Sen 7. Gününe giriyorsun galiba bende 9. Günüme giriyorum. Ben konuşurken üst dudağını çok oynatanıyorumm çok ta hissetmiyorum bide aşağıda duruyor dudağım anlamadım vallaNe zaman ameliyat oldun bnm de öyle şiş hala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen 7. Gününe giriyorsun galiba bende 9. Günüme giriyorum. Ben konuşurken üst dudağını çok oynatanıyorumm çok ta hissetmiyorum bide aşağıda duruyor dudağım anlamadım vallaNe zaman ameliyat oldun bnm de öyle şiş hala
Ben de 25 mayis'ta oldum canım benim de aynı şişlik var senin durumunun tam aksi yukarı toplanmış gibi , hatta diyorum dikiş atarken yukarı mı topladı ne yaptı ? Uyusuklukta var üst dudağım da aynı .tamponlar çıktı biraz şişi indi gibi ama yüzüm filan hep sararmış gibi doktora diyorum oda olumsuz hiç birşey kabul etmiyor .Sen 7. Gününe giriyorsun galiba bende 9. Günüme giriyorum. Ben konuşurken üst dudağını çok oynatanıyorumm çok ta hissetmiyorum bide aşağıda duruyor dudağım anlamadım valla
Şekil bozulur diye korkuyorum![]()
Ben de 25 mayis'ta oldum canım benim de aynı şişlik var senin durumunun tam aksi yukarı toplanmış gibi , hatta diyorum dikiş atarken yukarı mı topladı ne yaptı ? Uyusuklukta var üst dudağım da aynı .tamponlar çıktı biraz şişi indi gibi ama yüzüm filan hep sararmış gibi doktora diyorum oda olumsuz hiç birşey kabul etmiyor .
Aynen öyle bende heyecan ile bekliyorum sonucu yazicam burayaBenim de yüzüm sarardı bölge bölge. Morlukların dağılmasından kaynaklı sanırım. Yarın atel çıkacak bakalım çok heyecanlıyım :)
benimde yamukluk var yada çökme tam anlayamadım.
Ben de 25 mayis'ta oldum canım benim de aynı şişlik var senin durumunun tam aksi yukarı toplanmış gibi , hatta diyorum dikiş atarken yukarı mı topladı ne yaptı ? Uyusuklukta var üst dudağım da aynı .tamponlar çıktı biraz şişi indi gibi ama yüzüm filan hep sararmış gibi doktora diyorum oda olumsuz hiç birşey kabul etmiyor .
Selamlar,
Ben de 12 Mayıs'ta ameliyat oldum. Morluklarım 3 günde geçti, yüzümdeki şişlikler 9 günde geçti tamamen, benim de aşağı doğru inerek ilerledi şişlikler en son yanaklarımın alt kısmına toplantı. Burnum da bandaj çıktıktan sonra 3 4 gün içinde baya doğal bir hale geldi, ama ilk çıktığında baya büyüktü sonra hızla indi. Sadece dün sporda biraz yüklendim galiba bugün bir tık şişmiş gibi. Bir de durmadan küçük darbeler alıyorum, baya korkuyorum sanki ondan sonra biraz şişiyor.
Bu arada benim yurt dışı sitelerde araştırdığım kadarıyla, eğer şekilde bir sorun vs yoksa özellikle masaj önermiyorlar, çok burunla oynamak şeklini bozabilir ya da daha çok şişlik yapabilir yazmışlar.
Bu arada şişlikler için ben şunları kullandım:
Ananas: Her gün yedim ilk iki hafta. Çilekle beraber yedim, o da antioksidan. Tadı da çok güzel :).
Arnica Jel: Hala kullanıyorum burun üstünde, ilk günler göz çevresine sürdüm. Morluklar bu yüzden çabuk geçti sanırım. Çok etkili. Şimdi hala sürüyorum.
