2017 de burun estetiği olanlar Süreci birlikte atlatalım

kızlar bende bu perşembe burun ameliyati olucam hem icerdeki kemik egriligimden hemde burun kemerimden ve ameliyattan bir gün önce kan vermeye gidicem ilk defa anestezi alicagim için garip hissediyorum bişey hissettinizmi ameliyat sırasında

Hayır tabiki hiç merak etme sen ameliyathaneye girer girmez uyuyorsun sonra seni uyandırıyorlar ve herşey bitmiş oluyor. Korkmaya gerek yokmuş gerçekten de.

Hayır tabiki hiç merak etme sen ameliyathaneye girer girmez uyuyorsun sonra seni uyandırıyorlar ve herşey bitmiş oluyor. Korkmaya gerek yokmuş gerçekten de.
forumdaki yazıları okuyunca insan bi korkuyo kötü burun olurda pişman olunursa diye ama bişey olmicak inşallah :KK15:

Canim benim mercimek buyuklgnde bisey elime geliyor. Tam burun ucumda sol tarafta. Burun ucum zaten cok sis top gbi bide sol tarafta cikinti hbi bisey var umarım anlatabilmisindir

Anladım anladım ama bence ödemdir, kafana çok takılıyorsa doktorunu arayabilirsin içinin rahat etmesi açısından. Gerçekten en çok zorlandığım süreç ameliyat sonrasından çok şişlikşerin inmesini bekleme süreci heralde biraz canı sıkılıyor insanın.

Kızlar hepinize geçmiş olsun:)Bende Pazartesi ameliyat oldum burnum hem kırıktı hemde konkalarım bayağı büyükmüştüü..Artık hiç nefes alamıyordumBurun etlerimi lazerle yaktıkları için hala nefes alamıyorum gerçi daha ama yarın alçılarım alınacakBi hafta gerçekten zordu hiç ağrım yoktu ama hiç nefes alamamak delirtti beni gerçi tampon yok benim burnumda.Şişliğim çok az oldu morluğum hiç olmadıAçık ameliyat olduğu için burnumun altındaki dikiş yeri çok acıyo geriliyo iki gündür..sizin de acıyomu dikiş yeriniz ben artık korkmaya başladım

Kızlar hepinize geçmiş olsun:)Bende Pazartesi ameliyat oldum burnum hem kırıktı hemde konkalarım bayağı büyükmüştüü..Artık hiç nefes alamıyordumBurun etlerimi lazerle yaktıkları için hala nefes alamıyorum gerçi daha ama yarın alçılarım alınacakBi hafta gerçekten zordu hiç ağrım yoktu ama hiç nefes alamamak delirtti beni gerçi tampon yok benim burnumda.Şişliğim çok az oldu morluğum hiç olmadıAçık ameliyat olduğu için burnumun altındaki dikiş yeri çok acıyo geriliyo iki gündür..sizin de acıyomu dikiş yeriniz ben artık korkmaya başladım
öncelikle çok geçmiş olsun insAllah sonucunu begenirsin .bende perşembe olucam ameliyat bi sorum olcakti ameliyattan sonra kaçıncı gün evden dışarı cikabildin yani normal hayata dönebildin

öncelikle çok geçmiş olsun insAllah sonucunu begenirsin .bende perşembe olucam ameliyat bi sorum olcakti ameliyattan sonra kaçıncı gün evden dışarı cikabildin yani normal hayata dönebildin
Sağol cnm inş:KK68:eğer ki burnundaki alçıdan rahatsız olmazsan dışarı çıkmanda bi sakınca yok ama bir hafta bayağı bi özen göstermen gerekiyor kendine cnm:)

Yarin hastaneye yatiyorum. Benim sadece burun ucu ameliyati olacak. Morluk filan olmayacak, alci da olmayacak ama sislik korkutuyor. Ne zaman normal insan burnu gibi gozukur acaba ameliyattan sonra. Guzellesmesine gerek yok bayramda eskisi gibi olsa da yeter. Ya patlican gibi dolasirsam aylarca

Selam kızlar şurada artık burnunun tıkanıklığı yüzünden çıldıracak olan bir elif var yardımcı olun lütfen :( :) ben ameliyat olalı 18 gün oldu gayet iyi nefes alıyordum burnumda tıkanıklık vardı ama tıkanıyor açılıyor öyleydi ama 4-5 gündür sol tarafta hiç sıkıntı yok sağ taraf sürekli tıkalı hiç açılmadı yapmadığım şey kalmadı görünen bişey de yok içi de tertemiz deli gibi deniz suyu sıkıp duruyorum zaten ama açılmıyor :( böyle bişey yaşayan var mı

Bu arada hafif saga dogru sanki yamukluk var bende. Bu durumu yasayanlar varmi. Yuzum putur putur kesnlklw makyaj kabul etmyo burnum desen kabuklandi temzleyemiyorm cok zor cooook :KK43:
merhaba bende 13 şubatta ameliyat oldum benimde başta yüzümde burnumda kabuklanma vardı şuanda geçti ama sivilcelenme başladı hatta burun ucum da çok tuhaf böyle sarımsı yeşilimsi gibi duruyor ameliyattan sonra başka cildi bozulan varmı acaba?

kızlar bende bu perşembe burun ameliyati olucam hem icerdeki kemik egriligimden hemde burun kemerimden ve ameliyattan bir gün önce kan vermeye gidicem ilk defa anestezi alicagim için garip hissediyorum bişey hissettinizmi ameliyat sırasında

Anestezi verdikten sonra 4 saniye içinde gidiyosun ve tekrar gözlerini açtığında odandasın :). sanki gözlerini açıp kapatmışsın gibi hissediyosun, aradaki zaman kaybolmuş gibi oluyor, hiçbi şey hissetmezsin ameliyatta.

