Neden hamile insanlara boyle hikayeler anlatirlar bilmem mutlaka bi yerde birileri cikar en cokta kendi hikayesini anlatip cok zordu falan diyenler oluyor. Halbuki karsimda sapa saglam.duruyor kadin 2 tane 3 tane cocuk dogurmus madem zordu neden 2yle 3u yaptin diyesim geliyorAfedersin ama hangi gerizakalı diyorki böyle şeyleri boğasım geliyor böyle insanları canım iki doğum yaptım yırtılma yok hafif kesik oluyor o da bebek çıksın diye eline falan gelmiyor öyle sen zaten hiç hissetmiyorsun dikiş ipleri kendi düşüyor doğumdan iki saat sonra hop ayaktasın kimsenin doğum hikâyesini dinleme vakum makum yok kimseyi dinleme canım
Ben 32+4 oldum bugun :)benden önce doğuracak bir iki arkadaş daha var sanırım. Ben bugün tam 32 haftalık oldum :) çok şükür şimdilik herşey yolunda. Senin minik nasıl :)
Ben 10 kilo aldim toplamda 50 ile basladim 60 oldum bu dikkat etmis halim :) 1mde 43 ile baslayip 70 ile bitirmistimKizlar sizler kacar kilo aldiniz toplamda suana kadar ?
Kasiyorsan kasidigin icin catlamis olabilirBu arada catlaklar ne durumda benim bacak aram.harita gibi desem yeridir kirmizi cizgilerle dolu yirtildi yani resmen ve goguslerim ilk.aylarda catlamisti zaten o zamandan beride ayni buyuklukte buyuduguyle kaldi kocaman olmuslardi Allahtan daha da buyumedi yoksa liflerim kopabilir resmen
Yine de krem kullaniyorsun dimi catlaksiz bitirirsen ne guzel olur :)Bende 56 kilo ile başladım dün 63.7 olmuşum çok şaşırdım ya nasıl birden bir kilo almışım hayret ediyorum valla doğum edene kadar 5 kilo daha alırım heralde
Ama çok şükür karnım da çatlak oluşmadı karnım çok büyümedi zaten gören şaşırıyor 7 aylık olduğuma
Kilo alirken vucud kasiniyor ya tirnaklarla kasiyinca cok iz kaliyor resmen tirnak izi kaliyor oksaya oksaya kasimak lazimBen toplamda 11 kilo aldım şimdiye kadar ama doktorum normal dedi. Sadece karnım ve biraz da basenlerim kalınlaştı zaten.
Karnımda çatlak yok ama bacaklarımın üst kısmında kenarlarda ve kalçada bayağı çatlak oluştu. İlginç olan bu çatlaklar 20.haftada falan oluşmuştu benim. O zaman pek kilo bile almamıştım. Hep krem vs sürmeme rağmen oldu. Kanaat getirdim kremler çok etkilemiyor benim vücudum müsait. Lisede de bi ara ergenken hanzo gibi olmuştumo zaman da diz kapaklarım çatlamıştı hala izleri biraz duruyor.
Gecmis olsunKızlar ishal oldum midem de bulaniyor bi garibim ya halsizim felan.. patates haslayayim diyorm bol.su iciyorm bebis etkilenmez dimi bu durumdan
Sagol cnm simdi.evde dogal.yontemleri.deneyecegim gecmesse doktora gidecegm bir de idrar yolu.icin antibiyotik baslayacaktm.buaksam ..ishali de.tetikler off.off
Bende deniyim sütü gram gramdır aldığı kadarHiç dikkat etmedim kuzum ne kadar içtiğime ama yemeklerden sonra midem yanıyor diye 1 kase yoğurt yedim. İş yernde yemekten sonra süt içtim sabak içtim hatta gece uyuyamadığım da kalkıp içiyordum. Akşam da içiyordum mutlaka. 1 ayda 12 li kutu sütü içmişimdir :)
Tesekkur edermGecmis olsun
Hangi ildesinizAralık anneleri hangi doktora gidiyorsunuz. 27 aralık tahmini doğum tarihi benim doktor konusunda sıkıntım var tavsiyelerinizi bekliyorum
Aralık anneleri hangi doktora gidiyorsunuz. 27 aralık tahmini doğum tarihi benim doktor konusunda sıkıntım var tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben de medipol mega hastanesinde derya hanıma gidiyorum.İstanbul
Çifte misafirle geçti canım çok yoruldum yarın da iş var aman kim gidecek şimdi işe sen nasıl oldun?Kizlaaarr kimseden ses cikmiyor.. pazar gununu sizler de bebislerle dinlenerek mi gecirdiniz biz oglumla hem is yaptik hem yattik hem yemek yaptik yarin malum is var her firsatta dinlendik anlayacaginizsizler de iyisinizdir umarim
Oyy yorulmussundur bayagi. Ben patates muz bol su ile cok.sukur bugun hic cikmadim tuvalete simdi de kabiz mi oldum acaba diye dusunuyormÇifte misafirle geçti canım çok yoruldum yarın da iş var aman kim gidecek şimdi işe sen nasıl oldun?
Bende pazarlari esim evde oluo o varken hicbir is yapmiorum yiyip icip oturuyoruz disarda isimiz varsa onu hallediyoruz bugun esim cok israr etti gezmeye cikalim diede kizlar altim cok acio yuruyemiorum resmen agrisindan 3 haftadir gecmedi bide gecmek ne kelime dahada artti en cok da geceleri agrim artio tuvalete inleyerek kalkiorum bu kadari normal miKizlaaarr kimseden ses cikmiyor.. pazar gununu sizler de bebislerle dinlenerek mi gecirdiniz biz oglumla hem is yaptik hem yattik hem yemek yaptik yarin malum is var her firsatta dinlendik anlayacaginizsizler de iyisinizdir umarim
Vajinal agri.mi bende ozellikle yatinca artiyor gece yataktan tuvalete kalkinca ilk bikac adimimi penguen gibi atiyormBende pazarlari esim evde oluo o varken hicbir is yapmiorum yiyip icip oturuyoruz disarda isimiz varsa onu hallediyoruz bugun esim cok israr etti gezmeye cikalim diede kizlar altim cok acio yuruyemiorum resmen agrisindan 3 haftadir gecmedi bide gecmek ne kelime dahada artti en cok da geceleri agrim artio tuvalete inleyerek kalkiorum bu kadari normal mi
Bende de oluyor otururken yan otur yatar gibi biraz hafiflerBende pazarlari esim evde oluo o varken hicbir is yapmiorum yiyip icip oturuyoruz disarda isimiz varsa onu hallediyoruz bugun esim cok israr etti gezmeye cikalim diede kizlar altim cok acio yuruyemiorum resmen agrisindan 3 haftadir gecmedi bide gecmek ne kelime dahada artti en cok da geceleri agrim artio tuvalete inleyerek kalkiorum bu kadari normal mi
Gun icindede agrim cok bu bildigin hayatimi etkiler oldu ama gece dahada artiyor 28 haftalikken bebek iri simdiden baski yapio o yuzden dedi ama o zaman bu kadar degildi agrim simdi mahfedioVajinal agri.mi bende ozellikle yatinca artiyor gece yataktan tuvalete kalkinca ilk bikac adimimi penguen gibi atiyormama gun icinde cok agri hissetmiyorm canm istersen muayenede doktoruna danis
Canim otururken pek problemim yok hareket ettigimde var otururken ayaga kalktigimda yurudugumde yatarken sagima soluma dondugumde ve ozellikle geceleri cok agrim oluo inliyorum resmenBende de oluyor otururken yan otur yatar gibi biraz hafifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?