Bromelain tablet: Günde iki tane aldım. Bu da ananasta bulunan ödem atıcı enzim, sindirime de yardımcı bir yan etkisi yok diye okudum. Şimdi bitti tekrar almadım ama yukarda dediğim gibi bugün biraz şişti gibi geliyor belki tekrar başlarım.
Bir de düşük tempo yürüyüşler şişliklere çok iyi geliyor.
Nose clean diye bir marka kullanıyorum 28 tl olması lazım biraz çok çabuk bittikleri için pahalı geliyor :))Okyanus suyunun hangi markasını kullanıyorsunuz?
Bana doktorum sterimar verdi ilk şişe bitti , bunun yerli dengi var mı ..bir şişe tuzlu su 40 lira ..biraz fazla tuzlu![]()
Buruno diye bi marka kullanıyorum bende 25 lira :) 5 günde diğerini bitirdim ikinci kutu bugün açtımOkyanus suyunun hangi markasını kullanıyorsunuz?
Bana doktorum sterimar verdi ilk şişe bitti , bunun yerli dengi var mı ..bir şişe tuzlu su 40 lira ..biraz fazla tuzlu![]()
Benim 9. Günüm tıkanıyor devamlı normal galibaBuruno diye bi marka kullanıyorum bende 25 lira :) 5 günde diğerini bitirdim ikinci kutu bugün açtım
Kızlar bişe sorcam ben baya baya sıkıyorum aslında deniz suyunu ama bi sağ tarag bi sol taraf tıkanıp duruyor ve ciddi rahatsız ediyor bu durum beni.. Sizinde tıkalı mı burnunuz buarada 14. Günüm ameliyat olalı![]()
Böyle hissetmek çok güzel bende çok korkuyordum açıldığında neyle karşılaşacağım acaba diye ilk gün bile çok hoşuma gitmişti burnum :) güle güle kullanAtelimmmm çıktııııı
Ben çok sevdim, darısı tüm olmak isteyenlerin başınaaa :))![]()
Umarım normaldir.. Neler denediğimi bilemezsin açılsın diye ama nafile ya çok derinlerde ya şişler indikçe benim burun içine içine çöküyor :)Benim 9. Günüm tıkanıyor devamlı normal galiba
Bende 12 mayista ameliyat oldum. Hala burnum cok sis ve senin dedigin gibi her gun gözüme farkli geliyor. Canim sag taraf sola gore daha inik görünüyor. Sol tarafımda topluk gibi birsey var. Bu sismidir acaba duzelirmi zamanla. Sen boyle bir durum yasadinmiMerhaba kızlaar,
Ben de 11 Nisanda hem deviasyon hem de estetik ameliyatı oldum yaklaşık 2 ay olucak. Ameliyattan sonra buz koymama ramen morarmalarım olmuştu hiç bir müdahalede bulunmadan kendiliğinden 1 haftaya yakın bir sürede geçti. Uzun bir süre üst dudağım uyuşuktu ve iç taraftan da morarmıştı. Nefes alamamak dışında beni çok zorlayan bir durum olmamıştı çok şükür. Ameliyatın ilk üç haftası dik yastıklarla uyudum sonrasında çift yastığa geçtim buda iyileşme sürecinde olumlu bir etken bence.(tamamen kendi düşüncem)
Şuana gelicek olursak iki gün önce muaneye gittim ve doktor bir sorun olmadığını burnumda bir tıkanıklılık olmadığını, hala ödemler olduğunu söyledi. Fakat ben hala nefes alamıyorum. Doktor ödemler ve şişliklerle alakalı olduğunu söyledi. Her sabah uyandığımda burnum şiş oluyor ve gün içerisinde şişlikler azalıyor her gün aynı süreci yaşıyorum :) Günden güne burnum değişiklilikler gösteriyor. Bir gün güzel gelirken bir gün şişlikşerden dolayı bir değişik gelebiliyor. Bu süreçte en önemli unsur moralimizi bozmadan burnumuzun herkesin de dediği gibi 6 ay ya da 1 senelik bir süreçten sonrasında tam anlamıyla düzeliceğini unutmamamız :)))