- 23 Aralık 2014
- 782
- 716
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.941
Cnm 100 logusa terligimi olur sakın alma nette bir suru yeni uygun fiyata anne bebek lohusa takımları var onlar bile tam set halinde satılıyor 100 tl tutmuyor :) içinde anne terligim ve tacı, bebeğin ayakkabısı beresi yada saç bandı tam takımTeşekkür ederim siz ne gibi süslemeler yapacaksınız aslında bizi neyin beklediğini bilmediğimden çok hazılıkta yapmak istemiyorum belkide erken doğacaklar kuvöze girecekler sepetleri boş kalırsa üzülürüm diyorum.
ikramlıkta çok bişey yapmıyacağım öyle açık büfe gibi abartı geliyor bana hem kış ayına denk gelecek bizim doğumlar nasipse.
birde bu işler nedense biraz pahalı en basiti lohusa terliğine 100 tl istediler düşünün.
Bende tatli cok severim kesin benimde cikar. Cuma gunu benimde var testimDiyetisyen diyet menüsü verdi onu uygulucam, hergün cihazla kan şekerimi ölçücem evde dikkat edicem. Değerler düşmezse insülin verecekmiş ama kullanmak istemiyorum onu. Normalde hiç tatlı şeyler yemem sevmem hep tuzlu ekşi şeyler severim nasıl çıktı çok tuhafima gitti. Gebeligin 24 ile 28 haftasinda şeker değerleri yukseliyormus zaten bizim ikiz olduğu icin daha fazla artmış tabi öyle dedi.
Evet atkadas dogru soyluyor. 100 tl terlik olmaz. Sakin alma.Cnm 100 logusa terligimi olur sakın alma nette bir suru yeni uygun fiyata anne bebek lohusa takımları var onlar bile tam set halinde satılıyor 100 tl tutmuyor :) içinde anne terligim ve tacı, bebeğin ayakkabısı beresi yada saç bandı tam takım
Canim benimde ilk hamileligimde çıkmıştı sekerim hemde tek gebelik olmasina ragmen ins bunda ikiz cikmasin diye dua ediyorum ama cikma şansi daha yuksek. ben diger hamileligimde cok hareketsiz kalmistim ona bagliyorum cikmasiniDiyetisyen diyet menüsü verdi onu uygulucam, hergün cihazla kan şekerimi ölçücem evde dikkat edicem. Değerler düşmezse insülin verecekmiş ama kullanmak istemiyorum onu. Normalde hiç tatlı şeyler yemem sevmem hep tuzlu ekşi şeyler severim nasıl çıktı çok tuhafima gitti. Gebeligin 24 ile 28 haftasinda şeker değerleri yukseliyormus zaten bizim ikiz olduğu icin daha fazla artmış tabi öyle dedi.
kizlar belim agriyomu sancimi bilemedim napsam acaba
elini gobek deliginin yanina koy 15 dk bekle saniye tut eger sertlesme hissedersen saniyelere bak kac saniyede bi sertlesiyorkizlar belim agriyomu sancimi bilemedim napsam acaba
Doktorunu ara bence cnmkizlar belim agriyomu sancimi bilemedim napsam acaba
Benim de belimde simsek cakar gibi agri oluyor. Dr soreum normal demisti. Sen druna bir sor bakalim ne diyecek.kizlar belim agriyomu sancimi bilemedim napsam acaba
Insallah çıkmaz birşey çok sinir bozucu birşeyBende tatli cok severim kesin benimde cikar. Cuma gunu benimde var testim
Cnm diyet yapmışmıydın o zaman düzenli bir şekilde yoksa normal mi yedin içtin durumun nasıldı?Canim benimde ilk hamileligimde çıkmıştı sekerim hemde tek gebelik olmasina ragmen ins bunda ikiz cikmasin diye dua ediyorum ama cikma şansi daha yuksek. ben diger hamileligimde cok hareketsiz kalmistim ona bagliyorum cikmasini
sprdm canim yalanci sancilar olur dio suyun azcik bile gelirse hemn gel kasilmalarda cok olursa dedi ama benim karnimda kasilma yok belimde sanci vardi sukur bugun yok iyyim tsklr cvplrnz icin sen naslsin canm nasl gidiyo bebislerBenim de belimde simsek cakar gibi agri oluyor. Dr soreum normal demisti. Sen druna bir sor bakalim ne diyecek.
