♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kizlar benim de midem bulaniyor neden olabilir acaba normal bir durummu 32+2

Ana kucagini alinca buraya da yazsana ben fisher pricenin bi modeli vardi onu almayi dusunuyorum ama dogduktan sonra alicam bazi bebekler yatmak istemiyormus dogunca bakicam yataginda rahat rahat aglamadan yatarsa oyle alicam
Bi de bana bebedorun emzik ve biberonunu almislar ablamlar avent istiyordum ama alinmisken kaynatip posetledim acaba avent te alsammi tekrar
Belki de biberona hic gerek kalmaz ben 2 tane avent almistim ilk kizimda ama hic kullanilmadi 1 yasindan sonra sut vermeye basladim hatta simdide yeni uclar aldim onlara yine aynisini kullanicam :) dogumdan sonra bakarsin biberona gerek olursa alirsin avent
Benim canim cok yaniyor hatta aksam ciglik attim kahve fincani buyuklugunde bisi disari dogru cikti baya da bastirdi 10 sn falan oyle kaldi sonra duzeldi. Ama ilk kizimda hic nlbisi hissetmedim hatta hareketleri bile cok nadir hissederdim ama elhamdulillah cok saglikli dogdu
kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor)NASILSINIZ? bebişlerin kıyafetlerini yıkamışsınızdır hangi deterjanı aldınız?
Ben normal sivi deterjanla yikayip cift durulama yaptirdim
Sanki bebeklerin cocuklarin uzerine ne kadar titrersek o kadar cok hasta oluyorlar biraz akisina birakmak lazim sanki :)

Yine alamadım deterjan bende normal sıvı deterjanla alerji plus programında yıkadım 2 saat yıkadı kurutma makinesinde kuruttum bu akşamda ütüleyeceğim inşallah kayınvalidem biz normal deterjanla yıkıyoduk çocukların kıyafetini bi sende duydum dedi bana da mantıklı geldi çok hassas yetiştirmiycem bunu yine ben çekiyorum hastalanınca ya

Bide cnm çok pahalı bişe almayı düşünmüyorum ana dizini zaten 6 7 ay kullanacak bu resmini attıklarımdan arkadaşlarım kullanmıştı ama onların markasını bilmiyorum memnundular 80 100 tl arası o civara bişeye almışlardı bebesinin gördüm bi mağazada alırsam onu alacağım 110 liraydı aslında o konuda da tereddütlerim var oğlum çıkar mı çocuğun üstüne diye ama eksikliğini çekmiştim evim dubleks nereye gitsem götürürüm diyorum bebek telsizimde var ama yine de uyanıp ses çıkarmadıkları da oluyo ya gözümün önünde olsun diyorum

Kizlar benim kaşıklarım da ağrı oluyor neden acaba doktora gitmelimiyim hasta olduğum için dün gece oksururken başladı bugün de hafif agiriyor acaba üşütmüş olabilir miyim

Yok etmiyor ya çok pinpirikliyim ben de
Ben de var biraz evham. Ya alerji olursa, ya rahat etmezse yatağında diye. Bu aralar da özellikle düşünür oldum acaba ben aannem gibi iyi bir anne olabilecek miyim. Ona bakabilecek miyim güzelce baya bu konuda endişeleniyorum :)

Bende dun gece yataga yattim yorgani ayagimla duzeltirken yanlis hareketten kasigima kramp girdi felaketti bir sure sonra gecse bile korkuttu beni gerilmeyle.alakali da olabilir idrar yolundan da olabilir doktora sormanda fayda var canm okyanus_es

valla 2 gün önce gece yatarken bacağıma bir kramp girdi hala topallayarak yürüyorum çok canım acıyo

Tamam canim teşekkür ederim bugün geçmezse yarın giderim artik doktora

üstüne ne kadar düşersek sanırım o kadar hassa oluyolar ya sokakta gezen çocuklara baksana anneleri doğurup bırakıyo sokağa onlara hiçbişe olmuyo bizimki hep hasta biraz salmak gerek sanırım ben biraz daha
Gecmis olsun canim sikayetlerimiz yavas yavas basliyor Sanirim artik alismaliyiz bu durumlara
çoğu gitti azı kaldı çok şükür geçecek inşallah

Bende o konuda biraz endiseliyim acaba kizim salliyim derken ana kucagindan dusurur mu falan diye o yuzden emniyetli birsey almakta fayda var diye dusunuyorum. Benimde aklimda mutfaga falan giderken yanimda goturmek var o yuzden almak istiyorum
Kizlar benim kaşıklarım da ağrı oluyor neden acaba doktora gitmelimiyim hasta olduğum için dün gece oksururken başladı bugün de hafif agiriyor acaba üşütmüş olabilir miyim
Rahim genisledigi icin olabilir mi acaba? Dr yine de bi sor istersen numarasi falan varsa ara gel derse gidersin
valla 2 gün önce gece yatarken bacağıma bir kramp girdi hala topallayarak yürüyorum çok canım acıyo
Kramp magnezyum eksikliginden oluyor diye biliyorum dr bana suda eriyen magnezyum tablet vermisti

bende idrar yolları enfeksiyonundan bıktım. bazen kasıklarımda bazen genital bölgemde ağrı oluyor

Bende bu pazartesi gittigimde idrar tahlili isticem enfeksiyon var mi die belkide o yuzden vajinal ve kasik agrim vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…