2017 de burun estetiği olanlar Süreci birlikte atlatalım

Merhaba dudak uyuşukluğunuz ne zaman geçti tam olarak ? Çok gecmıs olsun
Merhabaa :),

Kesin bir süre hatırlamıyorum fakat bir ayın sonunda tam anlamıyla geçmişti, anlamadığım bir şekilde alt dudağımda da uyuşukluluk vardı benim.

canım ikisi farklıysa kesin şişliktir şimdi endişelenme çok erken, benim de bir tarafta bir tık daha fazla şişlik var çünkü bir delikte daha çok işlem yapmış. Bunları net anlaşılması için aylar geçmesi lazım. hele ucu çok geç iniyormuş.

şu kıza baksana, youtube'da buldum. ilk hali ne kadar şiş, şimdi nasıl olmuş:

Eki Görüntüle 2003593
Doktorda oyle soyledi inecek merak etm3 dedi ama ameliyat olanlarin bazilarina bakiyorm ilk haftalarinda bile sahane ne sis var ne bi kusur. Benim boyle olunca ister istemez tedirgin oluyorum canim ya :( bide sisliktenmi bilmiyorum yandan da uzun görünüyor sislik inincr daha kibarlasirmi yndan acaba

Arkadaslar burun estetiği olduktan sonra morlukların şişlerin inme süreci tamponun bandajin vs çıkma sureci ne kadar oluyor tahmini? 1 haftadan fazla mi?

Arkadaslar burun estetiği olduktan sonra morlukların şişlerin inme süreci tamponun bandajin vs çıkma sureci ne kadar oluyor tahmini? 1 haftadan fazla mi?

Şişlik ve morluklar bünyeden bünyeye değişiyor. Benim bugün 11. Günüm bugün sarılıklarım var morluklardan kalan hala geçmedi. Ama 5 günde geçen de var 1 hafta da geçen yada hiç morarmayan. O hem yapılacak işleme hemde bünyeye başlı. Eğer et kemik varsa mesela morarırsın. Alçı tam 1 haftada çıkıyor alçıyla tampon aynı zamanda çıkıyor genelde. Sonra doktor tekrar bantlıyor. O da yaklaşık 6 gün kalıyor sonra onu da alıyor.

Doktorda oyle soyledi inecek merak etm3 dedi ama ameliyat olanlarin bazilarina bakiyorm ilk haftalarinda bile sahane ne sis var ne bi kusur. Benim boyle olunca ister istemez tedirgin oluyorum canim ya :KK43: bide sisliktenmi bilmiyorum yandan da uzun görünüyor sislik inincr daha kibarlasirmi yndan acaba

ya eskisinden büyük ya da uzun olması mümkün değil bence kemik eklemedi ya :). öyle düşün içini ferahlat, derinin yapısına ve yapılan işleme göre iyileşme süreci uzayabilir endişelenme sen içini ferah tut

Burun ucu çok iner miiiii ?? Ben böyle kalsın isterdim, ne insin ne kalksın :KK43: :KK43:
Evet eğer yeni olduysanız iniyor ameliyattan çıktığımız gibi olmuyor.
Ben çıkınca çok aşırı kalkıktı korkmuşRum şimdi o kadar indiki kaldırtmak için revizyon olcak düşünün 3 ay geçti benim bu arada

Kızlar benim ikinci günüm göz altlarim çok şiş ve ayrıca mor. Bol bol su içiyorum bol bol da uyukluyorum. Bazen çok hapsiriyorum burnuma basınç uygulanacak diye korkuyorum biraz ama yapacak Bir sey yok. Herkese çok geçmiş olsun ben hala uykudan uyandığımda kendime inanamiyorum allahım ben ameliyat mi oldum neden oldum nasıl oldum falan tuhaf duygular ya sizde de oluyo mu böyle :))

ya eskisinden büyük ya da uzun olması mümkün değil bence kemik eklemedi ya :). öyle düşün içini ferahlat, derinin yapısına ve yapılan işleme göre iyileşme süreci uzayabilir endişelenme sen içini ferah tut
İnsallah canim benim mecbur bekleyecegim. Sabirli olmam lazim. Bazi yorumlarda 2 sene oldu burnumdaki top goruntu gecmedi yaziyordu ister istemez tedirgin oluyorum :(

