2017 de burun estetiği olanlar Süreci birlikte atlatalım

Merhaba kızlar. Ben de bugün sabah ameliyat oldum
Bir uyuyorum bir uyanıyorum henüz hala hastanedeyim yarın çıkarırlar sanırım. Benim ameliyat revizyondu. Buz uygulaması yaparken de geldi ve buz uygulaması yapmicaksiyapmicaksin dedi. Burun da dolaşımı sağlamak istiyoruz revizyon olduğun için ve içeride çok fazla işlem.olgudu için dolaşımın azaldı bu uygularsak daha da azalır dedi. Buzu bıraktık ve morarmalarim oldu. Arnica krem kullanıyorum ise yarar umarım. Tavsiyesi olanlat var mi,
Ayrıca bende çok fazla kanama oluyor dr normal dedi o yüzden onu fazla önemsemiyorum. Ayrıca agrim da var. Hepimize geçmiş olsun çok zor bir süreç..
Merhaba , bana da buzu 3 saat sonra uygulamaya başladılar ben 2. Gün çok morardım. Aynaları kapattılar 1 hafta aynaya bakmadım beni gören dehşetle bakıyordu ama suan geçti sayılır çok hafif var suan. Arnica jel kullanıyorum ben o gerçekten çok çok iyi bir krem. Benimde kanamam oldu genelde burun içinde işlem çok yapılınca kanama oluyor sanırım. 1 haftadan sonra kanama azalıyor merak etme bana da normal dedi doktorum. Eğer çok morarırsan aynalara bakma derim. :)

Geç
Merhaba kızlaar,

Ben de 11 Nisanda hem deviasyon hem de estetik ameliyatı oldum yaklaşık 2 ay olucak. Ameliyattan sonra buz koymama ramen morarmalarım olmuştu hiç bir müdahalede bulunmadan kendiliğinden 1 haftaya yakın bir sürede geçti. Uzun bir süre üst dudağım uyuşuktu ve iç taraftan da morarmıştı. Nefes alamamak dışında beni çok zorlayan bir durum olmamıştı çok şükür. Ameliyatın ilk üç haftası dik yastıklarla uyudum sonrasında çift yastığa geçtim buda iyileşme sürecinde olumlu bir etken bence.(tamamen kendi düşüncem)

Şuana gelicek olursak iki gün önce muaneye gittim ve doktor bir sorun olmadığını burnumda bir tıkanıklılık olmadığını, hala ödemler olduğunu söyledi. Fakat ben hala nefes alamıyorum. Doktor ödemler ve şişliklerle alakalı olduğunu söyledi. Her sabah uyandığımda burnum şiş oluyor ve gün içerisinde şişlikler azalıyor her gün aynı süreci yaşıyorum :) Günden güne burnum değişiklilikler gösteriyor. Bir gün güzel gelirken bir gün şişlikşerden dolayı bir değişik gelebiliyor. Bu süreçte en önemli unsur moralimizi bozmadan burnumuzun herkesin de dediği gibi 6 ay ya da 1 senelik bir süreçten sonrasında tam anlamıyla düzeliceğini unutmamamız :)))[/

Geçmiş olsun dudak uyuşukluğunuz tam olarak ne zaman geçti acaba ?

Çok gecmıs olsun bu güzel bilgiler için çok teşekkürler... bende arnica jel kullanıyorum benimde bitmek üzere morluklarım dudağım bugün bir tık daha iyi sanki her geçen gün iniyor şişlikler ama zaman gerekli zaman içinse sabır. Ananas çok iyi geliyormuş ama doktor kanama riski olusturuyormus diye söyledi günde bir dilim yükleyebilirsin dedi benim de kanamam olduğu için ben tüketmedim. Bol su içmeye dikkat ediyorum galiba o da çok iyi geliyor. Birde günden güne burnunuz iniyor mu şişlikler yani.

Benim ilk 14 gün her gün çok farketti, çok hızlı indi, sonrasında yani son 6 gün artık günden güne farketmiyorum indiğini ama dışardan insanalr anlamıyor şiş olduğunu zaten, bir tek ben anlıyorum. mesela sporda şişti moralim bozuldu diyorum insanlar anlamıyo şiş olduğunu :). Yüzüm zaten 10 günde tamamen inmişti. mesela şimdi tam 3 hafta oldu insanlar 3 hafta önce ameliyat olduğuma inanamıyor, ama ben farkediyorum ucundaki şişliği.

Bol su çok iyi gerçekten ben de çok içtim, hala da çok içiyorum :) ben maalesef sigara içiyorum, sanırım o yaraların iyileşmesini azaltıyor ama stres oluyorum yoksa bırakamadım :(.

