2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Edylrda cok nadir nasil diyim gunde 10 kere yoktur hareketleri cuma kontrolum var yrn saglk ocagina gdp kalplerini dinlicem
saglik ocaginda nsl kalp dinleniyor ki anlamadim ? doppler mi ultrason cihazı komple var mi,sonucta bizim ikiz ve doppler olsa sadece biri duyulmaz mi ?
bugunlerde acayip vesvese yaptim bn de,ikisi de yasiyor mudur falan filan diye cok belirtim de yok korkuyorum..
bastan beri yoktu ilerde olur denildi,hala yok bir belirti korkuyorum.

Sağlık ocağında dinletmiştim geçen hamileliğimde, meğer benim kalbimi dinlemişler aşağıdan. O kadar anlamıyorlardı. Bebeğim içimde ölmüştü 25. haftada utanmadan bişeyin yok diye göndermişlerdi. Sonra bebeğim hiç hareket etmeyince özel doktora gittim nerdeyse iki haftadır ölü demişti. Sağlık ocaklarında yapılan muayeneye hiç güvenmiyorum bu yüzden.

cok uzuldum sizin adiniza esime sabah gidicem dedim,hayir dedi zaten,sabretmeyi ogrencekmisim :))

Benimkilerin de bir tanesi ayaklarını rahim ağzına doğru vuruyor çıkacakmış gibi hissediyorum çok rahatsızım, durmuyor bu bebeler durmuyor sürekli hareket ediyor biraz uyusalar bende rahatlıcam

Dinleniyo bir sagda biri solda senim haftan daha kucuk ama duymayabilir seninkini asi yapmadan once illa dinlyo ztn

Benimkilerin de bir tanesi ayaklarını rahim ağzına doğru vuruyor çıkacakmış gibi hissediyorum çok rahatsızım, durmuyor bu bebeler durmuyor sürekli hareket ediyor biraz uyusalar bende rahatlıcam
Benm kizda onu yapiyo canim doktor pozsynuyla alakali dedi sanki ayagi ordan cikcak gibi

Haberdar et bizide mutlakaa

canım dün gittim kontrole. fetal kardiyografilerini çektirdim. bir sorun yok çok şükür.
ama benim bel ağrım vardı doktor alttan da baktı bir ıkıntı yok fıtık olabilir belinde dedi ilerleyen haftalar zor geçebilir dedi.
vitamin konusunu dile getirdim multivitaminlerin içinde kimyasal katkılar var demir dışında bişi kullanmamamda ısrarcı.

bir de hastane ile doğum için görüştüm. bu gttiğim prof perinatolog
doğumu orada yapamayacak gibiyim fazla katkı payı istiyorlar. yani bana yine doktor arama yolları göründü

bu arada bayağı ağırlaştığım için artık kolay kolay çıkamıyorum evden.

Merhaba guzel ikiz anneleri dun doktora gittim ve ikili taramanin ne zaman yapilacagini sordum ikizlerde ikili tarama biraz sikintili yapamiyoruz yapsakta sorunun hangi bebekte oldugu net anlasilamiyor cinsiyetlerinin farkli olmasi lazim dedi. perinatologa gitmen gerek dedi onlar kanimi alip yurt disina gonderiyorlarmis ve genetigine bakiyorlarmis maliyeti epey yuksek geldi.ustelik bebeklerin ikisi de ayni cinsiyette olursa herhangi bir sorun olursa hangi bebekte oldugu yine anlasilamiyormus.kafam cok karisik boyle bir durumla karsilasan var mi.yoksa sorunsuz ikili taramaniz yapildi mi?

daha 5.ayiniz niye agirlastiniz ki,korktum simdi bak ben 9aya kadar da çalışırım herhalde diyordum.

Selam kızlar dün ayrıntılı ultrason girdik sonuçlar gayet normal bi sıkıntı yok çok şükür ama size bi soru sorucam bu sonuçlar sonradan değişebiliyormu yani korku ve stres içindeyim down sendromu olabilir ikizlerde dedi ama ultrason da bir sorun görünmedi ufff kafam çok karıştı açıkçası

Neye dayanarak down sendromu olabilir dedi?

Canim ben sadece ense kalinlgii olcturdum. Doktorum onu verdi sen de oyle yap istersen çünkü zaten kan alma olayı olmuyor ikizlerde yapmıyorlar. Ense kalinligi da fikir veriyor Allahin izniyle iyi olur her sey takma kafana

sabredip beklicem kendi dr uma giderim artik sizin kontroller kac haftada bir ?
bnm once 2haftaydi simdi 3oldu..cok uzun bir sure degil mi normal mi?
Benimde oyleydi canim 2 haftayla basladik sonra 3 oldu simdi aydan aya ama hareketlerini hissedince rahatlicaksin zaten yasiyo kipirdiyo biliyosun ya ayda bir gitmek norml geliyo o zaman bende senin gibiydm doktorum 3 haftaya cikarttgnda ben 2 hftada gidiyodum doktorum kizmisti hatta devamli ultrasona grmek iyi bisey degil diye hakliydida sonra zaten hareketlerini hissettm 17.haftada en son 20.haftanin sonunda gitmistim simdi cuma kontrolum 24.haftanin sonu yani ama cabuk gecti gibi geldi zaman cunku hissediyosun hissetmeynce hep kafanda kuruyosun ondan oluyo az kaldi seninde birazck daha dayan sonra kipirtilar baslayinca endiselerin azalcak

Bel agrilarim benimde var ya ayaga basinca belim kopcak gbi hissediyorum korkarak basiyorum ama 1 2 gundur hafifledi cok sukur. Bende cabuk agirlasiriz dusuncesiyle Allahtan tum alisverisimi bitrdim herseyimiz hazir cok sukur bitek biberon bez sampuanlari kaldi onlarda basit seyler bi ara hallederim. Yikadim utuledim yerlestrdim herseyleri buyuk isler bitti iyikide yapmisim suan kendimi yapabilcek gibi hissetmiyorum cunku. Yarisini bitirdik az kaldi insallah bundan snrasida kolay gecer. Biz iki bebek tasiyoruz hic kolay degil buna sukur diyorum ben.

daha 5.ayiniz niye agirlastiniz ki,korktum simdi bak ben 9aya kadar da çalışırım herhalde diyordum.

bu kişiden kişiye değişiyor sanırım. bel fıtığım olabilirmiş o yüzden yani. ben 6 kilo aldım bu haftaya kadar bu belki normal ama ben gebe kalmadan öncede kiloluydum şiştikçe ağırlaşıyorum bu da belime baskı yapıyor o yüzden maalesef. bir de biraz tititizim her işimi kendim yapıyorum cam siliyorum süpürge açıyorum fazla.
ama ara vereceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…