Kızlar benim ikinci günüm göz altlarim çok şiş ve ayrıca mor. Bol bol su içiyorum bol bol da uyukluyorum. Bazen çok hapsiriyorum burnuma basınç uygulanacak diye korkuyorum biraz ama yapacak Bir sey yok. Herkese çok geçmiş olsun ben hala uykudan uyandığımda kendime inanamiyorum allahım ben ameliyat mi oldum neden oldum nasıl oldum falan tuhaf duygular ya sizde de oluyo mu böyle :))

Hapşırmaman lazım hapşırma hissi geldiğinde dilinle damağına biraz dokun bastırır gibi geçer öyle çünkü hapsırmamak lazımmış :) bol su çok iyi geliyor ve oturarak yatmak :) bir de morluk şişlik için arnica krem alabilirsin sür hızlıca geçiriyor

Hapsirmayi ben de istemiyorum ama gelince tutacak şekilde bastıracak şekilde olmuyo. Mesela antihistaminik hap var hapsirmayi engelliyor kasintiyi vs engelliyor falan onu da içiyorum ama hapsirma hissi gelince 2-3 defa üst uste hapsirdigim oluyor.
Morluk için ilk günden beri arnica kullaniyorum. Umarım ise yarar. Teşekkür ederim.

Hapsirmayi ben de istemiyorum ama gelince tutacak şekilde bastıracak şekilde olmuyo. Mesela antihistaminik hap var hapsirmayi engelliyor kasintiyi vs engelliyor falan onu da içiyorum ama hapsirma hissi gelince 2-3 defa üst uste hapsirdigim oluyor.
Morluk için ilk günden beri arnica kullaniyorum. Umarım ise yarar. Teşekkür ederim.
Ne kadar krem ? internet' te 26 TL filan da eczanede farklı olabiliyor .
Ameliyat tan sonra artık para filan kalmadı .
Ama şişlik çok var bende de .

Bende 12 mayista ameliyat oldum. Hala burnum cok sis ve senin dedigin gibi her gun gözüme farkli geliyor. Canim sag taraf sola gore daha inik görünüyor. Sol tarafımda topluk gibi birsey var. Bu sismidir acaba duzelirmi zamanla. Sen boyle bir durum yasadinmi

Benimde sag taraf sola göre daha şiş duruyor çünkü asıl eğrilik sağ tarafımdaydı bundan olduğunu düşünüyorum.
Topluk gibi bir şey dediğin burnun en üstünde göz hizasındaki yer de mi ? Benim tam orada sağ tarafta topçuk gibi bir şişlik var doktorum muane ettiğinde ödem olduğunu söyledi zaten ilk zamankine göre dahada indi. Seninde ameliyatın daha çok yeni o yüzden her zaman en az 6 ay diyerek kendini rahatlatmalısın bence :)

Benimde sag taraf sola göre daha şiş duruyor çünkü asıl eğrilik sağ tarafımdaydı bundan olduğunu düşünüyorum.
Topluk gibi bir şey dediğin burnun en üstünde göz hizasındaki yer de mi ? Benim tam orada sağ tarafta topçuk gibi bir şişlik var doktorum muane ettiğinde ödem olduğunu söyledi zaten ilk zamankine göre dahada indi. Seninde ameliyatın daha çok yeni o yüzden her zaman en az 6 ay diyerek kendini rahatlatmalısın bence :)
Canim benim mercimek buyuklgnde bisey elime geliyor. Tam burun ucumda sol tarafta. Burun ucum zaten cok sis top gbi bide sol tarafta cikinti hbi bisey var umarım anlatabilmisindir

kızlar bende bu perşembe burun ameliyati olucam hem icerdeki kemik egriligimden hemde burun kemerimden ve ameliyattan bir gün önce kan vermeye gidicem ilk defa anestezi alicagim için garip hissediyorum bişey hissettinizmi ameliyat sırasında

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim zonguldakta bülent ecevit üniversitesinde ameliyat olacağım fonksiyonel veestetik ameliyatımı hocayla beraber asistanı yapacak . Araştırma hastanesinde ameliyat olan varmı zonguldakta

Back
X