♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Derinin gerilmesinden dolayi da canin cok yanmistir cok gecmis olsun
icin rahat etmezse dr gorun derim

Zannetmiyorum canım bişey olacağını şiddetli darbe olmadı sürece sen bişeyler ye hareketleri ne bak içine sinmezse doktora gidersin
Battigi an bebegimin bi hareket edisi oldu cani yandi ddim gozumden yaslar akti canini yaktim die o kesenin icinde diolar ama ya bisey olmaz dimi

Battigi an bebegimin bi hareket edisi oldu cani yandi ddim gozumden yaslar akti canini yaktim die o kesenin icinde diolar ama ya bisey olmaz dimi
Yok canım bişey olmaz sen korkup ani hareket yaptıysan yada o anki psikoloji ile öyle zannetmişsindir bişey olmaz karnının içinde suyun içinde ona gelmemiştir

Yok canım bişey olmaz sen korkup ani hareket yaptıysan yada o anki psikoloji ile öyle zannetmişsindir bişey olmaz karnının içinde suyun içinde ona gelmemiştir
Yok hayatim ya hareket edisi benim psikolojimle.ilgili degildi bildigin hareket etti oyle olunca zaten daha cok korktum canini yaktim die. Gece de oynamadi hic aptal gibi biseyim hic dikkat etmiyorum ama hicbir zaman dilkat etmiorum ya

Gece kipir kipirdir normalde valla bu gece oynamadi pek ben karnimi sarstim durdum oynasin die oyle oluncada oynadi ama niye boyle oldu ki
Senin psikolojin ona yansidi sen korkunca oyuzden oynamamistir canm ama yine de doktora git icin rahat etsin bence

canım senin bebeğin durumu nasıl
Valla iyi oldugu disinda birsey ogrenemedim henuz boyu kilosu vs hicbir bilgi vermiyor doktorum haftaya cuma soz verdi soyleyecegine bakalim saglikli olsun baska birsey istemiyorm ama insan merak ediyor yine de besleyebiliyor muyum diye

Canım bebek zaten suyun içinde bi de derin ve yağ tabakan var bişe olmamıştır korkma sana öyle geliyodur benim oğlum da arada karnıma dirsek falan atıyo yanlışlıkla bişe olmamıştır inşallah kalbini ferak tut geçmiş olsun

Karnını kaşıyınca gıdıklayınca tepki vermiyo mu öyle düşün çatal dokunduğu için tepki vermiştir bu haftalarda sanırım çok duygusallaşıyoruz sıkma canını bişe olmamıştır

Valla iyi oldugu disinda birsey ogrenemedim henuz boyu kilosu vs hicbir bilgi vermiyor doktorum haftaya cuma soz verdi soyleyecegine bakalim saglikli olsun baska birsey istemiyorm ama insan merak ediyor yine de besleyebiliyor muyum diye
aa o nasıl doktormuş bilgi vermek zorunda boşuna mı kontrol ediyor

aa o nasıl doktormuş bilgi vermek zorunda boşuna mı kontrol ediyor
Tedavi surecimde de birlikteydik isinin ehli bir prof. Malesef onu da oyle kabul edenler gidiyor ayrintiya cok takilmaz bize anlatmaz ama iyi inceler haftaya soyleyecek insallah ama gayet saglikli bir bebek oldugunu soylemesi bile yetiyor ona guveniyorum

Senin psikolojin ona yansidi sen korkunca oyuzden oynamamistir canm ama yine de doktora git icin rahat etsin bence
Sabah sabah deli gibi cikolatali seyler yedim kahvaltidan sonra biraz hareketlendi sanki cok sagolun ya cevaplarinizla insanin icini rahatlatiyosunuz babasina konussam boyle boyle oldu die acar agzini yumar gözünü simdi oynayip durunca icim iyice ferahladi

Cok sagol canim ya kipirdayip.durumca icim ferahladi insan korkuo ben bide biraz sert hareket ediyorum o yuzdenxe kendime cok kizdim

Burda devlettede bir doktor vardi bir kez muayene oldum kendisinde kac gram die sordum. ben boyle seylere takilmam onem vermem soylemem dedi peki kac cm doktor bey dedim onuda onemsemiorum ama bak goruomusn bu kalp atisi gayet saglikli dedi guleyim mi aglayayim mi bilemedim :)

:) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…