- 3 Haziran 2016
- 450
- 655
- 103
- 31
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Oy maslalalh allah razı olsun kızlar biraz morel oldu rabbim hepimizi sagkicakla kurtarsin insllahHic takma hiccc bazen oyle ters doktorlara denk gelebiliyoruz. Rabbim bakabilecegimizi tasiyabilecegimizi biliyorki bizlere layik gordu. Sukurler olsun. Isteyen herkesede nasip etsin sende takma.kafana bnm arkdsm 34 bedenken ikizlere hamile kaldi dogurdu mis gibide bakiyo
naptın canım yazmamışsın sonra,merak ettim?Kızlar benim tek yumurtam oluştu yarın onu alacaklar dua edermisinniz 1. Kalite embriyom olsun bana tutunsunlar insallah
Malesef canim doktor anormal bölünme var genetik bozukluk görülüyor dedi ve transferi iptal etti 3. İcin İstanbulda yaptırayım diyorum ne yaparım bilmiyorumnaptın canım yazmamışsın sonra,merak ettim?
Hersey normalse dikis bana biraz abarti geldi. Acaba tek doktorun yonlendirmesiyle mi devamediyorsun? Hayirlisi olsun tabii gerekiyorsa mecbur yapilacak ama baska gorusler deal istersenKızlar bugün doktor dan geldim hersey normal dedi fakat ikiz olduğun dan her ihtimale karşı rahme dikiş aticaz dedi tüp bebek yaptım evet ama narkoz çöl etkiliyor beni dikiş falan deyince urktum moralim çok bozuldu siz de yaptiracakmiskniz korksam da hoş yaptıraca m tabiiki ama yine de içim titriyor yaptıran var mı
Canm ben zayifim doktor kaldiramazsin belki dedi şimdilik çok şükür bir sorun yok ama beş kilo verdim üç ay da bunyem zayıf biraz rabbm senin kileri de sana bagislasin inslaah bizimkiler ide beraber zayıflarda ikiz anne adaylarında atmak da fayda var dediHersey normalse dikis bana biraz abarti geldi. Acaba tek doktorun yonlendirmesiyle mi devamediyorsun? Hayirlisi olsun tabii gerekiyorsa mecbur yapilacak ama baska gorusler deal istersen
Benim normal yolla ikiz bamilelik. Bir riskim yok cok sukur. Oyle bir onlem almadik. 10. Haftaya kdr progestreron ictimo kadar
Amin cumlemiz inşallah canım allah razı olsunAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Linkini atabilirmisin.bulamadım dakizlar ikiz gebelik bolumundeyiz oraya gelin
tamam cnm atiyorumLinkini atabilirmisin.bulamadım da
Ayyy çok sevindim...hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...biz de 2. Denemeye gidicez ekimde...2 embryom transfer edilecek...inşallah aynı sonucu biz de aliriz...umut oldu sizin durumunuz bana:)Merhabalar =))
Biz de 2.denememizde ikizlerimize kavuştuk Allaha şükür. Allah hepimizin yardımıcısı olsun, sağlıkla kavuşalım bebişlerimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?