Senin de gayet iyiymiş kuzum maşallah. Benimki hep hafta olarak gerideydi şimdi yakalayınca sevindim tabi :)Maşallah boyu çok iyi canım. Ben 32de gittiğimde 43 cm di. Ama ben süt içemiyorum hiç ondan mı acaba.Yoğurt bile çok yiyemem takviye kalsiyum falan verdi doktorum bu yüzden.
Süt yoğurt ve peynire dikkat ettim kuzum. Kahvaltıyı iş yerinde yapıyordum hep dısardan alıyordum. Son ay iş y7erime peyniri domatesi aldım normal kahvaltı yapıyordum. Dediğin gibi erkekler biraz daha iri olur. O da seni yoracak biraz. Ağırlaşmışsındır bileSaglikla dogsunlarda hayatım zaten genelde oglan cocuklari az daha iri olabiliomus kizlar biz 3 kardesiz 2 erkek bir kiz iki erkke 4 kusur dogmus ben 3 bucuktan biraz fazlaymisim. Sevindim seninkininde haftasiyla uyumlu olmasina sut icmekten baska bisey yaptin mi canim
Tabi canım bebek 3 buçuğun üstünde doğunca emme refleksi daha iyi oluyormuş. Memeyi daha iyi tutabiliyormuş. Sağlıkla gelsinler insallah :)Bende deniyim sütü gram gramdır aldığı kadar
Benim de dönmemişti kuzum doktor hergün düzenli yürüyüş yap bebeğe yardımcı ol demişti. Sen hareket ettikçe o da eder dedi. Bilmiyorum yaptığım yürüyüşün etkisi oldu mu ama c.tesi günü gittiğimde dönmüştü.Ben de iyice ağırlaştım dün ayak tırnaklarımı keseyim dedim ay nasıl zorlandım tortop oldum
Ayakta da yarım saat falan durunca sol kolumun altına doğru ağrı giriyor :/
Bir de benimki hala dönmedi sanırım aynı yerde hissediyorum çünkü sağıma toplanıyor bazen sağ tarafım tümsek gibi oluyorama korkuyorum da ya dönmezse diye
Cok gecmis olsun dogumdan once iyilesmeye bak kendine dikkat et. Hasta oldugun icin enerjin azaliyor sen az hareket edince bebekte az hareket ediyor endiselenecek birsey yok bebegin saglikli bir sekilde duruyor karninda :)Kızlar iki gündür hastayım çok kötü grip ve boğaz ağrısı var bebeğim de çok az hareket ediyor acaba hastaligimla mi ilgili sizce korkuyorum
Cok agrim var vajinal agrim dusundugumden daha erken agirlastim kuzum ya bide cok stresli hissediyorum bilmiorum nedenSüt yoğurt ve peynire dikkat ettim kuzum. Kahvaltıyı iş yerinde yapıyordum hep dısardan alıyordum. Son ay iş y7erime peyniri domatesi aldım normal kahvaltı yapıyordum. Dediğin gibi erkekler biraz daha iri olur. O da seni yoracak biraz. Ağırlaşmışsındır bileama az kaldı kuzum.
Benim de haftaya randevum bakalım inşallah dönmüştür. Her gün de yürüyüş yapıyorum hala çalışıyorum zaten de biraz daha fazla yapayım bariBenim de dönmemişti kuzum doktor hergün düzenli yürüyüş yap bebeğe yardımcı ol demişti. Sen hareket ettikçe o da eder dedi. Bilmiyorum yaptığım yürüyüşün etkisi oldu mu ama c.tesi günü gittiğimde dönmüştü.
Günde 10 kez hareket ediyorsa toplamda korkacak bişiy yok demişti bana doktor. Vücut yorgunluğun onu da etkiler sonuçta korkma hiçKızlar iki gündür hastayım çok kötü grip ve boğaz ağrısı var bebeğim de çok az hareket ediyor acaba hastaligimla mi ilgili sizce korkuyorum
Cok gecmis olsun korkutma kendini hic hasta olmamamiza ragmen bizlerin bile bir gunu bir gunu tutmuo bazen cok oynuyo bazen cok cok az onemli olan hic hareket etmemesi oyle birsey olursa skntiymisKızlar iki gündür hastayım çok kötü grip ve boğaz ağrısı var bebeğim de çok az hareket ediyor acaba hastaligimla mi ilgili sizce korkuyorum
Vajinal ağrı bebeğin pozisonu ile alakalı sanırım. Baş aşağı olunca alt tarafa baskı yapıyormuş yürüyünce falan özellikle. Doktoruna gittiğinde yine sorarsın kuzum. Elinen geldiğince zorlama kendini 2 ay boyunca. Ağır falan kaldırma.Cok agrim var vajinal agrim dusundugumden daha erken agirlastim kuzum ya bide cok stresli hissediyorum bilmiorum neden
Ya bana doktorum yarım saat yürü 10 dk dinlen demişti. Ben de iş yerimden eve dönerken yürüyordum. arası da nerden baksan 50 dk vardır. Gerçi bu ara yürürken zorlanmaya başladım.Benim de haftaya randevum bakalım inşallah dönmüştür. Her gün de yürüyüş yapıyorum hala çalışıyorum zaten de biraz daha fazla yapayım bari
Geçmiş olsun. limonlu su iç istersen canım. Bana da sağlık ocağındaki ebe önermişti. İlaç içemezsin kendine su şişesi hazırla içine 1 limon sık, ya da dilimle limonu suyuna koy demişti.Dene istersenÇok teşekkür ederim kızlar sagolun çok kötü grip ve boğaz ağrısı var ilaçta içemiyorum kızım hareket ediyor ama çok fazla değil korkuttu biraz içimi rahatlattiniz sağolun
Nasıl yürüyosun o kadar ya ben yarım saat yürüsem aşağıdan çıkacak gibi hissediyorum belim falan ağrıyo maşallah sanaYa bana doktorum yarım saat yürü 10 dk dinlen demişti. Ben de iş yerimden eve dönerken yürüyordum. arası da nerden baksan 50 dk vardır. Gerçi bu ara yürürken zorlanmaya başladım.
benimyeni öyle olmaya başladı. Artık o kadar yürümem iki durak önce iner öyle yürürüm. Artık dediğin gibi zor oluyor.Nasıl yürüyosun o kadar ya ben yarım saat yürüsem aşağıdan çıkacak gibi hissediyorum belim falan ağrıyo maşallah sana
Sağol canim evet sürekli ballı limonlu su yapıp içiyorum inşallah iyi gelirGeçmiş olsun. limonlu su iç istersen canım. Bana da sağlık ocağındaki ebe önermişti. İlaç içemezsin kendine su şişesi hazırla içine 1 limon sık, ya da dilimle limonu suyuna koy demişti.Dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?