Bir de bol proteinli gıdalar tüketmek gerekiyor. protein yaraların iyileşmesi vs için gerekli hatta mesela spor yaparken de o yüzden çok tüketiliyor, yırtılan kasların yeniden yapılmasında kullanıldığı için, aynı mantıkta bu yara iyileşmesinde ve vücudun toparlamasında da faydalı. Zaten diyet olarak da iyi :)

Bende 12 mayista ameliyat oldum. Hala burnum cok sis ve senin dedigin gibi her gun gözüme farkli geliyor. Canim sag taraf sola gore daha inik görünüyor. Sol tarafımda topluk gibi birsey var. Bu sismidir acaba duzelirmi zamanla. Sen boyle bir durum yasadinmi

canım ikisi farklıysa kesin şişliktir şimdi endişelenme çok erken, benim de bir tarafta bir tık daha fazla şişlik var çünkü bir delikte daha çok işlem yapmış. Bunları net anlaşılması için aylar geçmesi lazım. hele ucu çok geç iniyormuş.

şu kıza baksana, youtube'da buldum. ilk hali ne kadar şiş, şimdi nasıl olmuş:

upload_2017-6-2_13-23-56.webp

Arkadaşlar ben mart sonunda oldum ameliyat 3 ay oldu sadece hafif kemerim ve içten kemik eğriliğim vardı onu düzeltirdim ucuna dokunmamış ama her yeri çok fena şişti hala da özellikle sabahları çok şiş oluyor.Sabredin burun ucu kalkık olanlar incek merak etmeyin

Benim ilk 14 gün her gün çok farketti, çok hızlı indi, sonrasında yani son 6 gün artık günden güne farketmiyorum indiğini ama dışardan insanalr anlamıyor şiş olduğunu zaten, bir tek ben anlıyorum. mesela sporda şişti moralim bozuldu diyorum insanlar anlamıyo şiş olduğunu :). Yüzüm zaten 10 günde tamamen inmişti. mesela şimdi tam 3 hafta oldu insanlar 3 hafta önce ameliyat olduğuma inanamıyor, ama ben farkediyorum ucundaki şişliği.

Bol su çok iyi gerçekten ben de çok içtim, hala da çok içiyorum :) ben maalesef sigara içiyorum, sanırım o yaraların iyileşmesini azaltıyor ama stres oluyorum yoksa bırakamadım :KK43:.

Bir de bol proteinli gıdalar tüketmek gerekiyor. protein yaraların iyileşmesi vs için gerekli hatta mesela spor yaparken de o yüzden çok tüketiliyor, yırtılan kasların yeniden yapılmasında kullanıldığı için, aynı mantıkta bu yara iyileşmesinde ve vücudun toparlamasında da faydalı. Zaten diyet olarak da iyi :)

Evet gerçekten de ilk 15 gün sanırım çok hızlı iniyor sonra yavaşlıyor. Benim 10 gün oldu şişliklerim hızla iniyor morluklarım biraz var. O da iner insallah. Sigara bende içiyordum ameliyattan önce ama suan içmiyorum hatta umarım hiç içmem bırakırım :) su evet çok içmeye çalışıyorum bencede suyun faydası çok var. İnsallah benimde sizin gibi 15 günde geçmiş olur. Pazartesi bantlarım çıkacak insallah görücem il

Birde bisey daha soracağım dudak üstü tüylerinizi nasıl alıyorsunuz kızlar ?

Evet gerçekten de ilk 15 gün sanırım çok hızlı iniyor sonra yavaşlıyor. Benim 10 gün oldu şişliklerim hızla iniyor morluklarım biraz var. O da iner insallah. Sigara bende içiyordum ameliyattan önce ama suan içmiyorum hatta umarım hiç içmem bırakırım :) su evet çok içmeye çalışıyorum bencede suyun faydası çok var. İnsallah benimde sizin gibi 15 günde geçmiş olur. Pazartesi bantlarım çıkacak insallah görücem il

bant ilk çıktığında çok şişiyor korkmayın, avatar görüntüsü diyolar burda gerçekten öyle :) 2 3 gün içinde toparlıyor.

Ben bıyık bir kez aldım artık dayanamayıp, iple aldım yavaş yavaş.

Atelimmmm çıktııııı :halay::halay:
Ben çok sevdim, darısı tüm olmak isteyenlerin başınaaa :)) :KK49:
Çok güzel olmuş güle güle kullanın .
Benim de bugün alçı çıktı doktor Bak istersen burnu na dedi .
Hiç beğenmedim yani yüzüm şiş ondan galiba sizin de öyle olmuş muydu?
Avatar'a benzettim kendi mı :KK17:

Son düzenleme:
bende gülemiyodum yüz şişliklerim indi gibi geliyodu arkadaşma foto attım botoxlu gibi duruyosun demişti alçı çıktıktan sonra :) ilk beğenmeyebilirsiniz çok normal hem burnunuz yüzünüz şiş hemde 20 senedir baktığınız yüzünüz değişiyor insana ilk bi garip geliyor alışmanız lazım.

