♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

aramızda 5 gün varmış doktorun doğum tarihi verdi mi? benim ilki sezeryan bu da sezeryan olacak ama hala gün vermiyor. suyu biriz azalmış dedi kontrolde :.(

Kızlar bişe sorcam ya işyerinde bormalde hep çay içerim şimdi bir bardak çay tüketiyorum kendime bugün ıhlamur çayı aldım hazır içindekilerde tarçın ve karanfil de var sıkıntı olur mu acaba içsem tarçının fazlası zarar diye yazıyo nette ama çok fazla değildir içindeki heralde dimi

aramızda 5 gün varmış doktorun doğum tarihi verdi mi? benim ilki sezeryan bu da sezeryan olacak ama hala gün vermiyor. suyu biriz azalmış dedi kontrolde :.(
Yok daha vermedi ilk gebeligim zaten normal olabilirsem normal yapmak istiyorum bakalim.bebekle benim icin hangisi en saglikli olansa oyle olsun bu pazartesi kontrolum var ama 32+1 olucam sanirim erken normal mi sezeryan mi bisey soylemesi icin. Dun saglik ocagindan ebe aradi rutin kontrol icin oda bu zamanlarda suyun azaldigini bol su icmem gerektigini soyledi bilgin olsun pazartesi de bakalim kontrolden sonra yazarim burdan . Bu arada sizin en son kontrolunuz ne zamandi kac gram olmus bebesiniz kac cm ben cok merak ediyorum ne kadar oldu oglusum :)

Ben hic bilmiorum canimda saglik ocagindaki doktor bitki caylari tuketmeme mi sadece ihlamur tuketebilecegimi soylemisti dikkatli ol derim

ben salı günü kontrole gitmiştim 2250 gr olmuştu. kilosu biraz önden gidiyor ama anne baba uzun olunca önemli değil dedi. pazartesi tekrar kontrole çağırdı. pazartesi boyu ve kilosunu tekrar yazarım

Ben malesef idrar yolu enfeksiyonu icin verilen ilaci icmedim kizlar bol su iciyorm ilac icmek istemiuorm kendi doktoruma ulasamadm acil doktoru vermisti haftaya cuma kontrolde.sorarim ama eminim icme diyecek ..

ben hamilelik boyunca 3 kutu ilaç kullandım. eğer kullanmasam erken doğuma sebep olabiliyormuş. ama kendi doktoruna sorup kullanman tabiki mantıklı

Ben malesef idrar yolu enfeksiyonu icin verilen ilaci icmedim kizlar bol su iciyorm ilac icmek istemiuorm kendi doktoruma ulasamadm acil doktoru vermisti haftaya cuma kontrolde.sorarim ama eminim icme diyecek ..
İdrar yolları antiseptiği zaten bi kere içsen yeterli oluyo korkma ben içtim:)arkadaşımda içmişti çocuğu sağlıklı çok şükür içmezsen asıl sakıncalı daha ileri giderse başka ilaçlarda kullanmak zorunda kalırsın

Haklisin canm ama Ilacin mantardan tutta bircok yanetkisiini yaziyor insanlar nette guya enfeksiyon ilaci kafam karisti yani doktora sormadan icemicem sanirm

Haklisin canm ama Ilacin mantardan tutta bircok yanetkisiini yaziyor insanlar nette guya enfeksiyon ilaci kafam karisti yani doktora sormadan icemicem sanirm
Ne yazdı ilacın adı ne antibiyotik değilse zaten çok sıkıntısı olmaz bana antibiyotik yazmadı antiseptik suya karıştırıyosun içiyosun

ben salı günü kontrole gitmiştim 2250 gr olmuştu. kilosu biraz önden gidiyor ama anne baba uzun olunca önemli değil dedi. pazartesi tekrar kontrole çağırdı. pazartesi boyu ve kilosunu tekrar yazarım
32+3 haftaniz sanirim ayniyiz

Kizlar karnimin kenarina sofrayi kurarken catal batirdim yanlislikla sormayin nasil oldu die nasil oldugunu ben bile anlamadim kanamadi ama suan bile izi belli o sertlikte o an canim.cok yandi tabi o zamandan beri cok oynamio sanki oynadi ama cok oynamio bebegim bisey oldu mu endisesiyle psikolojik mi oynamadigini dusunuyorum acaba onuda bilmiorum sizce bişey olmus mudur ?

Zannetmiyorum canım bişey olacağını şiddetli darbe olmadı sürece sen bişeyler ye hareketleri ne bak içine sinmezse doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…