- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
Canım sende dinleme kimseyi onunki zor geçmiş seninde mi aynı geçecek kafaya takmaBende geçen gün bir bayandan duydum çok zor bir şekilde doğum yapmış bebeği vakumla çekmek zorunda kalmışlar ve bebegin kolunda hasar kalmış hayatı boyunca tam kullanamicakmis kolunu
Evet ama ister istemez etkileniyor insan hayırlısı artikCanım sende dinleme kimseyi onunki zor geçmiş seninde mi aynı geçecek kafaya takma
Maşallah boyu çok iyi canım. Ben 32de gittiğimde 43 cm di. Ama ben süt içemiyorum hiç ondan mı acaba.Bugün doktora gittim. Kızımı gördüm :) Hep hafta olarak kilosu küçüktü. Çok şükür bugun kilosu da buyu da haftasıyla uyumluydu. Hatta bugün tam 32. haftadayım ULtrasona göre miniğim 32+2 olmuş :) boyu 44.5 cm kilosu da 1950gr olmuş. Ama bu ay çok süt içtim. Midem yanıyor diye devamlı süt içtim onunla alakalı galiba. Doktorum dalga geçti 1 ayda 1 kilodan fazla almıs kızın diye :)
Ya ama 15 kiloya kadar normal diyor herkes doktorlar da dahil. Önceden bi kilolu olma söz konusu falan değilse. O yüzden gayet iyi almışsın bence ama güzel anlamda iyi :)Sanırım 9:)doktor iyi almışsın dedi ben az aldım sanıyodum
Benim kızda zayıf günlük ne kadar süt içtinBugün doktora gittim. Kızımı gördüm :) Hep hafta olarak kilosu küçüktü. Çok şükür bugun kilosu da buyu da haftasıyla uyumluydu. Hatta bugün tam 32. haftadayım ULtrasona göre miniğim 32+2 olmuş :) boyu 44.5 cm kilosu da 1950gr olmuş. Ama bu ay çok süt içtim. Midem yanıyor diye devamlı süt içtim onunla alakalı galiba. Doktorum dalga geçti 1 ayda 1 kilodan fazla almıs kızın diye :)
Hiç dikkat etmedim kuzum ne kadar içtiğime ama yemeklerden sonra midem yanıyor diye 1 kase yoğurt yedim. İş yernde yemekten sonra süt içtim sabak içtim hatta gece uyuyamadığım da kalkıp içiyordum. Akşam da içiyordum mutlaka. 1 ayda 12 li kutu sütü içmişimdir :)Benim kızda zayıf günlük ne kadar süt içtin
46 ile hamile kaldm suan 68 kiloyumKizlar sizler kacar kilo aldiniz toplamda suana kadar ?
Bende ilkinde 49 la başladım 71 le bitrimiştim46 ile hamile kaldm suan 68 kiloyum
Saglikla dogsunlarda hayatım zaten genelde oglan cocuklari az daha iri olabiliomus kizlar biz 3 kardesiz 2 erkek bir kiz iki erkke 4 kusur dogmus ben 3 bucuktan biraz fazlaymisim. Sevindim seninkininde haftasiyla uyumlu olmasina sut icmekten baska bisey yaptin mi canimSenin oğlun daha fazla da olur kuzum. Benimki küçüktü şimdi böyle görünce şaşırdık :)
Bana dogum ne zaman diolar karnimda catlak yok ama bacak aralarim pek fena ama dedigin gibi kilolar son aylarda biranda geldi son iki ay daha fazla qlinmasa bariBende 56 kilo ile başladım dün 63.7 olmuşum çok şaşırdım ya nasıl birden bir kilo almışım hayret ediyorum valla doğum edene kadar 5 kilo daha alırım heralde
Ama çok şükür karnım da çatlak oluşmadı karnım çok büyümedi zaten gören şaşırıyor 7 aylık olduğuma
Cok sagolun insallah saglikla kucaklarimiza alirizKendi doktoruna devam et elbet doğacak bebeğin içini ferah tut dua et bol bol
Zayif hamile kalanlarin daha fazla kilo aldiklarini soyluyolar zaten canim ben Senin suanki kilonda. 1 kilo eksik basladim gebelige keske senin gibi baslamis olsamda senin kadar almis olsam gam yemezdim :)46 ile hamile kaldm suan 68 kiloyum
Bir de.vucut yapimdan sanirim 68 gibi bile durmuyorm ama gobekte hafiften catlamalar var olsun artik yapacak bise yokZayif hamile kalanlarin daha fazla kilo aldiklarini soyluyolar zaten canim ben Senin suanki kilonda. 1 kilo eksik basladim gebelige keske senin gibi baslamis olsamda senin kadar almis olsam gam yemezdim :)
Olur mu oyle sey normal dogum vucudu komple yeniler sezeryana gore cok az hatta nerdeyse 0 hasar birakir herkesin dedigine inanmayin lutfen bundan 100 yil once butun kadinlar dogumdan sonra perte cikiyordu o zaman.Kizlar simdi biriyle konustum dogum yapan bi bayan bana oyle seyler soyledi ki normal dogum yapmaktan nerdeyse vazgectim resmen yok altin soyle yirtiliomus yok cis torban sarkiomus yok bagirsaklar asagi dusuomus, afedersiniz altinizi yikarken bile elinize dikis iziniz geliomus ayrica cocukta skntilar olusturabiliomus ne bilim ikinsmazsan vakumla cekiolarmis bu hasar birakabiliomus hersey olabilirmis cocuk icin en hasarsiz dogum sezeryanmis ne bilim bu tarz seyler kafam iyice karisti
Sagol cnm simdi.evde dogal.yontemleri.deneyecegim gecmesse doktora gidecegm bir de idrar yolu.icin antibiyotik baslayacaktm.buaksam ..İshalin uzun sürerse serum taktır mutlaka doktora git canm ishal önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?