En kötüsü de çevrenin yersiz yorumları olsa gerek bende öyle bir durum yok ama sonuçta zaten çok zorlu bi süreçten geçiyoruz geçtik yeni halimize alışıp burun tam olarak oturana kadar ufak şeyden tedirginiz birde üstüne moral bozmaya birebir dış çevre.. Boşver canm benimde daha çok yeni ameliyatım umarım sıkıntın kalmaz herkes zamanla düzeldiğini güzelleştiğini söylüyor zaten sende biraz sabret duyma kötü şeylerimerhaba nisan 10 da ameliyat oldum ve git gide yamulduğunu hissediyorum doktorum burunda herhangi bri yamukluk olmadığını söylüyor ödemlerin içten ve dıştan asimetrisiyle alakalı diyro ama her görenin bu ne yaaa olmasan daha iyiymiş demesinden dolayı psikolojiyi sıyırmış durumdayım
Tamponları 6. Gün aldı bandajı 12.gün çıkardı çıkardığı gün söyledi masaj yap diye.. Daha ikinci günüm ama masajı yapamıyorum çok acıyorKızlar doktorlarınız masajları ne zaman veriler size ?
Merhaba benimde 14. Günüm iki gün önce bandajı çıkardı doktorum masaj yapmamı söyledi ama inanılmaz acıyor burnum dokununca bu doğal mı acaba sizinde öyle miydi.. Ve deniz suyunu ne sıklıkla sıkıyorsun çok kuruyor burnum
inşallah zamanla düzelir şu an tek tesellim bu :) Lakin burnum şu an bildiğin sola yamuk sağ üst kısım şiş sol kanat yamuk ve şiş yüzüm dagılmış durumdaEn kötüsü de çevrenin yersiz yorumları olsa gerek bende öyle bir durum yok ama sonuçta zaten çok zorlu bi süreçten geçiyoruz geçtik yeni halimize alışıp burun tam olarak oturana kadar ufak şeyden tedirginiz birde üstüne moral bozmaya birebir dış çevre.. Boşver canm benimde daha çok yeni ameliyatım umarım sıkıntın kalmaz herkes zamanla düzeldiğini güzelleştiğini söylüyor zaten sende biraz sabret duyma kötü şeyleri
ne yazık ki iniyor bu yüzden çok üzülmüştüm hokkalığı gitti resmenGerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun hani çok hassasım su ara günde bir iki kere bakıyorum aynaya korkuyorum zaten kendimden :)) bakmamaya çalışıyorum insallah iner suan çok kalkık geliyor bana doğal olsun yeter demiştim hep insallah doğal olur kalkık olmaz
benimde yamukluk var yada çökme tam anlayamadım.merhaba nisan 10 da ameliyat oldum ve git gide yamulduğunu hissediyorum doktorum burunda herhangi bri yamukluk olmadığını söylüyor ödemlerin içten ve dıştan asimetrisiyle alakalı diyro ama her görenin bu ne yaaa olmasan daha iyiymiş demesinden dolayı psikolojiyi sıyırmış durumdayım
Teşekkür ederim =) umarım bian önce iyileşirBenim tomponlar bir hafta sonra çıkarıldı sen neden okadar beklettin nasıl dayandın doktor ilk çıkardığında kendi bastırarak masaj yaptı çok fena acıdi söyledi banada böyle msj yap die bukadar bastırıp her seferin de böyle acı çekecekmiyim dedim benm kadar bastırma hafif dokunuşlarla yap dedi her yapmama aciyo benimkide belirli yerler var oralara dokunamıyorum zaten doktor günde 20 defa 1 dk boyunca yap dedi ama ben yapamadim okadar günde en fazla 3 kez yapıyorum hem ağrıyo die hemde okadar müsait olamıyorum o yüzden yoksa rahat ol yani şuan bile ağrım var gülerken filan hele geriliyomu ne yapıyosa çok ağrıyo baya bi geçmiyo ağrısı
Kızlar mrb ben de 6 gün oluyor ameliyat olalı bu gün tamponlar çıktı , ama nefes alamıyorum bu normal mi ?
Hepinize geçmiş olsun bu ara da.
ne yazık ki iniyor bu yüzden çok üzülmüştüm hokkalığı gitti resmen
İyi bari okadar çektik şimdi birde nefes siz kalmayalim :)Geçmiş olsun canım evet normal bende nefes alamıyordum içi tıkanıyor çünkü kanama olduğundan dolayı
Ne zaman ameliyat oldun bnm de öyle şiş halaKızlar üst dudağınızı oynayabiliyor musunuz eskisi gibi ben çok kullanamıyorum hala şiş galiba
Şekil bozulur diye korkuyorumBende çok tıkandığında kulak pamuğuyla hafifçe temizliyorum. Çok şükür nefesle ilgili pek problemim yok
23 Mayıs'ta oldum sen ? 8. Günüm bugünNe zaman ameliyat oldun bnm de öyle şiş hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?