- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
Donem donem gercekten biara limonlu su iyi geldi sonra o da midemi bulandirdi suan ayran iyi geliyor insallah bulantilar gecer kisa zamandaBen de bi ara ayrandan başka bi şey içemiyordum ama su için bu yöntem etkili olunca suya devam ettim
aktarda satılıyor ama soğuk sıkım olsun.Kakao yağı da katı olsun.ben ayran disinda sivi alamiyorum hepsi midemi bulandiriyor iyiki ayran var :)
watsons yok burda malesef
Organik / bitkisel çamaşır suyu kullanıyorum mecbursam. Ama deterjanı Ve o tarz kimyasalları evime mümkün olduğunca sokmuyorum.Çamaşır suyu kullanan var mı
Aynı ben... günde 4 litreden , 2 bardağa düştü günlükmüş tüketimim.Kızlar ben su içemiyorum ya napcam. Normalde çok su tüketirdim ama bulantilarim başladığından beri sudan tiksindim resmen
Emzirme atleti ile ben de rahat edemedim. Renk renk almıştım ama yine sündüre sündüre ip Askı atletleri kullanmıştım.Ayyy valla donmustum ben boydan gecelikle zaten cok usurumIkisinden de koymustum sonra esim bitane daha pijama lohusa takimi aldi. Beni alttan hic muayene etmediler ama ameliyattan sonra. Emzirme atletim de vardi benim ama ben rahat edemedim niyeyse aslinda mantikli gorunuyor. Lastik Ip askili atlet ve emzirme sutyeniyle rahat etmistim ben de. Bir de hamile kulodu. Dogumdan sonra da giydim dikis yerime lastik gelmesin diye. Allah bulandan razi olsun
cnmm bnde ankaradayimm. etimesgut tarafinda oturuyorum nafiz korez de yada etimesgut hava hastanesinde yapmayi dusunuyorum 2 li testii.. sonrada etimed hastanesine gidecgim kontrole. sonucu ordada gostermeyi dusunuyorum. sen nerde yapturmayi dusunuyorsun.Kızlar bugün kontrolüm vardı. 10+1 olduk. Çok şükür her şey yolunda çıktı. 2 hafta sonra da 2li teste çağırdı. Ama ben devlette yaptırıp doktoruma öyle göstermeyi düşünüyorum.
Ankaradaki anne ve anne adayları, nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Suyun içine limon ve nane atarak içmeyi deneyeceğim bir süreAynı ben... günde 4 litreden , 2 bardağa düştü günlükmüş tüketimim.
o zaman atlet almayacağız zaten hiç sevmem yıllardır giymemEmzirme atleti ile ben de rahat edemedim. Renk renk almıştım ama yine sündüre sündüre ip Askı atletleri kullanmıştım.
hasta bezleri sizce rahat olur mu?yandan lastikli olanlar giyip çıkarması kolay diye duydum.Ayyy valla donmustum ben boydan gecelikle zaten cok usurumIkisinden de koymustum sonra esim bitane daha pijama lohusa takimi aldi. Beni alttan hic muayene etmediler ama ameliyattan sonra. Emzirme atletim de vardi benim ama ben rahat edemedim niyeyse aslinda mantikli gorunuyor. Lastik Ip askili atlet ve emzirme sutyeniyle rahat etmistim ben de. Bir de hamile kulodu. Dogumdan sonra da giydim dikis yerime lastik gelmesin diye. Allah bulandan razi olsun
Bunlari bilmiyodum tesekkur ederim :)aktarda satılıyor ama soğuk sıkım olsun.Kakao yağı da katı olsun.
Ben depend almistim yaslilar icin oluyor ya cok rahatti 1 hafta kadar kullandim sonra pede gecmistimhasta bezleri sizce rahat olur mu?yandan lastikli olanlar giyip çıkarması kolay diye duydum.
Emzirme atletini acmak daha zor geldi bana da normal atlet kullandim tabi bikaci yirtildi ama olsuno zaman atlet almayacağız zaten hiç sevmem yıllardır giymem
Benim ilk hamileliğim de, o kadar kanama oluyo mu ki :SBen depend almistim yaslilar icin oluyor ya cok rahatti 1 hafta kadar kullandim sonra pede gecmistim
Kışın olacağı için mutluyum bebeğim tam kendini toparlar o zaman da bahar gelir.Bebişler kış ayına geliceği için ister istemez annelerimiz kv ler fln ister istemez kalın kalın pijama üst baş giydirirler artk bize
hasta bezleri sizce rahat olur mu?yandan lastikli olanlar giyip çıkarması kolay diye duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?