- 30 Ekim 2008
- 705
- 180
- 628
güzel görünüyor şimdiden. beraberinde yanak dolgusuda var sanırım. biraz çizgileriniz dolmuşbenim 13. günüm... yorumlarinizi alabilir miyim??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel görünüyor şimdiden. beraberinde yanak dolgusuda var sanırım. biraz çizgileriniz dolmuşbenim 13. günüm... yorumlarinizi alabilir miyim??
Çok beğendim burnunuzubenim 13. günüm... yorumlarinizi alabilir miyim??
sislikten biraz o sanırım ☺güzel görünüyor şimdiden. beraberinde yanak dolgusuda var sanırım. biraz çizgileriniz dolmuş
Çok geçmiş olsun evet en şiş hali oluyor genelde benim öyle oldu iniyor sonra ama bazılarının çok şişmiyor burdan öğrendiğim kadarıyla. Benim acayip şişmiştiMerhaba :) Benim de 3.günüm bugün. Ateller çıktıktan sonra şişer mi burun sizce? Ya da ne kadar değişir acaba?
Çok geçmiş olsun evet en şiş hali oluyor genelde benim öyle oldu iniyor sonra ama bazılarının çok şişmiyor burdan öğrendiğim kadarıyla. Benim acayip şişmişti
Bende düşünüyorum fakat ağrısı oluyor mu çok merak ediyorum
Yahu doktor başlıkları okuyacağım kadar ameliyat sonrası süreci okusaydim bu ise hiç bulaşmazdim tamam ilk 3-4 gün haricinde ağrı sızı yok ama o bekleme süreci yildiriyorGeçmiş olsun kalkık geliyor sanırım size ama doktorunuzla konuşursanız eğer ameliyatta genelde 2 ml kadar kalkık yapıyorlarmış çünkü ödem inince burun düşmesi oluyormus bunun önüne geçebilmek için kalkık yapmak zorunda kalıyorlarmış sonra iniyormuş zaten
Ağrısı neredeyse hiç yok verilen ilaçlar sayesindeBende düşünüyorum fakat ağrısı oluyor mu çok merak ediyorum
Kesinlikle şişlik morluk korkulacak şeyler değil önemli olan psikoloji kendinizi ameliyata ve sonraki sürece hazırlamaniz, ameliyat olanlar ne zaman yan yatmaya başladınız cevaplarsaniz çok sevinirim