Selam kızlar şurada artık burnunun tıkanıklığı yüzünden çıldıracak olan bir elif var yardımcı olun lütfen :KK43: :) ben ameliyat olalı 18 gün oldu gayet iyi nefes alıyordum burnumda tıkanıklık vardı ama tıkanıyor açılıyor öyleydi ama 4-5 gündür sol tarafta hiç sıkıntı yok sağ taraf sürekli tıkalı hiç açılmadı yapmadığım şey kalmadı görünen bişey de yok içi de tertemiz deli gibi deniz suyu sıkıp duruyorum zaten ama açılmıyor :KK43: böyle bişey yaşayan var mı
burnunun içi temiz. ama tıkanıksa bu tıkanıklıgın sebebi sinüzit. daha üst kısımları tıkar. ameliyattan snra 15. günümdü. burnumun içi temiz. kulak pamugu sokuyorum bomboş içi ama tıkalı burnum. sonra sümküre sümküre. ta burun kökümden en yukardan yeşil renkte katı bir mukoza geldi. sinüzitmiş oda o çıktı acaip rahatladım. ama zor cıkardık ışık tutup cımbızla aldık ondan bir kac tane düştü. düştükce acılıyor nefesim. burnumu hep okyanus suyu ile yıkıyorum içi boş temiz ama tıkalı bende yaşadım o duyguyu. . bide bu vidyoyu izle. buda sinüzit temizleme suyu eczanede satılıyor sinüs rince diye. burunun bi deliğinden verdiğin su. diğer delikten geri akıyor buda cok rahatlatıyor. doktoruna bi danış. harici satılıyor ssk karsılamıyor. kullan derse doktorun al. beni çok rahatlatıyor

Anestezi verdikten sonra 4 saniye içinde gidiyosun ve tekrar gözlerini açtığında odandasın :). sanki gözlerini açıp kapatmışsın gibi hissediyosun, aradaki zaman kaybolmuş gibi oluyor, hiçbi şey hissetmezsin ameliyatta.
bi heycan kapladı beni hadi bakalım :KK17: ben ince deriye sahibim bunun yan etkileri çok sisip morarmakmi olur çünkü cilt tipine göre degisiyomus ne kadar buz koysakta ben normal küçük bi darbe alsam bile moraran biriyim ameliyatla kimbilir nasıl olur çevre o yönde korkutuyor baya :KK62:

Kızlar bugün bantlarım ve dikişlerim alındı. Burnum yandan çok güzel duruyor çok şiş önden ve kalkık ama doktorum 1. Ayda bir ml inecek 2. Ayda 1 ml inecek merak etme dedi. Kalkık yapıyorlarmış şişliklerden dolayı inecek diye. Tüm doktorlar böyle yapıyor zaten ama beklemek o kadar çok çok stresli ki allahım sabır versin hepimize. Bilmiyorum herkes şişiyor mu ama ben cok şiştim davul gibi oldum.

merhaba bende 13 şubatta ameliyat oldum benimde başta yüzümde burnumda kabuklanma vardı şuanda geçti ama sivilcelenme başladı hatta burun ucum da çok tuhaf böyle sarımsı yeşilimsi gibi duruyor ameliyattan sonra başka cildi bozulan varmı acaba?
Varmış sanırım canım hatta cilt cok zor toparlanıyormus.
Canım senin burnunda şişme oldumu peki.

Göz kremi pomat kullan yaraların daha hızlı iyileşiyor. Geçmiş olsun.

Benim bugün ameliyat günüyle beraber 5.günüm gozaltlarim fosforlu gibi bir tonda sapsarı. Ne kadar zamanda geçer acaba. Balon gibi sismisti sislerim indi. Genel anlamda yüzüm şiş ama baya bi söndü. Bir de burun içini spreyden sonra kulak temizleme cubuguyla hafiften temizlesem sorun olur mu siz öyle yapıyor musunuz

Burun tıkanıklığı değil de burun kuruluğu hisseden var mı ? Her şey çok güzel de şu kuruluk olmasa ..Ne zaman normale dönecek bu ?

Göz kremi pomat kullan yaraların daha hızlı iyileşiyor. Geçmiş olsun.
Teşekkürler cnm Pomad kullanıyordum.Dün alçım alındı çokk rahatladım:21:Doktorum üstünden bandajladı.Alçım çıktıktan sonra beynime oksijen gittiğini hissettim:KK9:hala burnumun bi tarafı tıkalı ama bi ayın sonunda ikiside tam anl

Arkadaslar ben yürürken daha dogrusu biraz hızlı yururken yada kosmam gerekince falan burun ucum sanki oynuyo gibi hissediyoeum. varmi boyle bi durumu olanlar. Iyice pinpirikli sizofren bisey oldum artik

Back
X