- 5 Nisan 2017
- 310
- 119
- 33
Cikolata badem lokum serbet dusunebilirsin onun disinda sus olarak kucuk renkli kolonya siseleri magnetler olabilir .. aslinda insan hevesleniuor ama bi girersem icine cikanayacagim maliyetini de acikcasi suan kaldiracak durumda degilim en iyisi evde gelenlere magnetlerimi kolonyami sunmakBenim esim bu isi yapan bi cicekci tanidigina susletecek ne kadar fiyati hic bilmiorum ben sormadim oda daha sormamistir dedigin gibi hersey maddiyat bircok yerden kismaya calistim ama bazi seylerede insan ozenio iste tek dusundugum ayni susleri hastaneden cikarken toplayip aynilarini evimdede kullanmak yani iki ayri yerde kullanacagimi dusundugum icin deyebilecegini dusunuyorum ama tabi bircok seyi yasayarak tecrube ediyoruz. Onun disinda hic ikramlik haxirlamadim.ne ikram edilir bilmiorum bile
Ne guzel soylemissin ,. yine de.durumu musait olanlar icin guzel bir ani olabilir ama.ben hic bulasmayaym yoksa oydu buydu derken farketmeden cok dalarim iceriyebenim annem lohusa şerbeti yapacak evde hastaneye onu götürcez karton bardakla gelenlere ikram etcez, bide çiçek sepetinde üzerine bebişin adının yazdığı mesela benimki " hoşgeldin kerem " olan çikolatalar yaptırcam çok bir maliyeti yok. ama oda süsü yapmicam bana gereksiz geliyor açıkcası boşa masraf hepsi çöp oluyor onların bebek desen hatırlamicak biz desek gözümüz bebekten başka bişeyi görmicek e misafirler de çikolata ve şerbetle idare ediversinler benim en büyük süsüm oğlum zaten
Yomarka bu muydu?
marka bu degil bu bana biraz yüksek geldi düşer korkusuyla vaz geçmiştimmarka bu muydu?
Yomarka bu muydu?
marka bu degil bu bana biraz yüksek geldi düşer korkusuyla vaz geçmiştimmarka bu muydu?
benim tercihim bu olmuştumarka bu muydu?
cok güzelmiş, güle güle kullansın bebiş. markası ne? pembesi de var mı acaba?benim tercihim bu olmuştu
Dimi oyle yapiyim aslinda hastaneye bisey goturmem anlamsiz olur cunku hastane ortamina gelip gidecek pek yakinim yok burda sadece esimin ailesi var hastanede bi lokum olsa yeter zaten 1 gece anca kalirim eee evdede serbet cikolata magnet ikram ederim. Hastaneye süsü bile oyle millet gelcek.etcekte diye degil sadece benle evladima ozel bisey olsun ne bilim ben odayi boyle suslu puslu mavili gordugum zaman mutlu hissediyim die istiyorumCikolata badem lokum serbet dusunebilirsin onun disinda sus olarak kucuk renkli kolonya siseleri magnetler olabilir .. aslinda insan hevesleniuor ama bi girersem icine cikanayacagim maliyetini de acikcasi suan kaldiracak durumda degilim en iyisi evde gelenlere magnetlerimi kolonyami sunmak
Tam yatıyo mu bu?sadece oturak mı?benim tercihim bu olmuştu
İyiyiz çok şükür, mide yanması dışındakızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor)NASILSINIZ? bebişlerin kıyafetlerini yıkamışsınızdır hangi deterjanı aldınız?
Ben roxy ile yikadim mis gibi sabun kokuyor bende alerjik astim var insallah bebegim olmaz ama o da bir aday sayilir Oyuzden mis kokulu deterjanlari tercih.edemedim herseym yikanmis utulenmis olarak dolabinda hazirkızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor)NASILSINIZ? bebişlerin kıyafetlerini yıkamışsınızdır hangi deterjanı aldınız?
Ayy mide yanmasi demisken benim de azonce yedigim yemek sivi halinde agzima geri geldi hayatimda cok nadir olan birsey sanirm mideye baski basladiİyiyiz çok şükür, mide yanması dışındaBen uni baby nin yumuşatıcısı ve deterjanını aldım. Sen aldın mı canım ? Sen daha tecrübelisin, inşallah alerji falan yapmaz
Benim yaklaşık 2 aydır midem acayip yanıyor. Dü gece hiç uyuyamadım. Bulantı geçti diye seviniyordum ben deAyy mide yanmasi demisken benim de azonce yedigim yemek sivi halinde agzima geri geldi hayatimda cok nadir olan birsey sanirm mideye baski basladi
Sadece bir aksam fistik yemistim alev.gibi yandi bogaz yollarm onun disinda ara ara bulanti oluyor ama mide yanmasi gercekten kotu birsey Allah yardimcin olsun ilik süt ve ayran dene. Beni sut cok rahatlamisti cok sicak olmasin ama ilikBenim yaklaşık 2 aydır midem acayip yanıyor. Dü gece hiç uyuyamadım. Bulantı geçti diye seviniyordum ben de
canım almadım ama ilkinde dalin yeşil kapak hipoalerjenik olandan almıştım yumuşatıcı da aynen o şekilde yine ondan almayı düşünüyorum ben 2 yaşına kadar güzel getirdim ama 2 yaşından sonra sık hastalanmaya başladı acaba çok mu titredim üzerine ondan mı oluyo dedim önce bu sefer bizim deterjanlarla yıkayayım dedim ama yine vazgeçtim bebek deterjanı alcağımİyiyiz çok şükür, mide yanması dışındaBen uni baby nin yumuşatıcısı ve deterjanını aldım. Sen aldın mı canım ? Sen daha tecrübelisin, inşallah alerji falan yapmaz
AYNEN BENİM DE EKŞİYO 1 AYDIRBenim yaklaşık 2 aydır midem acayip yanıyor. Dü gece hiç uyuyamadım. Bulantı geçti diye seviniyordum ben de
Ben sütü soğuk içebiliyorum ya. ama gerçekten işe yarıyor.Sadece bir aksam fistik yemistim alev.gibi yandi bogaz yollarm onun disinda ara ara bulanti oluyor ama mide yanmasi gercekten kotu birsey Allah yardimcin olsun ilik süt ve ayran dene. Beni sut cok rahatlamisti cok sicak olmasin ama ilik
iNSANIN İÇİ RAHAT ETMİYOR DEĞİL Mİ :)canım almadım ama ilkinde dalin yeşil kapak hipoalerjenik olandan almıştım yumuşatıcı da aynen o şekilde yine ondan almayı düşünüyorum ben 2 yaşına kadar güzel getirdim ama 2 yaşından sonra sık hastalanmaya başladı acaba çok mu titredim üzerine ondan mı oluyo dedim önce bu sefer bizim deterjanlarla yıkayayım dedim ama yine vazgeçtim bebek deterjanı alcağım
Kıyamam ya çok gıcık bir durum. Doktorun demesine göre bebek ayakları ile mideye baskı yapıyormuş ekşimeler ondan oluyormuş.AYNEN BENİM DE EKŞİYO 1 AYDIR
Yok etmiyor ya çok pinpirikliyim ben deiNSANIN İÇİ RAHAT ETMİYOR DEĞİL Mİ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?