- 5 Nisan 2017
- 310
- 119
- 33
Tansiyon dusuklugun varsa limonu.dikkatli.tuket cok gecmis.olsun ihlamur da birebir umarim.tez zamanda iyilesirsin..Sağol canim evet sürekli ballı limonlu su yapıp içiyorum inşallah iyi gelir
Bende bu haftasonu besigi kurdurcam biraz erken ama son zamana kalmasin .. gogus pedi ben hic kullanmayi dusunmuuorm havasiz birakip yara yapiyormus coka karsa %100pamuk makyaj silme pedlerinden var kullanrm diye dusundum gogus kremi sonrasinda kalkan kullanirm.dedim ama hala kararsizim acikcasiKızlar hazırlıklar tamam mı ?bu hafta içi tamamlamayı düşünüyorum emzik biberon awent banyo malzemeleri sebamed bi de ev tipi ana kucağı alacağım göğüs pedi ne alsam babyme den memnun kalmamıştım ???
Alınmış nasıl olsa bence ona harcayacağın parayla başka eksiğini kapat. Eğer bebek biberon ve emziği sevmez kullanmazsa o zaman yenisini alırsın bence.Bi de bana bebedorun emzik ve biberonunu almislar ablamlar avent istiyordum ama alinmisken kaynatip posetledim acaba avent te alsammi tekrar
Benden ne kadar ondesin bilmiorum ama benimkide can yakmiyo ama baya baya gobegim bi o yana bi bu yana oynuo belki can yakma muhabbeti son 2 3 hafta icin falan gecerlidir bebegin soyle 3 kiloya yaklastigi donemler icin falan bence hic evham yapmayalimkizlar bide kafama oyle birsey taktim ki guler misinz aglar misiniz halime bilemedim. Bu bilgi icerikli programlarda bebegin kemikleri gelistikce hareketleri canyakici olacak diyorya benim bebis hareket ediyor ama aman tekme atip canimi acitsin durumu yok hareketlerini hissediyorm ama canim yanmiyor sizin yaniyor mu buyumesiyle alakali degildir dimi artik adimi telaşe memuru olarak degistiriyorm
BendeBi de bana bebedorun emzik ve biberonunu almislar ablamlar avent istiyordum ama alinmisken kaynatip posetledim acaba avent te alsammi tekrar
Evet canm.bende oyle.dusunerek almak.istemedim beni.emerse ihtiyacimiz olmaz zaten bir sure zatenAlınmış nasıl olsa bence ona harcayacağın parayla başka eksiğini kapat. Eğer bebek biberon ve emziği sevmez kullanmazsa o zaman yenisini alırsın bence.
32+1 aramizda cok fark yok saniyorm evet iceride bayagi hareketlerini hissediyorm ama aci.yok hersey yolunda gitsin de baska birsey istemiyormBenden ne kadar ondesin bilmiorum ama benimkide can yakmiyo ama baya baya gobegim bi o yana bi bu yana oynuo belki can yakma muhabbeti son 2 3 hafta icin falan gecerlidir bebegin soyle 3 kiloya yaklastigi donemler icin falan bence hic evham yapmayalim
Benim.hicbirseyim tamam degil. Hadi ya bende baby me nin kini aldim keske burdan fikir sorsaydim ama neyse ki cok onemli pahali birsey degil bunuda takip canimi skmiyim :)Kızlar hazırlıklar tamam mı ?bu hafta içi tamamlamayı düşünüyorum emzik biberon awent banyo malzemeleri sebamed bi de ev tipi ana kucağı alacağım göğüs pedi ne alsam babyme den memnun kalmamıştım ???
Yaklasik 1 hafta var aramizda. Onemli olan aktif olmasi benim ki masallah cok oynuo cok sukur hersey yolunda canim.hic takilma boyle seylere ayrica belki senin icin genis ve hareketleri hicbir zaman canini yakmayacak belkide o yuzden onemli olan hareket edip etmemesi bence32+1 aramizda cok fark yok saniyorm evet iceride bayagi hareketlerini hissediyorm ama aci.yok hersey yolunda gitsin de baska birsey istemiyorm
Kesinlikle.haklisin belki de tekmeleriyle annesinin canini yakip uzmek.istemiuordurYaklasik 1 hafta var aramizda. Onemli olan aktif olmasi benim ki masallah cok oynuo cok sukur hersey yolunda canim.hic takilma boyle seylere ayrica belki senin icin genis ve hareketleri hicbir zaman canini yakmayacak belkide o yuzden onemli olan hareket edip etmemesi bence
bahsettiğim ana dizi bu[/QUOT
Ben bunun biraz daha alacağını aldım iki yigenimde kullandi gercekten kullanisli
Benim esim bu isi yapan bi cicekci tanidigina susletecek ne kadar fiyati hic bilmiorum ben sormadim oda daha sormamistir dedigin gibi hersey maddiyat bircok yerden kismaya calistim ama bazi seylerede insan ozenio iste tek dusundugum ayni susleri hastaneden cikarken toplayip aynilarini evimdede kullanmak yani iki ayri yerde kullanacagimi dusundugum icin deyebilecegini dusunuyorum ama tabi bircok seyi yasayarak tecrube ediyoruz. Onun disinda hic ikramlik haxirlamadim.ne ikram edilir bilmiorum bileKizlar buarada hastane odanizi susleyecek misiniz bukonuda hic fikir paylasiminda bulunmadik sanirim. acikcasi ben 25.nci haftaya kadar ozele gttm sonrasinda bircok.seyin maddiyata dayandigini hissedince ilk.doktorumla tip fakultesine devam ediyorm devlet hastanesinde dogum yapacagm dagitmaliklarm hazir ama eve gelen misafirler icin dusunuyorm susleme isini de dusundm ama sanirim yapmayacagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?