♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bende geçen gün bir bayandan duydum çok zor bir şekilde doğum yapmış bebeği vakumla çekmek zorunda kalmışlar ve bebegin kolunda hasar kalmış hayatı boyunca tam kullanamicakmis kolunu
Canım sende dinleme kimseyi onunki zor geçmiş seninde mi aynı geçecek kafaya takma

Ben toplamda 11 kilo aldım şimdiye kadar ama doktorum normal dedi. Sadece karnım ve biraz da basenlerim kalınlaştı zaten.
Karnımda çatlak yok ama bacaklarımın üst kısmında kenarlarda ve kalçada bayağı çatlak oluştu. İlginç olan bu çatlaklar 20.haftada falan oluşmuştu benim. O zaman pek kilo bile almamıştım. Hep krem vs sürmeme rağmen oldu. Kanaat getirdim kremler çok etkilemiyor benim vücudum müsait. Lisede de bi ara ergenken hanzo gibi olmuştum o zaman da diz kapaklarım çatlamıştı hala izleri biraz duruyor.

Maşallah boyu çok iyi canım. Ben 32de gittiğimde 43 cm di. Ama ben süt içemiyorum hiç ondan mı acaba. Yoğurt bile çok yiyemem takviye kalsiyum falan verdi doktorum bu yüzden.

Benim kızda zayıf günlük ne kadar süt içtin

Benim kızda zayıf günlük ne kadar süt içtin
Hiç dikkat etmedim kuzum ne kadar içtiğime ama yemeklerden sonra midem yanıyor diye 1 kase yoğurt yedim. İş yernde yemekten sonra süt içtim sabak içtim hatta gece uyuyamadığım da kalkıp içiyordum. Akşam da içiyordum mutlaka. 1 ayda 12 li kutu sütü içmişimdir :)

Senin oğlun daha fazla da olur kuzum. Benimki küçüktü şimdi böyle görünce şaşırdık :)
Saglikla dogsunlarda hayatım zaten genelde oglan cocuklari az daha iri olabiliomus kizlar biz 3 kardesiz 2 erkek bir kiz iki erkke 4 kusur dogmus ben 3 bucuktan biraz fazlaymisim. Sevindim seninkininde haftasiyla uyumlu olmasina sut icmekten baska bisey yaptin mi canim

Bana dogum ne zaman diolar karnimda catlak yok ama bacak aralarim pek fena ama dedigin gibi kilolar son aylarda biranda geldi son iki ay daha fazla qlinmasa bari

Zayif hamile kalanlarin daha fazla kilo aldiklarini soyluyolar zaten canim ben Senin suanki kilonda. 1 kilo eksik basladim gebelige keske senin gibi baslamis olsamda senin kadar almis olsam gam yemezdim :)
Bir de.vucut yapimdan sanirim 68 gibi bile durmuyorm ama gobekte hafiften catlamalar var olsun artik yapacak bise yok

Kızlar ishal oldum midem de bulaniyor bi garibim ya halsizim felan.. patates haslayayim diyorm bol.su iciyorm bebis etkilenmez dimi bu durumdan

Bana serım taktılar dahiliyeci ilaç yazmıştı enfeksiyon kaptığımda
2 3 güb sürmüştü ishalim

Olur mu oyle sey normal dogum vucudu komple yeniler sezeryana gore cok az hatta nerdeyse 0 hasar birakir herkesin dedigine inanmayin lutfen bundan 100 yil once butun kadinlar dogumdan sonra perte cikiyordu o zaman.

Kızlar ishal oldum midem de bulaniyor bi garibim ya halsizim felan.. patates haslayayim diyorm bol.su iciyorm bebis etkilenmez dimi bu durumdan
İshalin uzun sürerse serum taktır mutlaka doktora git canm ishal önemli
Sagol cnm simdi.evde dogal.yontemleri.deneyecegim gecmesse doktora gidecegm bir de idrar yolu.icin antibiyotik baslayacaktm.buaksam .. ishali de.tetikler off.off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…