- 25 Mart 2015
- 245
- 147
- 53
- 34
Yedim yedim midem fena benim gece uykumdan uyandırıyorGeçmiş olsun. Kraker ve leblebi tarzı birşeyler yemeyi denedin mi yada elma bulantıyı geçiriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedim yedim midem fena benim gece uykumdan uyandırıyorGeçmiş olsun. Kraker ve leblebi tarzı birşeyler yemeyi denedin mi yada elma bulantıyı geçiriyor
Benim de uyku düzenim çok bozuk. Akşam 9 da sızıp sabah 4 te kalkıyorumBen gece zombi gibi geziyorum uyanıp![]()
Benim de uyku düzenim çok bozuk. Akşam 9 da sızıp sabah 4 te kalkıyorum
Amin canim insallah...Ewt cnm benmde ılk denememde tuttu cok şükür allah nasp eder kucagımıza almayı
Bende cok yoruluyorum ya.iki yurumeyle merdivenle nefes nefese kaliyorum.havalarda sicak artik iyice zorlucak biziBayramı dsnuyorm smdı bıkac yere gttkten snra yorlcam bn ewe gelmk ıstıcem esım anlamıcak moralım bozlcak smdıden eminim![]()
Koca ramazan 1 gün oruç tutabildım. Siz tutabildyseniz ne ala. Allah kabul etsin .gelecek ramazan ı bana nas ip etsinHerkese simdiden mutlu huzurlu haftasonları.
Son sahur son oruç rabbim tekrarını nasip etsin insallah sevdiklerimizle ve bebislerimizle birlikte.
Peşinden koşmanz gereken 1 yas yavrunuz yoksa ilk gebelikse şanslı n. Şimdi anlıyorum ki ilk gebelik de yoruldum vs. Ler naz niyaz mis. Şimdi gerçekten dibine kadar yoruluyorum. Ve daha bunun 6 7 . Aylari var. OyBende cok yoruluyorum ya.iki yurumeyle merdivenle nefes nefese kaliyorum.havalarda sicak artik iyice zorlucak bizi
Bende cok yoruluyorum ya.iki yurumeyle merdivenle nefes nefese kaliyorum.havalarda sicak artik iyice zorlucak bizi
Koca ramazan 1 gün oruç tutabildım. Siz tutabildyseniz ne ala. Allah kabul etsin .gelecek ramazan ı bana nas ip etsin
Haklısın valla..Biz ilki için nazlanıyoruz..Birde senin gibi ufak bebişi olanların Allah yardımcısı olsun..Biz hiç sızlanmayalım:) Herkese şimdiden hayırlı bayramlar...Peşinden koşmanz gereken 1 yas yavrunuz yoksa ilk gebelikse şanslı n. Şimdi anlıyorum ki ilk gebelik de yoruldum vs. Ler naz niyaz mis. Şimdi gerçekten dibine kadar yoruluyorum. Ve daha bunun 6 7 . Aylari var. Oy
Seninki tabiki daha zor canim.sonucta oda ilgi bekliyo dinlenmek yok.benide calismak zorluyo hemsireyim hastanede kokular kosusturmaca falan.ee bide yas 34 eve zor atiyorum kendimi.Peşinden koşmanz gereken 1 yas yavrunuz yoksa ilk gebelikse şanslı n. Şimdi anlıyorum ki ilk gebelik de yoruldum vs. Ler naz niyaz mis. Şimdi gerçekten dibine kadar yoruluyorum. Ve daha bunun 6 7 . Aylari var. Oy
O bel ve sirt agrisi benide mahvediyo.gece sagimdan soluma bile zor donuyorum bazen.bide ben calisiyorum.eve gelipte uzanayim diye dort gozle bakiyorum..Ya bıde her ewın bı kokusu olrya bazıları rahatsz edıyo benı bıde bel agrım falan var rahat edemıyorm bı saatten snra dısarda kendı ewı gbısı yok ınsanın
Ben 1 gün bile tutamadımki.Koca ramazan 1 gün oruç tutabildım. Siz tutabildyseniz ne ala. Allah kabul etsin .gelecek ramazan ı bana nas ip etsin
Bende memorialde yunus çavuşa gidiyorumBen şimdiye kadar kadın Doğumda Berrin hanıma gidiyodum. Genesiste Pınar hanıma bi türlü randevu alamıyodum. Şimdi randevumu aldım çok şükür Pınar hanıma gidicem artık. Siz nereye gidiyorsunuz
Anladım canım. Burayı pek bilmiyorum. Hangi hastanede hangi doktorlar pek fikrim yoktu. Arkadaş tavsiyesi üZerine pınar hanımı tercih ettim ben deBende memorialde yunus çavuşa gidiyorum
O bel ve sirt agrisi benide mahvediyo.gece sagimdan soluma bile zor donuyorum bazen.bide ben calisiyorum.eve gelipte uzanayim diye dort gozle bakiyorum..
MERaba kızlar nasılsnz.. herkesin hamişlipi ii gidiyordur inşşh:.
ikili test sonucumu öğrenemdm kızlar çok merak ediyrm araya bayram da gireck inşlh sonucum iyi çıkmıştır..![]()