♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Cikolata badem lokum serbet dusunebilirsin onun disinda sus olarak kucuk renkli kolonya siseleri magnetler olabilir .. aslinda insan hevesleniuor ama bi girersem icine cikanayacagim maliyetini de acikcasi suan kaldiracak durumda degilim en iyisi evde gelenlere magnetlerimi kolonyami sunmak

Ne guzel soylemissin ,. yine de.durumu musait olanlar icin guzel bir ani olabilir ama.ben hic bulasmayaym yoksa oydu buydu derken farketmeden cok dalarim iceriye

Dimi oyle yapiyim aslinda hastaneye bisey goturmem anlamsiz olur cunku hastane ortamina gelip gidecek pek yakinim yok burda sadece esimin ailesi var hastanede bi lokum olsa yeter zaten 1 gece anca kalirim eee evdede serbet cikolata magnet ikram ederim. Hastaneye süsü bile oyle millet gelcek.etcekte diye degil sadece benle evladima ozel bisey olsun ne bilim ben odayi boyle suslu puslu mavili gordugum zaman mutlu hissediyim die istiyorum

kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor)NASILSINIZ? bebişlerin kıyafetlerini yıkamışsınızdır hangi deterjanı aldınız?

kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor)NASILSINIZ? bebişlerin kıyafetlerini yıkamışsınızdır hangi deterjanı aldınız?
İyiyiz çok şükür, mide yanması dışında Ben uni baby nin yumuşatıcısı ve deterjanını aldım. Sen aldın mı canım ? Sen daha tecrübelisin, inşallah alerji falan yapmaz

Ben roxy ile yikadim mis gibi sabun kokuyor bende alerjik astim var insallah bebegim olmaz ama o da bir aday sayilir Oyuzden mis kokulu deterjanlari tercih.edemedim herseym yikanmis utulenmis olarak dolabinda hazir

İyiyiz çok şükür, mide yanması dışında Ben uni baby nin yumuşatıcısı ve deterjanını aldım. Sen aldın mı canım ? Sen daha tecrübelisin, inşallah alerji falan yapmaz
Ayy mide yanmasi demisken benim de azonce yedigim yemek sivi halinde agzima geri geldi hayatimda cok nadir olan birsey sanirm mideye baski basladi

Ayy mide yanmasi demisken benim de azonce yedigim yemek sivi halinde agzima geri geldi hayatimda cok nadir olan birsey sanirm mideye baski basladi
Benim yaklaşık 2 aydır midem acayip yanıyor. Dü gece hiç uyuyamadım. Bulantı geçti diye seviniyordum ben de

Benim yaklaşık 2 aydır midem acayip yanıyor. Dü gece hiç uyuyamadım. Bulantı geçti diye seviniyordum ben de
Sadece bir aksam fistik yemistim alev.gibi yandi bogaz yollarm onun disinda ara ara bulanti oluyor ama mide yanmasi gercekten kotu birsey Allah yardimcin olsun ilik süt ve ayran dene. Beni sut cok rahatlamisti cok sicak olmasin ama ilik

canım almadım ama ilkinde dalin yeşil kapak hipoalerjenik olandan almıştım yumuşatıcı da aynen o şekilde yine ondan almayı düşünüyorum ben 2 yaşına kadar güzel getirdim ama 2 yaşından sonra sık hastalanmaya başladı acaba çok mu titredim üzerine ondan mı oluyo dedim önce bu sefer bizim deterjanlarla yıkayayım dedim ama yine vazgeçtim bebek deterjanı alcağım

Sadece bir aksam fistik yemistim alev.gibi yandi bogaz yollarm onun disinda ara ara bulanti oluyor ama mide yanmasi gercekten kotu birsey Allah yardimcin olsun ilik süt ve ayran dene. Beni sut cok rahatlamisti cok sicak olmasin ama ilik
Ben sütü soğuk içebiliyorum ya. ama gerçekten işe yarıyor.

iNSANIN İÇİ RAHAT ETMİYOR DEĞİL Mİ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…