canim dogum yaptinmi goremedm sayfada kac gundur10 kasım dogum tarıhım cnm ara ara kasılmaalar oluyor ama bugun beyz sumuksu bı akıntı geldı sankı onunu beklemeyecekler gıbıme gelıor bakalım hayırlısı
Evet canim diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uydum gunde 3 defa ac tok sekerimi olctum 140 in altinda olmasi gerekiyordu tokluk sekerinin ddoğum kadar boyle devam ettim ve hic kilo almadim bir yandan iyi birsey gereksiz yaglanma olmuyor vvücutaCnm diyet yapmışmıydın o zaman düzenli bir şekilde yoksa normal mi yedin içtin durumun nasıldı?
İlk hamileliğimde iltihap olduğunda netten araştırınca sirkeli suyla taharetin faydalı olduğunu duyup yapmıştım ve geçmişti . Şu an yine çıktı ve iki haftadır devamlı kullanıyorum wc de her daim hazır size de faydası olur belki deneyin istersenizMrb arkadaşlar 25 haftalığım 12kilo almşm :-( bende çok yoğun sistit yani idrar yanması var. İlaç veriyorlar ama çok etki etmiyo kızımdada öyle olmuştu. Artık geçeceğine dair ümidimi kaybettim. İnş bi sıkıntıya sebep olmaz ayrıca vajinaya yakın uyuşma var. Sizdedr oluyomu?
Ne güzel yapabilmişsin cnm, ben zorlanıyorum diyette. Yediklerim az gibime geliyor bebeklerim beslenmiyormuş gibi hissediyorum ve çok uykum geliyor diyetten önce daha zindeydim. 2 gündür diyetteyim ama çok önemli bir düşüş yok, sabah aç karnına 113 çıkıyor mesela yediklerimle alakalı birşey değilEvet canim diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uydum gunde 3 defa ac tok sekerimi olctum 140 in altinda olmasi gerekiyordu tokluk sekerinin ddoğum kadar boyle devam ettim ve hic kilo almadim bir yandan iyi birsey gereksiz yaglanma olmuyor vvücuta
Yeterli gelir canim diyeyisyen sana ozel liste yapti dimi devlette filan herkese ayni listeleri veriyorlar. sen diyetine uy mutlaka kendin icin degil de bebeklerin icin yoksa ilerde tip 1 diyabet olurlar allah korusun. zaten kilo alimlarindan anlarsin kontrollerinde drunda dikkat eder alisana kadar halsizlik oluyor ama dengeli beslenmis olursunNe güzel yapabilmişsin cnm, ben zorlanıyorum diyette. Yediklerim az gibime geliyor bebeklerim beslenmiyormuş gibi hissediyorum ve çok uykum geliyor diyetten önce daha zindeydim. 2 gündür diyetteyim ama çok önemli bir düşüş yok, sabah aç karnına 113 çıkıyor mesela yediklerimle alakalı birşey değil
Benimde belimde simseklenme kasiklarimda sanci oluyor sk sk. Bide dislerim cok kotuydu dun dolgu yaptrdim iki taneye lokal anestezi ile bebisler gun boyu ve gece boyu hareket etmediler. Bugun hareket ediyorlar sukur.sprdm canim yalanci sancilar olur dio suyun azcik bile gelirse hemn gel kasilmalarda cok olursa dedi ama benim karnimda kasilma yok belimde sanci vardi sukur bugun yok iyyim tsklr cvplrnz icin sen naslsin canm nasl gidiyo bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?