• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 aralık tup bebek yaptıranlar

arya1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
756
578
103
Mrb arkadaslar 3 olumsuz asilama sonrasi tupe geçiş yapmis bulunuyorum bugun itibariyle tedaviye basladik ilk ignemi 7 de vurunacagim puregon pen kullaniyorum moral destek ve bilgilendirme icin toplanalim :)) yeni yila bebislerimizle girelim ins

Mrb canim topigin hayirli olsun tedavine ugur getirsin beni hatirladinmi Bilmiyorum bende ignelere basliyali iki gün oldu benimde yurtdisi topigim var orda arkadaslarla tedavilerimiz konusunda birbirimize destek olmaya calisiyoruz :) sana bi selam verip hayirli olsun demek istedim Isallah hersey yolunda gider ve pozitifi bu sefer görürsün tatlim:)

Mrb canim topigin hayirli olsun tedavine ugur getirsin beni hatirladinmi Bilmiyorum bende ignelere basliyali iki gün oldu benimde yurtdisi topigim var orda arkadaslarla tedavilerimiz konusunda birbirimize destek olmaya calisiyoruz :) sana bi selam verip hayirli olsun demek istedim Isallah hersey yolunda gider ve pozitifi bu sefer görürsün tatlim:)
Hatirlamaz olur muyum sürekli girip denk geldikce takip etmeye calisiyorum rabbim gonlumze gore versin ins ilk seferde tutunsun bebislerimiz hangi igneyi kullaniyorsun

C9862FF5-E178-43B4-B2B5-E7649B087017.webp
Hatirlamaz olur muyum sürekli girip denk geldikce takip etmeye calisiyorum rabbim gonlumze gore versin ins ilk seferde tutunsun bebislerimiz hangi igneyi kullaniyorsun
iğnem bu canım 300 le basladım pazartesı günü kontrol var yumurta durumuna göre deişcek:)aminnnnnnn

Yok ultrason ve kan bakildi hersey temizdi
Bızim bu uygulama kadınlarda herzaman önden gelen büyüyen yumurtalar olurmuş bunu engellemek için bunu uyguluyolar yumurtaların hepsı aynı kalıte ve aynı büyüklüğe sahıp olması içinmiş hayırlısı canım doktor lara uycaz baska yolu yok zaten:)

Bızim bu uygulama kadınlarda herzaman önden gelen büyüyen yumurtalar olurmuş bunu engellemek için bunu uyguluyolar yumurtaların hepsı aynı kalıte ve aynı büyüklüğe sahıp olması içinmiş hayırlısı canım doktor lara uycaz baska yolu yok zaten:)
Nasıl peki iğneler sıkıntı verıyomu bende bıraz baskı hıssı var sıkıntı verıyo ama ıyıyım şükür

Aynen ne derlerse harfiyen yerine getiriyorum 1 dk bile gecirmeden ignemi vurunuyorum her şeye dikkat ediyorum rabbim e kalmis ol demesi o isterse ins olur pozitif dusun pozitif olsun :))

Aynen ne derlerse harfiyen yerine getiriyorum 1 dk bile gecirmeden ignemi vurunuyorum her şeye dikkat ediyorum rabbim e kalmis ol demesi o isterse ins olur pozitif dusun pozitif olsun :))
tedavin hayırlı olsun canım eğer bu ay da olmazsa ben de tüp bebeğe başlayacağım ama korkuyorum :( iğneni kendin mi yapıyorsun canım çok acıtıyor mu :(

tedavin hayırlı olsun canım eğer bu ay da olmazsa ben de tüp bebeğe başlayacağım ama korkuyorum :KK43: iğneni kendin mi yapıyorsun canım çok acıtıyor mu :KK43:
Tesekkur ederim :) asilama yaptirirken asla kendim vurunamadim esim yapiyordu hep ama alistim artik acı esigimin dusuk olmasina ragmen kendim yapabiliyorum

benim de acı eşiğim çok ama çok düşük yani korkulacak bir şey yok mu diyorsun :)
Yok bende basta sen gibiydim igne fobim vardi bu tedavide yendim saniyorum bekarken kan verirken bile bayiliyordim ama simdi kevgire dondum vucut alisti tabi :))) once bismillah sonra derin bi nefes bitti tamamdir ;)

Yok bende basta sen gibiydim igne fobim vardi bu tedavide yendim saniyorum bekarken kan verirken bile bayiliyordim ama simdi kevgire dondum vucut alisti tabi :))) once bismillah sonra derin bi nefes bitti tamamdir :KK66:
ben de kan verirken bayılırdım tabi ona da alıştım inşallah ben de yenerim korkumu Allah tedavini hayırla sonuçlandırsın inşallah canım cevap için de çok sag ol :)

Slm kizlar bende aralik sonu gibi tup bebek tedavisine baslicam ignelerimi yazdi doktrm isim olarak deilde 300 luk dugu yaziyrdu biraz fazla gibi geldi bana bide su ohss sendromu nu kafaya taktik korkmaya basladim bilgisi olan vars a paylasabilirmi

Back
X