2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cnm 100 logusa terligimi olur sakın alma nette bir suru yeni uygun fiyata anne bebek lohusa takımları var onlar bile tam set halinde satılıyor 100 tl tutmuyor :) içinde anne terligim ve tacı, bebeğin ayakkabısı beresi yada saç bandı tam takım

Bende tatli cok severim kesin benimde cikar. Cuma gunu benimde var testim

Evet atkadas dogru soyluyor. 100 tl terlik olmaz. Sakin alma.

Canim benimde ilk hamileligimde çıkmıştı sekerim hemde tek gebelik olmasina ragmen ins bunda ikiz cikmasin diye dua ediyorum ama cikma şansi daha yuksek. ben diger hamileligimde cok hareketsiz kalmistim ona bagliyorum cikmasini

Kızlar merhaba
Bugün Ebebek in sonbahar kampanyası vardı
Artık giysi alacaklarım bitti.
Birkaç da yazlık aldım:)
Bunlara ek elimde 4 tane 10lu hastane çıkışı
Polar yelekler Yün eşyalar var. Rabbim inşallah sağlık sıhhatli giydirmeyi nasip ederSanırım yeterli olur. Ben en çok giysi almayı sevdim :))
Bu arada Migros'ta kampanya var Prima kullanacaklar 100 liraya 25 lira indirim var. Ikiz bebelere bolca bez:)

Eklentiler

• image.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 72
Canim benimde ilk hamileligimde çıkmıştı sekerim hemde tek gebelik olmasina ragmen ins bunda ikiz cikmasin diye dua ediyorum ama cikma şansi daha yuksek. ben diger hamileligimde cok hareketsiz kalmistim ona bagliyorum cikmasini
Cnm diyet yapmışmıydın o zaman düzenli bir şekilde yoksa normal mi yedin içtin durumun nasıldı?

Benim de belimde simsek cakar gibi agri oluyor. Dr soreum normal demisti. Sen druna bir sor bakalim ne diyecek.
sprdm canim yalanci sancilar olur dio suyun azcik bile gelirse hemn gel kasilmalarda cok olursa dedi ama benim karnimda kasilma yok belimde sanci vardi sukur bugun yok iyyim tsklr cvplrnz icin sen naslsin canm nasl gidiyo bebisler

Cnm diyet yapmışmıydın o zaman düzenli bir şekilde yoksa normal mi yedin içtin durumun nasıldı?
Evet canim diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uydum gunde 3 defa ac tok sekerimi olctum 140 in altinda olmasi gerekiyordu tokluk sekerinin ddoğum kadar boyle devam ettim ve hic kilo almadim bir yandan iyi birsey gereksiz yaglanma olmuyor vvücuta

İlk hamileliğimde iltihap olduğunda netten araştırınca sirkeli suyla taharetin faydalı olduğunu duyup yapmıştım ve geçmişti . Şu an yine çıktı ve iki haftadır devamlı kullanıyorum wc de her daim hazır size de faydası olur belki deneyin isterseniz

Ne güzel yapabilmişsin cnm, ben zorlanıyorum diyette. Yediklerim az gibime geliyor bebeklerim beslenmiyormuş gibi hissediyorum ve çok uykum geliyor diyetten önce daha zindeydim. 2 gündür diyetteyim ama çok önemli bir düşüş yok, sabah aç karnına 113 çıkıyor mesela yediklerimle alakalı birşey değil

Yeterli gelir canim diyeyisyen sana ozel liste yapti dimi devlette filan herkese ayni listeleri veriyorlar. sen diyetine uy mutlaka kendin icin degil de bebeklerin icin yoksa ilerde tip 1 diyabet olurlar allah korusun. zaten kilo alimlarindan anlarsin kontrollerinde drunda dikkat eder alisana kadar halsizlik oluyor ama dengeli beslenmis olursun

sprdm canim yalanci sancilar olur dio suyun azcik bile gelirse hemn gel kasilmalarda cok olursa dedi ama benim karnimda kasilma yok belimde sanci vardi sukur bugun yok iyyim tsklr cvplrnz icin sen naslsin canm nasl gidiyo bebisler
Benimde belimde simseklenme kasiklarimda sanci oluyor sk sk. Bide dislerim cok kotuydu dun dolgu yaptrdim iki taneye lokal anestezi ile bebisler gun boyu ve gece boyu hareket etmediler. Bugun hareket ediyorlar sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…