♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Neden hamile insanlara boyle hikayeler anlatirlar bilmem mutlaka bi yerde birileri cikar en cokta kendi hikayesini anlatip cok zordu falan diyenler oluyor. Halbuki karsimda sapa saglam.duruyor kadin 2 tane 3 tane cocuk dogurmus madem zordu neden 2yle 3u yaptin diyesim geliyor
benden önce doğuracak bir iki arkadaş daha var sanırım. Ben bugün tam 32 haftalık oldum :) çok şükür şimdilik herşey yolunda. Senin minik nasıl :)
Ben 32+4 oldum bugun :)
Kizlar sizler kacar kilo aldiniz toplamda suana kadar ?
Ben 10 kilo aldim toplamda 50 ile basladim 60 oldum bu dikkat etmis halim :) 1mde 43 ile baslayip 70 ile bitirmistim
Kasiyorsan kasidigin icin catlamis olabilir
Yine de krem kullaniyorsun dimi catlaksiz bitirirsen ne guzel olur :)
Kilo alirken vucud kasiniyor ya tirnaklarla kasiyinca cok iz kaliyor resmen tirnak izi kaliyor oksaya oksaya kasimak lazim

Kizlar hastane cantasi hazirladiniz mi ya da dogum hemsiresi ile konusan falan var mi ne koymak gerekiyor tam olarak. Yani doguma girerken kiyafet veriyoruz ya hemsireye neler veriyoruz tam olarak bilen var mi?

Ben dogaclama simdilik hazirladim 3 tane takim yaptim posetledim esim karistirmasin ne olur ne olmaz diye bi posete
1 patikli alt 1 gomlek 1 onu citcitli bady 1 kisa kollu alttan cit citli body sapka eldiven corap bide yelek koydum bez alinca bez eklicem
Bide kusarsa falan diye yedekten 2 ust 2 alt 1 yun yelek koydum

Gecmis olsun

Bende deniyim sütü gram gramdır aldığı kadar

Aralık anneleri hangi doktora gidiyorsunuz. 27 aralık tahmini doğum tarihi benim doktor konusunda sıkıntım var tavsiyelerinizi bekliyorum

Aralık anneleri hangi doktora gidiyorsunuz. 27 aralık tahmini doğum tarihi benim doktor konusunda sıkıntım var tavsiyelerinizi bekliyorum

canım ben funda ayşe demir e gidiyorum çakmak erdemde çok tatlı bir kadın güler yüzlü ilgili ve normal doğumu destekliyor ters bir durum olmadıkça sezeryan önermiyor ben çok memnunum istersen bir dene derim. muayenesi 80 tl diğer özellere göre daha ucuz ben de acıbademde başlamıştım sonradan geldim ayşe hanıma.

bu arada ben 9 kilo aldım, benim basenlerim çok çatladı şimdilik başka bir yerimde çatlak yok inşallah daha fazla da çatlamam çok kötü görünüyor çok kafama takıyorum açıkcası

Kizlaaarr kimseden ses cikmiyor.. pazar gununu sizler de bebislerle dinlenerek mi gecirdiniz biz oglumla hem is yaptik hem yattik hem yemek yaptik yarin malum is var her firsatta dinlendik anlayacaginizsizler de iyisinizdir umarim

Kizlaaarr kimseden ses cikmiyor.. pazar gununu sizler de bebislerle dinlenerek mi gecirdiniz biz oglumla hem is yaptik hem yattik hem yemek yaptik yarin malum is var her firsatta dinlendik anlayacaginizsizler de iyisinizdir umarim

Çifte misafirle geçti canım çok yoruldum yarın da iş var aman kim gidecek şimdi işe sen nasıl oldun?

Çifte misafirle geçti canım çok yoruldum yarın da iş var aman kim gidecek şimdi işe sen nasıl oldun?
Oyy yorulmussundur bayagi. Ben patates muz bol su ile cok.sukur bugun hic cikmadim tuvalete simdi de kabiz mi oldum acaba diye dusunuyorm bagirsak ve midemden felaket sesler geliyor ama iyi hissediyorm cok sukur bide şu vajinamdaki hareketlerin ne oldugunu anlayabilsem biseler geziuor oralarda

Bende pazarlari esim evde oluo o varken hicbir is yapmiorum yiyip icip oturuyoruz disarda isimiz varsa onu hallediyoruz bugun esim cok israr etti gezmeye cikalim diede kizlar altim cok acio yuruyemiorum resmen agrisindan 3 haftadir gecmedi bide gecmek ne kelime dahada artti en cok da geceleri agrim artio tuvalete inleyerek kalkiorum bu kadari normal mi

Vajinal agri.mi bende ozellikle yatinca artiyor gece yataktan tuvalete kalkinca ilk bikac adimimi penguen gibi atiyorm ama gun icinde cok agri hissetmiyorm canm istersen muayenede doktoruna danis

Bende de oluyor otururken yan otur yatar gibi biraz hafifler

Ben de iyice ağırlaştım dün ayak tırnaklarımı keseyim dedim ay nasıl zorlandım tortop oldum
Ayakta da yarım saat falan durunca sol kolumun altına doğru ağrı giriyor :/
Bir de benimki hala dönmedi sanırım aynı yerde hissediyorum çünkü sağıma toplanıyor bazen sağ tarafım tümsek gibi oluyor ama korkuyorum da ya dönmezse diye

Vajinal agri.mi bende ozellikle yatinca artiyor gece yataktan tuvalete kalkinca ilk bikac adimimi penguen gibi atiyorm ama gun icinde cok agri hissetmiyorm canm istersen muayenede doktoruna danis
Gun icindede agrim cok bu bildigin hayatimi etkiler oldu ama gece dahada artiyor 28 haftalikken bebek iri simdiden baski yapio o yuzden dedi ama o zaman bu kadar degildi agrim simdi mahfedio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…