Arkadaşlar ben mart sonunda oldum ameliyat 3 ay oldu sadece hafif kemerim ve içten kemik eğriliğim vardı onu düzeltirdim ucuna dokunmamış ama her yeri çok fena şişti hala da özellikle sabahları çok şiş oluyor.Sabredin burun ucu kalkık olanlar incek merak etmeyin

Ya gerçekten iniyor mu benim kalkık geliyor ve delikleri önden çok görünüyor sizin ne zaman indi

bende gülemiyodum yüz şişliklerim indi gibi geliyodu arkadaşma foto attım botoxlu gibi duruyosun demişti alçı çıktıktan sonra :) ilk beğenmeyebilirsiniz çok normal hem burnunuz yüzünüz şiş hemde 20 senedir baktığınız yüzünüz değişiyor insana ilk bi garip geliyor alışmanız lazım.

Bende gelemiyorum ya üst dudağım hala şiş botox yaptırmış gibi duruyo hakkaten :)

Çok güzel olmuş güle güle kullanın .
Benim de bugün alçı çıktı doktor Bak istersen burnu na dedi .
Hiç beğenmedim yani yüzüm şiş ondan galiba sizin de öyle olmuş muydu?
Avatar'a benzettim kendi mı :KK17:

Benim de şişti ama beğenmeyeceğim kadar değil. Daha inecek biliyorum ama böyle kalsa bile razıyım ben :))
Benim cildim orta bir ciltmiş. En baştan demişti doktorum bana senin şişliklerin güzel iner, cildin kısa sürede kolay toparlar diye. Ben inanmamıştım ama öyle oldu gerçekten.
Senin de inecektir canım hiç merak etme.
Bol bol su tüket , tuzu azalt, ananas ye, ve dik yat. Arnica krem de epey işe yarıyor ;) hiç bozma moralini

Arkadaşlar burun içi şişlikler çok normal. 1 ay kadar nefes almakta zorluklar yaşamamız çok normalmiş. Hala yaralar ,iyileşiyor, iç dikişler duruyor. Grip olduğunuzda ki gibi bir şişme değil bu zaten. İdare edeceğiz mecbur

Burun ucu çok iner miiiii ?? Ben böyle kalsın isterdim, ne insin ne kalksın :( :(

Ya gerçekten iniyor mu benim kalkık geliyor ve delikleri önden çok görünüyor sizin ne zaman indi

Atel üç gün sonra bandaj da bir hafta sonra çıktığında burun çok kalkık oluyor ..15 mayısta ilk bantsız çekilmiş resimde kocaman şiş ve kalkık bir burundu ..25 mayısa doğru kalkıklık azaldı en son da dudak gerginliği geçti ( gerginken ısırır gibi gülüyordum ve üst dudağımla burnum arasında çok aralık oluşmuştu ) Hatta dudağımın üstünde ufak bir kıvrım vardı , o geri geldi ve doğal yüz hatlarıma, ifademe kavuştum (bu gün tam bir ay oldu )

Elbette burun ve göz çevresi yine biraz şiş ama artık ben estetik oldum diye bağırmıyor..geri kalan zaman içinde burnun oturması ..

Son düzenleme:
Atel üç gün sonra bandaj da bir hafta sonra çıktığında burun çok kalkık oluyor ..15 mayısta ilk bantsız çekilmiş resimde kocaman şiş ve kalkık bir burundu ..25 mayısa doğru kalkıklık azaldı en son da dudak gerginliği geçti hatta dudağımın üstünde ufak bir kıvrım vardı , o geri geldi ve doğal yüz hatlarıma, ifademe kavuştum (bu gün tam bir ay oldu )

Elbette burun ve göz çevresi yine biraz şiş ama artık ben estetik oldum diye bağırmıyor..geri kalan zaman içinde burnun oturması ..

Evet 1 ay sabret dedi doktorum tabi 1 sene sabırlı olman gerek dedi ama 1 ay da iner biraz daha ama sanırım 3. Ayda falan daha belli bisey ortaya çıkıyor zaten çok insin istemiyorum bir iki ml inse yeterli evet burnumu hissetmiyorum allahtan dudağımı biraz daha oynatabiliyorum iniyor zamanla sabır

Benim de şişti ama beğenmeyeceğim kadar değil. Daha inecek biliyorum ama böyle kalsa bile razıyım ben :))
Benim cildim orta bir ciltmiş. En baştan demişti doktorum bana senin şişliklerin güzel iner, cildin kısa sürede kolay toparlar diye. Ben inanmamıştım ama öyle oldu gerçekten.
Senin de inecektir canım hiç merak etme.
Bol bol su tüket , tuzu azalt, ananas ye, ve dik yat. Arnica krem de epey işe yarıyor :KK66: hiç bozma moralini
Teşekkür Ler umarım öyle olur, çarşamba çıkacak bandajlar krem filan vermedi doktor ama şişler için.

Back
X