2017 de ikiz annesi olacaklar buraya:)

Oy maslalalh allah razı olsun kızlar biraz morel oldu rabbim hepimizi sagkicakla kurtarsin insllah

Ya ne takıcaksın. Doktorlarin elinde ne var?? Herşeyi yapsalar Hak nasip etmedikten sonra yine olmuyor.hiçbirşey yapmasalar Hak nasip edince oluveriyor. Ol deyince olan Rabbime şükürler olsun. Benimde sabah 12. Hafta kontrolüm var. İnşallah içerde herşey yolundadır.

Canım olsun vakti var demekki.Hayırlısı olsun.yumurta toplanırken sıkışık o masada olmaya çok korkuyorum ben...

Kızlar bugün doktor dan geldim hersey normal dedi fakat ikiz olduğun dan her ihtimale karşı rahme dikiş aticaz dedi tüp bebek yaptım evet ama narkoz çöl etkiliyor beni dikiş falan deyince urktum moralim çok bozuldu siz de yaptiracakmiskniz korksam da hoş yaptıraca m tabiiki ama yine de içim titriyor yaptıran var mı

ne sanlsiniz , benimde bugün onikinci günüm .. dokkuzuncu gün kanda negatif cikti ama yedinci günden beri hatta bugün dahil idrar testim pozitf, icimde biseyler kiipir kipir hareket ediyor, gözlerime de tuz dökülmüs gibi yaniyor, ve cok cabuk yoruluyorum ama ne düsüncem bilmiyorum

Merhaba ikiz anneleri. Allah tamamını erdirsin. Bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kavusmanizi dilerim. Bir ikiz annesi olarak diyebilirim ki gerçekten ayrıcalık benim kuzularım 7 aylık oldular ve çok şükür bu günümüze. @Msb16 soruna ben cevap vereyim. Çok zor bir hamilelik yaşadım hatta 14.haftamda bacaklarımın arasından kanlar boşaldı bebeklerimden birinin plesentasi rahim ağzına dayanmıştı ama dikiş atılmadı ve 8 ay yatarak 36+0 da doğum yaptım. Serklaj açılma veya rahim ağzında incelme varsa atılıyor diye biliyorum. Siz ikiz annelerine tavsiyem rahim ağzınızı mutlaka her kontrolde ölçturun. 2.5 altına düştüğünde dikiş şart. Ve üstten ölçümle alttan ölçüm farklı oluyor. En sağlıklısı alttan ölçüm. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Başka sorunuz olursa çocuklardan fırsat buldugumda yazarım. Bu gunlerinizin kıymetini bilin. Bol bol dinlenin.

Hersey normalse dikis bana biraz abarti geldi. Acaba tek doktorun yonlendirmesiyle mi devamediyorsun? Hayirlisi olsun tabii gerekiyorsa mecbur yapilacak ama baska gorusler deal istersen
Benim normal yolla ikiz bamilelik. Bir riskim yok cok sukur. Oyle bir onlem almadik. 10. Haftaya kdr progestreron ictimo kadar

Canm ben zayifim doktor kaldiramazsin belki dedi şimdilik çok şükür bir sorun yok ama beş kilo verdim üç ay da bunyem zayıf biraz rabbm senin kileri de sana bagislasin inslaah bizimkiler ide beraber zayıflarda ikiz anne adaylarında atmak da fayda var dedi

Merhabalar
Sonunda bir ikiz sayfası bulabildim
Bizde 8 hafta 6 günlüğüz
Zor geçenlerden tedavi olduğu için ilaçlar ve tahlil sonuçlarımdan dolayı eklenen ilaçlar
Ve bulantı halsizlik kusma uyku
Hepsi
Çok şükür bugünlerimize ama hep hasta gibiyim daha pek bişi anlayamadım

aramızda cinsiyet öğrenen var mı? benim sabah kontrolüm var. her kontrol öncesi olduğu gibi stres ve gerginlik hakim. Doktorumu çok sevmeme ikizleri çok özlememe rağmen bu muaynelerdeki endişemi yenemiyorum. Hep bir negatiflik olacakmış gibi paranoyaklaşıyorum. sizde de böyle birşey var mı? ayrıca İnşallah herşey yolundadır.

Merhabalar =))
Biz de 2.denememizde ikizlerimize kavuştuk Allaha şükür. Allah hepimizin yardımıcısı olsun, sağlıkla kavuşalım bebişlerimize...
Ayyy çok sevindim...hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...biz de 2. Denemeye gidicez ekimde...2 embryom transfer edilecek...inşallah aynı sonucu biz de aliriz...umut oldu sizin durumunuz bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…