Ne güzel herkes cinsiyeti öğrendi bir ben ogrenemedim 10 gün var daha kontrole![]()
Ben de seninleyim cnm daha öğrenemedim ben de ve çoook merak ediyorum![]()
Bende öğrenmeyenlerdenim. 22 Temmuz'da kontrolümüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel herkes cinsiyeti öğrendi bir ben ogrenemedim 10 gün var daha kontrole![]()
Ben de seninleyim cnm daha öğrenemedim ben de ve çoook merak ediyorum![]()
birde ben oğrenemedim canım 19+2 olduk haftaya detyalı var artık onda kesın oğrenirim diye düşünüyorum :)Ne güzel herkes cinsiyeti öğrendi bir ben ogrenemedim 10 gün var daha kontrole![]()
sen kaçıncı haftadasın canımBende öğrenmeyenlerdenim. 22 Temmuz'da kontrolümüz![]()
Kızlar dun sordm ama pek cvpp alamadım. Ben dun gttmya uclu test ıcın kan ıstedı ultrasondada baktı kagıdı verdı elıme onnla kan. Vercktm bn bekleyenedım geldm ewe yarn versem kanı dunkı ultrason degeryle sıkntı cıkarmıkı yanlma oltmu test soncunda ne dersınız. Dktra desem kızacak smdı tekrar bak duye keyfı yaptgmı dsncek ama gerckten dayanamadım 3 4 saat beklemstm bıde ögle araabu bekelyemezdm yanı. Bıde kagıda yanls bılgı yazlms gbı haftasına 17 2 yaMıs haftasını 16 2 dedı dktr sekreter yanls yaMıs bıde tup bebek secenegı var onu ısaretlememıs falan bnlar etkılermı ne sıyosunz bıraz uzun oldu ama anlatablmısımdr ınsallah derdımı
15+5sen kaçıncı haftadasın canım
Günaydın kızlar bebeğini yeni yeni hisetmeye başlayanlar kaç güne bir hisediyor sunuz hergün hissediyor musunuz??
Burda çoğunluk öğrenince merak etmeye başladım :)canım senin daha küçükmüş bebeğin gerci 12. haftada öğrenen bile var tamamen bebeğin pozisyonuyla alakalı
Hayırlı olsun canımKızlar bizde öğrendik cinsiyetimizi bir oğluşumuz geliyor![]()
evet canım merak etmemek elde değil ki ufak ufak alışveriş yapmak istiyor insan birde sağolsun çevremizin sayesinde merakımız artıyorBurda çoğunluk öğrenince merak etmeye başladım :)
Yalnız değilsin canım ben de henüz öğrenemedim malesefNe güzel herkes cinsiyeti öğrendi bir ben ogrenemedim 10 gün var daha kontrole![]()
Herkese merhabalar...Cumartesi günü bizim de kontrol günümüzdü. Çok şükür herşey yolunda..11. hafta da %90 söylemişti ama bu kontrolde netleşti. Bizim de oğlumuz olacak Allah nasip ederse :)doktor 11.haftada da söyleyince buraya yazmıştım. Çin takvimini de yüzük testini de etrafımdaki en az 10 kişinin 'hissediyorum senin kızın olacak' tahminlerini de terse çevirdi bizim oğluş
Aralık 2017 anneleri olarak erkekler çoğunlukta olacak sanırım
ama isim olayı zorlayacak bizi sanırım, alternatif çok az gibi, kız için daha kolay sanki..Çok şükür ikili test iyi çıkınca 3 lü ya da 4 lü test istemedi doktorum. 4 ya da 5 hafta sonrası için ayrıntılı ultrason istedi. Sizin doktorlar ekstra testler yaptırıyor mu ya da yaptırdı mı bu haftalarda? İlk başlarda ne güzel 2 haftada bir görüyorduk bebişimizi..ayda bir olunca özlüyor insan ve aklı hep onda kalıyor acaba iyi midir diye...Allah'a emanetler...
Gözün aydın
Hayırlı olsun canım
Ogrendim canim kizimiz olacakmis. Sen ne zaman gideceksin ?Günaydın kızlar.. Benimde kasık ağrılarım oluyor ara ara. Daha doktor randevuma gitmediğim için nedenini bilmiyorum ama korkulacak bişey değil bence. Çünkü belli bir süre sonra geçiyor. Bu arada sen cinsiyetini öğrendin mi canım haftamız aynı çünkü..
Ogrendim canim kizimiz olacakmis. Sen ne zaman gideceksin ?
Bende öğrenemedim cnm daha.kızımda 7.aya kadar öğrenmedik bi başka Dr a gitmiştim tahlil için ağzından kaçırdı maalesef.ama 2.bebekte merak ediyorum kızım var oğlum olsun istiyorum allahım verirse sağlıklı bi oğlum olsun.kızım olursa da üzülmem tabi ama.bi duyguyu yaşamak istiyorumBende daha bilmiyorum kızlar fazla merak etmiyorum nedense ama sadece ufak ufak hazırlık için öğrenmek istiyorum bakalım bu sefer ne olacak doğum Allah nasip ederse sezeryan ile Aralık ortası hiç olmadı o zaman öğrenirim![]()
Canım en mantıklısı bu zaten çünkü bebeğin güvende hissetmesi için annne babanın yanında olması şart gelişimi ve psikolojisi için çok önemli bilinçaltı sağlam olmasıniçin bebek nasılsa anlamaz diye inanın birşey yok :)Kızlar ben oda yapmicam karar verdim :) sadece beşik ve dolap alicm. Onu da yatak odama koyucam.cunku yatak odam büyük sigar hepsi :) 1 yıl sonra belki 2.cocuk olur Allah izin verirse...o zaman oğlum için bir oda yaparım.besige de 2.yi yerlestiririm:)