2017 Aralık Anneleri

Saatmı tutuyosunuz ben uyanıkken saat bası emıyoda uyudgnda bazen bı saat baEn uc saat uyuyo

Canımya aynı gün içinde yada 20 hün arayla olması lazımmıs bize ebe böyle bir bilgi vermedi keske bende aynı gün yaptırsaydım

Canim ben sütten kesildim ve mama veriyorum benim kızda ilk biberon almadi ac kaldı yine almadi zorladik kustu sonra avent philips in anne göğüs ucuyla aynı olanı var onu al memnun kalacaksin
Tamam canım bir deneyeyim cok tesekkür ederim :)

Hatayda canım burda cok fazla salgın var hatta yoğun bakıma alınanlar bile oldu su kaybından (

Kızlar bebeklerinizi kac dakikada yıkiyrsnz?Bizimki cok kisa suruyr.Her yerini kilitliyor:)Boynunun alti,eller,koltuk altlari dogru duzgun yikanmiyr.Sonradan siliyorum.Ilk defa bugun cok bagirdi.Karni acti o yuzden oldu herhalde

Valla görsen öyle bilmiş öyle inandırıcı konuşuyordu sustm kaldım karşısında eczacıda aynı şeyi dedi onların çıkarı ne ilaç satmak işlerine gelirdi almadan çıktım
Sağlık ocağı nın yakınındaysa eğer eczane zaten anlaşmalılar yok değilse oda bişeyden anlamıyor o zaman çünkü kıyaslama bile yapılamaz

Arkadaslar birsey sormak istiyorum suanda 24 haftalik gebeyim ve 1 haftadir hergun adet agrisi gibi alt karnim agriyor okadar doktora gittim ve bi sebebi yok. Hamileligimin tadini cikaramiyorum heranim korkuyla geciyor siz deneyimli anneler olarak gecirdiginiz hamilelikte boyle sancilar agrilar cektinizmi normalmi acaba sebebi nedir yardimci olsaniz cok sevinirim.

:)) tabiki geçer canım tuzlu tüketmek sütün tadını değiştirir tatlıtye derler biliyorsun ki bebek sarılığını çabuk atsın diye herşey sütten geçer acı yiyemiyorum sütün tadını bozuyor çiğ köfte istiyor canım ama malesef.....

Hepimizde oldu o rahim genişlemeye başladığında haliyle adet sancısı çekiyor insan.. O zamanlarda yormamaya bak kendini ilerleyen zamanlarda da olacak dinlen sadece gerçekten yapacak bişey yok bu duruma canım

Hepimizde oldu o rahim genişlemeye başladığında haliyle adet sancısı çekiyor insan.. O zamanlarda yormamaya bak kendini ilerleyen zamanlarda da olacak dinlen sadece gerçekten yapacak bişey yok bu duruma canım
Yani 1 haftadir hergun agrimasi normalmi. Normalse raziyim tabi cekmeye bebegim iy olsunda yeter.

Hatayda canım burda cok fazla salgın var hatta yoğun bakıma alınanlar bile oldu su kaybından (
Canım onlar artık son safhaya getirmişler onu anlamak aslında çok kolay ateş ardından fışkırma şeklinde kusma ve siyahımsı su gibi ishal 2.kızımda yaşadım iyi biliyorum ki ona yapıtırmıştım o oldu çok enteresan ki yaptırmadığım çocuklarım olmadı tuhaf bi durum:)

Amanin bi daha yapmiyayim o zmn bi de ona alısmasin.Carsafta uyutmaya alistrdik zaten.Minnak duymasin
Ahahahaa :)))) minnak hastaliktan kırılıyor. Yavrusu gece geç uyuyor. Dün ik saate yakin aglattik bebegi. Uyumak istemiyordu kalkin benle ounayin diyordu sanki.

Yaptırmayacak mısın sen canım?

Yok mesela 6 saat falan oldu bu göğsümü emmeyeli diyorum
Eskilerde saatli mi emziriyormuş diyor

Hı anladım cnm benmde aynn dogerını emene kadr 5 6 saat gecıyo ve sertlesıyo acıyo bı uyandgnda ıksıınıdemı vermek gerek o zaman bırı tam bosalmamıs olr ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…