Her bebrkte oluyor mu bu diken?Ben oyle bisey fark etmedim,bilmiyordum.Ovunca mi cıkıyor illaki?Olup da fark etmezsek nolur?Beni aydinlatin nolur kizlar?
Canım her bebekte varmış. Ovmadan çıkmazmış. Gaz sancısına huzursuzluğuna kabızlığa iyi geliyormuşuz ilerde de bel ağrısı sırt ağrısı eklem ağrısı vs olmuyormuş.
Canım her bebekte varmış. Ovmadan çıkmazmış. Gaz sancısına huzursuzluğuna kabızlığa iyi geliyormuşuz ilerde de bel ağrısı sırt ağrısı eklem ağrısı vs olmuyormuş.
Canım Allah büyük anne babası yokmus ama bak senin gibi. Bir ablası var o eninde sonunda doğru yolu bulur canım erkek çocukları biraz daha asi oluyo ama zamanla oda durulur inşAllah
Ben nezamandir üstten gaz cıkartmiyorum zaten durmuyor yüzü bana dönük. 3.aydan sonra gaz azaliyorda bizde simdi de kaka sorunu basladı.5.gün bugün kaka yapamayınca çıldırıyor.gazı çok yok artik.kaka yaptigi gün bol bol uyuyor.bir sabah uyanıyorsun bebegin ıkınmıyor yüzüne gulüyor. Birden geciyor
Ayy bu kız yüz üstü döndü bugün yüz üstü yatmaktan nefret ediyor en son kendisi elini kaldirdi kafayi kaldirdi döndü valla.artik yüksekte bırakmamak gerekli sanırım.
İlk bebekleri ondan korkuyorlardır. Benum bebegimin karninda çok ya gaz masaji yaptigim icin her masajda 3 5 tane çıkıyor. Karında sırt dikeni de oluyormuş demekki doğduğundan beri karnı hep taş gibiydi ins herkese sifa olur bu dökülmeler
Ayyy karnına bende bakayım karnı kaya gibi dokununca ağlıyor belkide diken var... Dediğin iyi oldu, haklılarda korkmak da bende 3. Kızda ilk defa öğrenip yapınca korkmuştum
Bende denemek istiyorum ama korkuyorum bi taraftan da çünkü bende çevremde kimseden duymadım ilk kez burda duyuyorum. bide ilk seferde çıkmazsa sonrasında rahatsız etmez mi diye düşünüyorum.