugun kilosu da buyu da haftasıyla uyumluydu. Hatta bugün tam 32. haftadayım ULtrasona göre miniğim 32+2 olmuş :) boyu 44.5 cm kilosu da 1950gr olmuş. Ama bu ay çok süt içtim. Midem yanıyor diye devamlı süt içtim onunla alakalı galiba. Doktorum dalga geçti 1 ayda 1 kilodan fazla almıs kızın diye :)
Senin oğlun daha fazla da olur kuzum. Benimki küçüktü şimdi böyle görünce şaşırdık :)Ayycok sevindim.masallah kizina ne guzel 2 kilo olmus de bende duyarim insallah 2 kilo oldugunu 23 ekimde bende gittigimde 32+1 olcam rapor icin gitcem ya o gun soyler kilosunu heralde :)
Amin inşallah hayırlısıyla yaparız doğumları ama ne şekilde olduğu önemli değil artik sağlıklı olsunlar daSaka yapiosunyok yok Allahtan kendimiz icin hayirlisini dileyelim en iyisi fazlada tutturmayalim su olsun bu olsun diye hayirli olan neyse hakkimixdaki o olsun saglikli bi sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah Rabbim
Kendi doktoruna devam et elbet doğacak bebeğin içini ferah tut dua et bol bolKizlar o zaman ben diyom ki ben doktoruma devam ediyim hic kapi kapi dolasmiyim hayirlisi neysede o olsun dimi bu arada ikinizede cok tesekkur ederim cok rahatlattiniz neyi dusunsem kendimi suclu hissetmeye baslamistim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?